Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2684389 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #105 : 18 Temmuz 2018, 14:35:52 »
Euroleague i kazandığımız yıl guard pozisyonunda Sloukas ve Bobby vardı. Haklı olarak diyeceksiniz ki Bogdanovic gizli 1 numara gibi oynadı. Fakat Bogdanovic in de ilk yılında özellikle final four seviyesi maçlarında ne kadar zorlandığını biliyoruz. Bogdanovic üç yıllık bir projeydi ve nasıl bir final ile sona erdiğini gördük. Ben Guduric in de bu tür bir proje olduğunu düşünüyorum. Bu yıl uyum süreci, ilk kez final four ve final oynama acemiliği gibi sıkıntıları olmayacak. Bogdanovic olmasa da kesinlikle vites atacaktır. Bu bağlamda Bjelica alınırsa zaten cepte olan Sloukas, Bobby ve Sinan ın yanı sıra kadromuzda 1 numara olmayıp oyun kurabilen Melli, Guduric ve Bjelica dan oluşan muazzam bir oyuncu listesi olacak. Aynı zamanda Bjelica yı rakiplerine kaptırmayacaksın. Ayrıca ilerleyen yıllarda olası bir Melli ayrılığı durumunda adam aramayacaksın. Önümüzdeki yıl bağlamında pota altı pozisyonunun ve fizikli bir kadroya sahip olmanın daha da önem kazandığını düşünüyorum. Udoh un 2 yıl euroleague i domine etmesinin ardından Real Madrid in Tavares transferi bize karşı yapılmış bir hamleydi. Baskonia da 2.20 lik bir deve ile anlaşmış. Hülasa guard alınmaksızın yapılacak Bjelica transferine razıyım. Tabi doğrusunu Obradovic bilir.

Bogdanovic in o seviyeye gelmiş olması sebebiyle Bobby ve Sloukas ile kazandık kupayı. üstelik Bobby 3 yaş daha yaşlı olacak.
Oyun kurmada sıkıntı olmaz belki ama topu taşımada ciddi sıkıntı yaşarız. Zaman zaman Doğuş bile zorlarken bizim guardları...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : 18 Temmuz 2018, 14:41:44 »
çok larkin delisi bir adam değilim ama kusura bakmayın ezbere ve altı dolu olmayan yorumlar yapıldığı zaman ben dayanamıyorum.

adam henüz 24 yaşındayken Laboral'e geldi.
bakalım hangi büyük maçta hangi büyük rakibine çok sinmiş
top8 de ne yapmış bakalım .
normal genel sezon ortalaması çok iyi onu hiç yazmayacağım ..

real deplasmanda 11 sayı 4 rib 5 asist yapmış
olmypiakos ile oynamış evde 14 sayı 11 asist yapmış
bizmile evlerinde oynamış 11 sayı 6 asist yapmış
cska deplasmanında 18 sayı 2 asist yapmış
Barcelonaya karşı 14 sayı 2 riv 2 asist yapmış
panatiakos depolasmannda 6 sayı 5 rib 3 asist yapmış - oakada kötü performans sergilemiş
maccabi maçında 13 sayı 4 rib 13 asist yapmış
pire!'de 12 sayı 2 rib 2 asist yapmış
barcelona deplasmanoında 18 sayı 5 qasist yapmış
top8 de cska serisinde de 12.7 sayı 1.7 r 5.7 asist ile oynamış.

amma korkmuş bayağı da tırsmış
zorla insana çok sevmediği oyuncuları savundurmak zorunda kalıyorsunuz
anlamıyorum ki yurt dışında su filan mı farklı , içine ilaç mı katıyorlar

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #107 : 18 Temmuz 2018, 14:43:08 »
bogdan bize partizan takiminin lideri olarak geldi, hem euroleague'de hem de kendi liginde partizanin neredeyse yarisi idi bogdan.
Guduric Kizilyildizda bile takimin en onemli oyuncularindan degildi, lideri gectim , ilk 5'de bile nadiren cikiyordu.

ben guduric'de bogdan potansiyeli gormuyorum, siz goruyorsaniz eyvallah , benim sahsi fikrim. Hatta Nunnally'nin sakatlanana kadar gosterdigi performans  Guduric'in fersah fersah onunde , ki ben Nunnally'i de yeterli bulmuyorum.

