Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3290289 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23250 : 07 Şubat 2026, 20:46:43 »
Nigel'a en fazla senelik 2.7 felan teklif etmişizdir o da adet yerini bulsun istememezlik yapmadık demek için. 3.2 diyorlar senelik için yaptığımız teklife bu demek oluyor ki biz Nigel'ı gerçekten istiyoruz. Takım içi dengeler felan deniyor aslında bu sene için çok da ihtiyaç da yok ama büyük takım geleceği de düşünmek zorunda. Seneye Tht gider. Melli belki de Milano'nun teklifini kabul etmek zorunda kalıp gider, Hall'un sağı solu belli olmaz Nba bekliyor deniyor derken piyasada iyi adam kıtlığı yaşanırken mecbur Nigel'ı değerlendirmek zorunda kalıyorsun zaruri bir hal alıyor. Bu arada Nigel'a hiç güvenemiyorum verilen kontratlara bakılınca ve takımların hali düşünülünce bize gelmesi en mantıklı olan ama Nigel'ın dengesiz, ne yapacağı tahmin edilemez durumu düşünülünce gidip en saçma kararı verebilir. Bu adam sürpriz yapıp Çin'e bile gidebilir.

Ağbiler yaptıkları, ettikleri, yapabilecekleri ve potansiyeli konusunda hiç şüphem yok da beni huylandıran doymuşluğu. Yani geri dönerse bıraktığı yerden devam etmeyecek, geçmişte olduğu gibi sahada ısırmayacak. Aynısı Udoh'da da oldu, Micic'de de oldu. Avrupa'da yaptılar yapacaklarını, NBA hayallerini de gerçekleştirdiler, dönüp yüksek kontrat aradılar. En yüksek teklifi değerlendirdiler. Biri Çin'e diğeri Hopoel'e gitti. Örneğin Micic eski isteği, açlığı, ihtirası olsa Hopoel'e gider miydi? Aynı tutkuya sahip adam, Nando örneğinde olduğu gibi sana gönüllü geliyor zaten. Nigel'ın da öyle bir derdi olsa çoktan bize ya da Pana'ya evet derdi diye düşünüyorum. Bu heriflerin büyük bir bölümü, senin benim gibi, yani taraftar kafasıyla bakmıyor olaya. Bu da eleştirilecek bir şey değil. Bakanı baş tacı ederiz zaten.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2026, 20:48:28 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23251 : 07 Şubat 2026, 22:01:29 »
Abi şaka mı yapıyorsun? Limitsiz isteklerinizden mi ibaret olacak bu kulubün vizyonu? Geçen sene süper kontratlı oyuncularla mı şampiyon oldukta bu işin doğrusunun Micic'e 3×5 milyon usd vermek olduğuna kanaat getirdin? Micic'in maçlarını izliyor musun? Ligin en iyi kimyasına sahibiz, bunun nedeni acaba kontrat dengesizliklerimizin olmaması da olabilir mi? Evet basketbol şube senin beklentilerine uygun yönetilmiyor ben bundan oldukça mutluyum. Keşke futbolda benzer bir akıl ile yönetilse de yatırımlar bir çırpıda çöpe atılmasa ve kulübün geleceği ipotek altına alınmasa... Senelik 11 milyona Türkiye ligine gelmektense 6 milyona rekabetçi bir lige gitmeyi tercih etmiş futbolcuyu 15 verip getirse bu yonetim iyi mi olacaktı?
Ne anlatiyorsun sen guzel kardesim. Lookman ile anlasti klup zaten. Atalanta ile de anlasti hatta. Pesinat yuzunden rest cekip alamadilar. Ne vizyonuymus bu? Capsiz beceriksizlerin yaptigi transferler 30 milyona geunduzi, 25 milyona sidiki, serbest kalma bedeli ile de musaba. Su transferleri bu paralara yapmak icin beceriye gerek mi var? Ben zaten demisim micic kafasinda ise gelmez diye.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #23252 : 07 Şubat 2026, 23:46:57 »
2.5 yıl için 9 vermişiz şimdilik tabi ki yükseltebiliriz muhtemelen şartlara bağlı olay ciddileşirse. Yunanlılar klasik algı yapıyo onlara göre 1 ay önce de cris silva trransferinde favori oly ydi, gördük sonucu. Biz ve pao nun teklifi arasında büyük fark yok. Pao 2.5 yıl için ysklaşık 10 vermiş. Tabi hapoel her zamanki gibi yumurcak filmindeki zengin şişko cocugun babası gibi para saçıyo, alıcam fıstığı binicem üstüne hikayesı gibi😀

Avrupa'ya dönerse en büyük aday Hapoel olur. Birincisi para, ikincisi her ne kadar geleceği belirsiz olsa da İtoudis faktörü. Tek olmayacak takım bana göre Pana olur. O manyak başkan olduğu sürece aklı başında hiçbir oyuncunun oraya gitmemesi lazım.  Adam kafası atar oyuncuları yabancı ülkede bırakıp otobüsle dönmesini ister, kafası atar  sosyal medya hesabından herkesi istifaya davet eder...

Ha olur da bizi tercih ederse tam bir ters köşe olur.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23253 : Bugün, 02:47:55 »
Nigel'ın geldiği senaryoda El finalini bitiren 5'li tahminimce Baldwin, Hall , THT , Nigel, Melli olur. Akıl alır gibi bir 5 değil. Tüm zamanlarla kıyaslanır bu 5. Tarık, Nando, Boston, Colson, Wilbekin de benchten gelecek. Lüksün de böylesi.