Nigel'a en fazla senelik 2.7 felan teklif etmişizdir o da adet yerini bulsun istememezlik yapmadık demek için. 3.2 diyorlar senelik için yaptığımız teklife bu demek oluyor ki biz Nigel'ı gerçekten istiyoruz. Takım içi dengeler felan deniyor aslında bu sene için çok da ihtiyaç da yok ama büyük takım geleceği de düşünmek zorunda. Seneye Tht gider. Melli belki de Milano'nun teklifini kabul etmek zorunda kalıp gider, Hall'un sağı solu belli olmaz Nba bekliyor deniyor derken piyasada iyi adam kıtlığı yaşanırken mecbur Nigel'ı değerlendirmek zorunda kalıyorsun zaruri bir hal alıyor. Bu arada Nigel'a hiç güvenemiyorum verilen kontratlara bakılınca ve takımların hali düşünülünce bize gelmesi en mantıklı olan ama Nigel'ın dengesiz, ne yapacağı tahmin edilemez durumu düşünülünce gidip en saçma kararı verebilir. Bu adam sürpriz yapıp Çin'e bile gidebilir.
Ağbiler yaptıkları, ettikleri, yapabilecekleri ve potansiyeli konusunda hiç şüphem yok da beni huylandıran doymuşluğu. Yani geri dönerse bıraktığı yerden devam etmeyecek, geçmişte olduğu gibi sahada ısırmayacak. Aynısı Udoh'da da oldu, Micic'de de oldu. Avrupa'da yaptılar yapacaklarını, NBA hayallerini de gerçekleştirdiler, dönüp yüksek kontrat aradılar. En yüksek teklifi değerlendirdiler. Biri Çin'e diğeri Hopoel'e gitti. Örneğin Micic eski isteği, açlığı, ihtirası olsa Hopoel'e gider miydi? Aynı tutkuya sahip adam, Nando örneğinde olduğu gibi sana gönüllü geliyor zaten. Nigel'ın da öyle bir derdi olsa çoktan bize ya da Pana'ya evet derdi diye düşünüyorum. Bu heriflerin büyük bir bölümü, senin benim gibi, yani taraftar kafasıyla bakmıyor olaya. Bu da eleştirilecek bir şey değil. Bakanı baş tacı ederiz zaten.