Guduric'te bir Bogdanovic potansiyeli gördü mü bilemiyorum ama Obradovic'in onda yararlanabileceği bir potansiyel gördüğü muhakkak. Guduric-Nunnaly karşılaştırmasına gelince; her ikisinin de birbirine oranla yapabildikleri ve yapamadıkları şeyler var. Zaman gösterecek  Guduric'in durumunu...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #108 : 18 Temmuz 2018, 14:47:44 »
mack
adı geçen tüm oyuncuların üzerinde bir oyuncu nasıl içine sinmedi güzel kardeşim.
larkin'den de iyi oyuncu delaney'den de iyi oyuncu

Mack konusunda cok haklisiniz. Teodosic haric adi gecen tum guardlardan daha kaliteli ve daha faydali olur. Teo ile de tartisilir ama avrupa basketboluna aliskin diye tercih sebebim olurdu. Teo isi olmayinca olabecek en iyi ihtimal bence.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #109 : 18 Temmuz 2018, 15:05:58 »
Bogdanovic in o seviyeye gelmiş olması sebebiyle Bobby ve Sloukas ile kazandık kupayı. üstelik Bobby 3 yaş daha yaşlı olacak.
Oyun kurmada sıkıntı olmaz belki ama topu taşımada ciddi sıkıntı yaşarız. Zaman zaman Doğuş bile zorlarken bizim guardları...

Bobby ile ilgili tespitler de yüzde yüz doğruluk payı var ama yazılan çizilen yorumlarda sanki kadroda Guduric ve Sinan yokmuş gibi hissediyorum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #110 : 18 Temmuz 2018, 15:27:28 »
acaba tum butceyi Shved'e gomer miyiz ?

Larkin de Laboral'e giderse aklima Shved haric kimse gelmiyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : 18 Temmuz 2018, 15:30:14 »
Fenerbahçe'nin böyle bir borcu varken Doğuş gitmişken beklentileri biraz daha mantıklı oluşturmak gerekiyor

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #112 : 18 Temmuz 2018, 15:34:27 »
Fenerbahçe'nin böyle bir borcu varken Doğuş gitmişken beklentileri biraz daha mantıklı oluşturmak gerekiyor

abi teodosic'in pesinde degil miydik ? shved ile teo arasinda maddi olarak ne kadar fark olabilir ki ?

shved'i begendigimden degil ama aklima baska adam gelmiyor larkin bir de shved , mack ve ennis riskine girecegine sahsen inanmiyorum kocun, hissiyatim o yonde.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : 18 Temmuz 2018, 15:37:32 »
abi teodosic'in pesinde degil miydik ? shved ile teo arasinda maddi olarak ne kadar fark olabilir ki ?

shved'i begendigimden degil ama aklima baska adam gelmiyor larkin bir de shved , mack ve ennis riskine girecegine sahsen inanmiyorum kocun, hissiyatim o yonde.
Emin şunu demek istiyorum
Bir tane iyi pg alacağız. O kesin. Pazara kadar o isim bence açıklanır kim olur bilemiyorum
James yerine bir oyuncu yok Bjelica bunlar ilave bütçe para demek zor yani
Hele Bjelica demek min 2.5/3 milyon euro demek
Bu devasa bir yük

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #114 : 18 Temmuz 2018, 15:39:19 »
Emin şunu demek istiyorum
Bir tane iyi pg alacağız. O kesin. Pazara kadar o isim bence açıklanır kim olur bilemiyorum
James yerine bir oyuncu yok Bjelica bunlar ilave bütçe para demek zor yani
Hele Bjelica demek min 2.5/3 milyon euro demek
Bu devasa bir yük

he tamam ok ben yanlis anladim, benim mesajim uzerine geldi yazin o yuzden.

ayni fikirdeyim ben de , bir tane iyi oyun kurucu olmazsa olmaz, nunnally de giderse hatta bir tane de corry higgins tarzi biri lazim.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #115 : 18 Temmuz 2018, 15:43:08 »
Nikos yazdı, Tyler Ennis'in peşindeymişiz.

Hatta anlaşma yakınmış.. Hayırlı olsun, bilen arkadaşların yorumlarını rica edelim.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2018, 15:44:36 Gönderen: İbrahim Awwad »

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #116 : 18 Temmuz 2018, 15:44:13 »
Nikos Varlas bizim Ennis ile 2 yıllık bı anlaşma üzerinde gorustugumuzu yazmış ne diyelim hayırlısı olsun benim içime sinmedi ama Koç ve Gherardini ok verıosa bıze bısy dusmez
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : 18 Temmuz 2018, 15:46:18 »
Tyler ennis hayırlı olsun
Resmi açıklama da gelir birkaç güne

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul