Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2922574 defa)

kenz, BenFener46, Semazen, eyb12, cosby, Blok defans ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21900 : 10 Temmuz 2025, 15:42:56 »
micic-hall-zagars
baldwin-wilbekin
colson-tarik
jantunen-metu-x
saric-bango-melli

boyle yapmak isteniyor anladigim kadariyla.Metu yuksek ihtimal cesitlilik katmak icin aliniyor ve cok uygun bir kontrataymis.

Çevrimdışı EmreC

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21901 : 10 Temmuz 2025, 15:56:36 »
30 yaş sonrası NBA dönüşü eski performansını yakalamış bir örnek pek hatırlamıyorum. Micic de göt göbek iyice salmış. Bence Mirotic ikinci dönemi gibi bir performans sergiler. Kendi atar, takımı nal toplar...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21902 : 10 Temmuz 2025, 16:16:32 »
Anıl Uysal: Fenerbahçe Beko, Metu ile aslında oyuncunun sakatlığından önce gelecek yıl için el sıkışmıştı. Şu an oyuncunun serbest durumda olması, pazardaki isimlerle beraber yetenek seviyesi düşünülünce planlamayı bozmayacak bir “joker” eklemesi gibi bakılıyor.

Fenerbahçe Beko, Chimezie Metu ile anlaşmaya vardı. Metu’nun dönüşü aralık gibi planlanıyor; ayrıca mevcut uzun transfer planlamasını değiştirmeyecek bir hamle olarak bakılıyor. Oyuncuyla opsiyonlu bir kontrat imzalanacak.

📌(@anilevicius)
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2025, 16:29:11 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #21903 : 10 Temmuz 2025, 16:48:56 »

Abicim Micic'i sen ikna edeceksin. Biz Fenerbahçeyiz, avrupa şampiyonuyuz dersen kalırsın dımdızlak. Bak futbolda adamlara kalacakları villaları bile görüntülü sunum yapıyorlar, özel uçak gönderiyorlar. Micic dediğin adam avrupa basketbolu için Haaland, Salah, Vinicius falandır. O vakit işine geliyorsa deme lüksümüz yok. Afedersiniz ama takım içi dengeler falan umurumda değil. Micic'in bir ismi var, belli bir saygınlığı var. O vakit de diğerlerinden fazla isteyebilir, alır da. Sen verirsin, başkası verir farketmez. Adam alır. Hakkıdır da.

Valla katılıyorum. "Pazarlık sünnetttir" şeklinde bir deyişimiz var. Adam pazarlık yapıyor ve en doğal hakkı. Micic gibi birisine çok anormal bir durum olmadığı müddetçe kuyruğu dik tutmanın bir anlamı yok.  Birisi kalkar (el altından) aradaki farkı verir ve takım içi dengeler bozulmayacak şekilde iş çözülür. Bunlar olmayan şeyler değil.

Anıl Uysal: Fenerbahçe Beko, Metu ile aslında oyuncunun sakatlığından önce gelecek yıl için el sıkışmıştı. Şu an oyuncunun serbest durumda olması, pazardaki isimlerle beraber yetenek seviyesi düşünülünce planlamayı bozmayacak bir “joker” eklemesi gibi bakılıyor.

Fenerbahçe Beko, Chimezie Metu ile anlaşmaya vardı. Metu’nun dönüşü aralık gibi planlanıyor; ayrıca mevcut uzun transfer planlamasını değiştirmeyecek bir hamle olarak bakılıyor. Oyuncuyla opsiyonlu bir kontrat imzalanacak.

📌(@anilevicius)

Bu şekilde düşünülüyorsa son derece olumlu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21904 : 10 Temmuz 2025, 18:34:31 »
Bu micic acayip kaşar bir adam ya :) gecen gun sarilacivert bileklikle foto atti kucuk bir ayrintiydi.Demin attigi storye bakin.Bu kasarlik ve goz kirpmak degilde ne  :)

bu arada adidasla buyuk bir anlasmasi var bizde adidasla buyuk bir anlasma yaptik her sey bizim lehimizeyken acayip bir is bu isin tamamlanmamasi.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21905 : 10 Temmuz 2025, 19:39:56 »
Bu micic acayip kaşar bir adam ya :) gecen gun sarilacivert bileklikle foto atti kucuk bir ayrintiydi.Demin attigi storye bakin.Bu kasarlik ve goz kirpmak degilde ne  :)

bu arada adidasla buyuk bir anlasmasi var bizde adidasla buyuk bir anlasma yaptik her sey bizim lehimizeyken acayip bir is bu isin tamamlanmamasi.

