Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3289875 defa)

efeovic, sinanyucel, Gigidatome70, kumral26 ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23235 : Bugün, 13:45:02 »
Bence Nigel'e 3 sene 10 milyonluk kontrat veririz ama Nigel kabul eder mi bilmiyorum. Hapoel direkt 5 milyonu koyar masaya. Pao bence Nunn'a verdiğini verir ya da biraz üstünü verir. Nunn kaç alıyor bilmiyorum ama Nigel 5 alırken Nunn da o paraya oynamak ister.

Biz atıyorum 3,5 verdik ve Nigel kabul etti. Bu durumda Wade kaç ister, Devon kaç ister soru işareti.

Bütün bu para muhabbetinden bağımsız Nigel bizim takımı kusursuzlaştırır, direkt şampiyonluk hamlesi olur. Şut, post up, ribaund, savunma gerçekten full paket bir oyuncu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23236 : Bugün, 15:27:33 »
Bence Nigel'e 3 sene 10 milyonluk kontrat veririz ama Nigel kabul eder mi bilmiyorum. Hapoel direkt 5 milyonu koyar masaya. Pao bence Nunn'a verdiğini verir ya da biraz üstünü verir. Nunn kaç alıyor bilmiyorum ama Nigel 5 alırken Nunn da o paraya oynamak ister.

Biz atıyorum 3,5 verdik ve Nigel kabul etti. Bu durumda Wade kaç ister, Devon kaç ister soru işareti.

Bütün bu para muhabbetinden bağımsız Nigel bizim takımı kusursuzlaştırır, direkt şampiyonluk hamlesi olur. Şut, post up, ribaund, savunma gerçekten full paket bir oyuncu.

Wade de 3,5 isteyecek, Devon da 2,75 -3'ten açacak kapıyı.

Hissiyatım Hopoel'e gideceği yönünde. Umarım öyle de olur; çünkü Pana'ya gitmesi tehlike arz eder bizim için.

Çevrimiçi Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #23237 : Bugün, 16:24:08 »
Hapoel ve pao’da her an koç değişebilir. Nunn’ın dünkü açıklaması sonrası kesin gucık kapmıştır. Bizde daha huzurlu bir ortam bulacağı kesin.

Bizim Açımızdan sadece bu seneyi düşünemeyiz. Tht seneye kalır mı bilinmez. Melli bir yaş daha alacak- onun da gitme ihtimali var. Bu sene bile bir Melli sakatlığı (Allah korusun) herşeyi alt üst edebilir. F4 geldiğinde elimizde bir de nigel’ın postup silahı ve savunması olursa çok daha rahat ederiz

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #23238 : Bugün, 16:44:45 »
Nigel açısından bakalım;

Parayı seçip Hapoel ya da Pao'ya giderse kendisini ne beklediğini bilmiyor. Kaosun olduğu bir ortama gidecek ve coachları da tehlike. Her an yeni hoca getirebilirler ve bu büyük bir bilinmezlik. Böyle bir ortama gitmek ister mi.

Bize gelirse, kendisini ne beklediğini biliyor. Burda huzur var, başarı var ve şampiyonluğun en büyük favorisiyiz. Kulübü, hocayı ve çoğu oyuncuyu tanıyor. Hocanın kendisinden ne beklediğini biliyor. Oyuncu listesine baktığında garanti süresi de var. Taraftar da seviyor kendisini. Ulan daha ne olsun?

Azıcık beyni varsa bize gelir. Neticede çakıl taşı vermiyoruz, iyi de para kazanacak.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23239 : Bugün, 17:32:19 »
Kendrick nunn ın açıklamaları biraz pao yönetimine de mesaj, bu takımın en iyisi en çok kazananı ben olurum minvalinde.

Nunn pao da yıllık 4.5 milyon euro alıyo o yüzden bence pao bunun üstüne çıkmaz takım içi az olan huzuru tamamen yok etmemek için. O yüzden pao nigela 4 civarı kontrat önerir muhtemelen en fazla
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23240 : Bugün, 17:51:33 »
Varan 1: Micic
Varan 2: Lookman
Varan 3: Hayes

Bize gelecegini hic dusunmuyorum. Azicik beyni varsa bize gelir ama o beyninin olmadigini yarim sezonda defeldigi nba'e giderken gosterdi. Sahsen isterim gelmesini ama birincisi bu saydigim neden, ikincisi de bizim.gelmis gecmis en beceriksiz, capsiz yonetimin bu isi bitirebilecegine zerre inancim yok.
« Son Düzenleme: Bugün, 17:52:00 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23241 : Bugün, 18:31:58 »
Varan 1: Micic
Varan 2: Lookman
Varan 3: Hayes

Bize gelecegini hic dusunmuyorum. Azicik beyni varsa bize gelir ama o beyninin olmadigini yarim sezonda defeldigi nba'e giderken gosterdi. Sahsen isterim gelmesini ama birincisi bu saydigim neden, ikincisi de bizim.gelmis gecmis en beceriksiz, capsiz yonetimin bu isi bitirebilecegine zerre inancim yok.

