Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3289545 defa)

kenz, eu_kobe ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23235 : Bugün, 13:45:02 »
Bence Nigel'e 3 sene 10 milyonluk kontrat veririz ama Nigel kabul eder mi bilmiyorum. Hapoel direkt 5 milyonu koyar masaya. Pao bence Nunn'a verdiğini verir ya da biraz üstünü verir. Nunn kaç alıyor bilmiyorum ama Nigel 5 alırken Nunn da o paraya oynamak ister.

Biz atıyorum 3,5 verdik ve Nigel kabul etti. Bu durumda Wade kaç ister, Devon kaç ister soru işareti.

Bütün bu para muhabbetinden bağımsız Nigel bizim takımı kusursuzlaştırır, direkt şampiyonluk hamlesi olur. Şut, post up, ribaund, savunma gerçekten full paket bir oyuncu.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23236 : Bugün, 15:27:33 »
Bence Nigel'e 3 sene 10 milyonluk kontrat veririz ama Nigel kabul eder mi bilmiyorum. Hapoel direkt 5 milyonu koyar masaya. Pao bence Nunn'a verdiğini verir ya da biraz üstünü verir. Nunn kaç alıyor bilmiyorum ama Nigel 5 alırken Nunn da o paraya oynamak ister.

Biz atıyorum 3,5 verdik ve Nigel kabul etti. Bu durumda Wade kaç ister, Devon kaç ister soru işareti.

Bütün bu para muhabbetinden bağımsız Nigel bizim takımı kusursuzlaştırır, direkt şampiyonluk hamlesi olur. Şut, post up, ribaund, savunma gerçekten full paket bir oyuncu.

Wade de 3,5 isteyecek, Devon da 2,75 -3'ten açacak kapıyı.

Hissiyatım Hopoel'e gideceği yönünde. Umarım öyle de olur; çünkü Pana'ya gitmesi tehlike arz eder bizim için.