Fotoğrafta bizi , Oly, Dubai, Kızılyıldız hatta Cska'yi bile görebiliyorsun öylesine soğuttu ki kendisinden başka takima gitse kimse ah vah etmeyecek.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21906 : 10 Temmuz 2025, 20:20:51 »
micic olmazsa laprovittola gelsin.
hocam bacaksız seviyor malum.
o da çaprazları koparmıştı, yılbaşı gibi döner.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21907 : 10 Temmuz 2025, 20:24:08 »
micic olmazsa laprovittola gelsin.
hocam bacaksız seviyor malum.
o da çaprazları koparmıştı, yılbaşı gibi döner.
Neto var ya. Duble sakat. Buy out verip alalım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21908 : 10 Temmuz 2025, 20:26:55 »
Neto var ya. Duble sakat. Buy out verip alalım.

bir de salak yerine koyuyorlar.
ana planın dışındaymış metu.
5 kişilik ana rotasyon içinde olacağını bilmiyoruz sanki.

bilsem ki rotasyonda 6. seçenek olarak geliyor, bango ile ikisinin durumlarına bakılacak zaman içinde.
vallahi saygıyla eğilirim önlerinde.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2025, 20:29:06 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21909 : 10 Temmuz 2025, 21:16:29 »
bir de salak yerine koyuyorlar.
ana planın dışındaymış metu.
5 kişilik ana rotasyon içinde olacağını bilmiyoruz sanki.

bilsem ki rotasyonda 6. seçenek olarak geliyor, bango ile ikisinin durumlarına bakılacak zaman içinde.
vallahi saygıyla eğilirim önlerinde.

jantunen-melli-x-bango-metu-sertac

x e saric veya muadili bir oyuncu cekerlerse metu cok iyi transfer.

ama ben jantunenle 2 ay gecerim melliyle yeri geldiginde colsonla desteklerim dersen sikinti.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #21910 : 10 Temmuz 2025, 21:41:33 »
Fotoğrafta bizi , Oly, Dubai, Kızılyıldız hatta Cska'yi bile görebiliyorsun öylesine soğuttu ki kendisinden başka takima gitse kimse ah vah etmeyecek.

Valla ben ah vah ederim.

Avrupa'da Micic'e burun kıvırıp beğenmeyen sâdece biziz.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21911 : 10 Temmuz 2025, 22:41:13 »
Vasilije Micic'e en yüksek teklifi sırasıyla Hapoel Tel Aviv, Fenerbahçe ve Olympiakos yaptı.

➡ Oyuncu henüz hiçbir yer ile anlaşmadı. Anadolu Efes ile dirsek temasında. Anadolu Efes'in öncelikli satın alma hakkı var. Aynı şartlar altında Micic'i alma hakları var. Kabul etmezlerse Efes bir buy-out alacak. (Yağız Sabuncuoğlu)

Kabak tadı verdi bu olay bitsin artık olumlu olumsuz

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21912 : 10 Temmuz 2025, 23:16:20 »
Fenerbahçe, artık Micic yarışında değil gibi görünüyor.

(@TheShot71)

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #21913 : 10 Temmuz 2025, 23:20:48 »
Ben kesinlikle istemiyorum. Gittiği takıma şampiyonluk yarışında bir avantaj katacağını düşünmüyorum. Şu mentalitede olup, şu yaşta Nba'den dönen oyuncudan bir hayır beklemem. 3 yıllık maksimum kontrat için işi açık arttırmaya dökmüş bir oyuncudan hayır gelmez
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2025, 23:22:52 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21914 : 11 Temmuz 2025, 02:13:11 »
elie okobo ile anlasmisiz galba.

12.5 sayi 4 asist 2 ribaund ortalamalariyla oynamis.

benim begendigim bir oyuncu,gecen senede cok canimizi yakmisti monacoyu 3-2 ile gectigimiz seride bizi cok zorlamisti.

yetenek seti ve skor potansiyeli cok yuksek bir oyuncu.orta mesafe-iceriyi zorlama konularinda cok elit bir oyuncu.3 sayilik konusunda ise ortasi olmayan bir oyuncu gunune bagli biraz.

haberin dogrulugunu bilmiyorum ama tam bizlik oyuncu karakter olarak sorunlar yasayan bir oyuncu monacoda cok fazla kadro disi kalma durumlari oldu hatta gonderilme durumlarida yasadi diye biliyorum ama monaco klup yapisi itibariyle bu sorunlari yasayan bir klup.

burda saras ile kendini cok yukariya cikartabilir.yetenek seti olarak gercekten citasi cok yuksek bir oyuncu ben cok isterim.
ayrica aç bir oyuncu.

ayrica final macindada patates sicmasi bize karsi buyuk fenerli oldugunu gosterir:)

okobo-hall-x
baldwin-wilbekin

eger bu haber dogru ise zagarsdan cikilip oraya daha oyun kurucu ozellikli bir oyuncu alinabilir diye dusunuyorum.cunku okobo oyun kurulumundan ziyade skorer yonu daha one cikan bir oyuncu.

niko yenibayrakta micic olmasi durumunda zagars kalir yoksa kalmayabilir demisti.