"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Aykutpmkc, sinanyucel, Gigidatome70, Av.Asım ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nigel'a en fazla senelik 2.7 felan teklif etmişizdir o da adet yerini bulsun istememezlik yapmadık demek için. 3.2 diyorlar senelik için yaptığımız teklife bu demek oluyor ki biz Nigel'ı gerçekten istiyoruz. Takım içi dengeler felan deniyor aslında bu sene için çok da ihtiyaç da yok ama büyük takım geleceği de düşünmek zorunda. Seneye Tht gider. Melli belki de Milano'nun teklifini kabul etmek zorunda kalıp gider, Hall'un sağı solu belli olmaz Nba bekliyor deniyor derken piyasada iyi adam kıtlığı yaşanırken mecbur Nigel'ı değerlendirmek zorunda kalıyorsun zaruri bir hal alıyor. Bu arada Nigel'a hiç güvenemiyorum verilen kontratlara bakılınca ve takımların hali düşünülünce bize gelmesi en mantıklı olan ama Nigel'ın dengesiz, ne yapacağı tahmin edilemez durumu düşünülünce gidip en saçma kararı verebilir. Bu adam sürpriz yapıp Çin'e bile gidebilir.
Abi şaka mı yapıyorsun? Limitsiz isteklerinizden mi ibaret olacak bu kulubün vizyonu? Geçen sene süper kontratlı oyuncularla mı şampiyon oldukta bu işin doğrusunun Micic'e 3×5 milyon usd vermek olduğuna kanaat getirdin? Micic'in maçlarını izliyor musun? Ligin en iyi kimyasına sahibiz, bunun nedeni acaba kontrat dengesizliklerimizin olmaması da olabilir mi? Evet basketbol şube senin beklentilerine uygun yönetilmiyor ben bundan oldukça mutluyum. Keşke futbolda benzer bir akıl ile yönetilse de yatırımlar bir çırpıda çöpe atılmasa ve kulübün geleceği ipotek altına alınmasa... Senelik 11 milyona Türkiye ligine gelmektense 6 milyona rekabetçi bir lige gitmeyi tercih etmiş futbolcuyu 15 verip getirse bu yonetim iyi mi olacaktı?
2.5 yıl için 9 vermişiz şimdilik tabi ki yükseltebiliriz muhtemelen şartlara bağlı olay ciddileşirse. Yunanlılar klasik algı yapıyo onlara göre 1 ay önce de cris silva trransferinde favori oly ydi, gördük sonucu. Biz ve pao nun teklifi arasında büyük fark yok. Pao 2.5 yıl için ysklaşık 10 vermiş. Tabi hapoel her zamanki gibi yumurcak filmindeki zengin şişko cocugun babası gibi para saçıyo, alıcam fıstığı binicem üstüne hikayesı gibi😀
Hall'da maalesef menisküs yırtığı çıkmış ve ameliyat olmuş bugün. Nigel'ı Hapoel'e bırakmamamız lazım artık.
Sezonu kapattı mı şimdi bir açıklama var mı
SON DAKİKA | Cem Ciritçi: “Devon Hall dizinden bir operasyon geçirdi. Onun da yaklaşık 1-1.5 ay tedavi süreci olacak. Başarılı bir operasyon geçti.”(🔗@legendfutboltv)