Abi şaka mı yapıyorsun? Limitsiz isteklerinizden mi ibaret olacak bu kulubün vizyonu? Geçen sene süper kontratlı oyuncularla mı şampiyon oldukta bu işin doğrusunun Micic'e 3×5 milyon usd vermek olduğuna kanaat getirdin? Micic'in maçlarını izliyor musun? Ligin en iyi kimyasına sahibiz, bunun nedeni acaba kontrat dengesizliklerimizin olmaması da olabilir mi? Evet basketbol şube senin beklentilerine uygun yönetilmiyor ben bundan oldukça mutluyum. Keşke futbolda benzer bir akıl ile yönetilse de yatırımlar bir çırpıda çöpe atılmasa ve kulübün geleceği ipotek altına alınmasa... Senelik 11 milyona Türkiye ligine gelmektense 6 milyona rekabetçi bir lige gitmeyi tercih etmiş futbolcuyu 15 verip getirse bu yonetim iyi mi olacaktı?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #23242 : Bugün, 19:01:18 »

2,5 yıllık 8 teklif etmişiz

Çevrimiçi Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #23243 : Bugün, 19:02:13 »
Micic’e istediği parayı vermememiz bu sene yapılan en doğru hareketti muhtemelen
« Son Düzenleme: Bugün, 19:02:43 Gönderen: Gigidatome70 »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23244 : Bugün, 19:20:12 »
Nigel'a en fazla senelik 2.7 felan teklif etmişizdir o da adet yerini bulsun istememezlik yapmadık demek için. 3.2 diyorlar senelik için yaptığımız teklife bu demek oluyor ki biz Nigel'ı gerçekten istiyoruz. Takım içi dengeler felan deniyor aslında bu sene için çok da ihtiyaç da yok ama büyük takım geleceği de düşünmek zorunda. Seneye Tht gider. Melli belki de Milano'nun teklifini kabul etmek zorunda kalıp gider, Hall'un sağı solu belli olmaz Nba bekliyor deniyor derken piyasada iyi adam kıtlığı yaşanırken mecbur Nigel'ı değerlendirmek zorunda kalıyorsun zaruri bir hal alıyor. Bu arada Nigel'a hiç güvenemiyorum verilen kontratlara bakılınca ve takımların hali düşünülünce bize gelmesi en mantıklı olan ama Nigel'ın dengesiz, ne yapacağı tahmin edilemez durumu düşünülünce gidip en saçma kararı verebilir. Bu adam sürpriz yapıp Çin'e bile gidebilir.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23245 : Bugün, 19:38:18 »
2.5 yıl için 9 vermişiz şimdilik tabi ki yükseltebiliriz muhtemelen şartlara bağlı olay ciddileşirse. Yunanlılar klasik algı yapıyo onlara göre 1 ay önce de cris silva trransferinde favori oly ydi, gördük sonucu. Biz ve pao nun teklifi arasında büyük fark yok. Pao 2.5 yıl için ysklaşık 10 vermiş. Tabi hapoel her zamanki gibi yumurcak filmindeki zengin şişko cocugun babası gibi para saçıyo, alıcam fıstığı binicem üstüne hikayesı gibi😀
« Son Düzenleme: Bugün, 19:40:56 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #23246 : Bugün, 19:46:56 »
bu konuştuğumuz rakamlara bakarsak yönetim, gm ve hoca yapması gerekeni yaptı. mevcut takımda ve fenerbahçe tarihinde nerdeyse kimseye verilmemiş bi ücretten bahsediyoruz. üstelik hızlı aksiyon alınıp serbest kaldığı gün yapıldı bu teklif. gerisi nigela kalmış. hapoel ve panadaki genel durumlara bakınca ben olsam ben de fenerbahçeyi tercih ederdim.
« Son Düzenleme: Bugün, 19:47:36 Gönderen: efeovic »