Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2685102 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #195 : 19 Temmuz 2018, 01:24:39 »
Nunnally giderse peki ?  Wanamaker - Ennis ile zaten az da olsa geriye gittik kisa rotasyonunda, Nun da giderse bir kisa daha lazim bence.

Bjelica gelince Datome ve Kalinici zaman zaman ikiye kaydiririz. Guduric de biraz ivme kazanir halledilir. Nunnaly de zaten yuksek yuzdeyle ucluk atmak haricinde pek bir artisi olan adam degil. Onun yapip Datomenin yapamayacagi pek bir sey yok. Parayi profesore basalim Nunnaly yerine adam alinmasa da olur.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #196 : 19 Temmuz 2018, 01:34:22 »
Bjelica gelince Datome ve Kalinici zaman zaman ikiye kaydiririz. Guduric de biraz ivme kazanir halledilir. Nunnaly de zaten yuksek yuzdeyle ucluk atmak haricinde pek bir artisi olan adam degil. Onun yapip Datomenin yapamayacagi pek bir sey yok. Parayi profesore basalim Nunnaly yerine adam alinmasa da olur.

nunnally'i cok sevmem hep yazmisimdir da burda, ama nunnally sakatlanana kadar cok guzel kisa savunmasi yapiyordu, topa baskiyi da bizim takimda en iyi yapan oydu, mesela bu dediklerimi datome'den yapmasini bekleyemeyiz, sayisal olarak eksigimiz olmasa da nicelik olarak eksigimiz var, demin de yazmistim bize bir tane corry higgins tarzi oyuncu lazim, isim aklima gelmiyor suan kafam karisik.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #197 : 19 Temmuz 2018, 01:34:47 »
bjelica gelsin, nunnally kalsın, kalinic'e elveda, yener'e can feda...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #198 : 19 Temmuz 2018, 01:41:50 »
kişisel fikrim, cory higgins tam olarak gereken tarzda oyuncu. rakip savunmalar bu uzun rotasyonuyla kabak çiçeği gibi açıldığında inatla potaya hücum eden oyuncu... daha az önce tyler ennis'in draft scout ını seyrettim. zayıf yanları: yavaş ilk adım, kötü stance ile toplu oyuncuyu karşılama ve pota altı girişlerinde fiziksel mücadeleden kaçınma. yani içeri drivelarında sloukastan bariz kötü. ben biraz ağlayıp geliyorum.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #199 : 19 Temmuz 2018, 01:42:45 »
sloukas - yener - bobby
guduric - melih
datome - nunnally
bjelica - melli
lauvergne - vesely - ahmet

bu kısalarla işimiz çok zor ama bjelica'ya da hayır denmez...

keşke kalinic'in yanında vesely'i de yolcu edebilsek, skorer 2 numara alabilsek yerine...

yener'den beklentim sıfır. bu tarz transferin katkı verdiğini görmedim daha.

olur da nunnally ayrılır, kalinic devam ederse topu yere vurabilen sadece sloukas, yener ve dixon kalıyor takımda. üçünün de birbirinin alternatifi olduğunu düşünürsek sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek.

sıkıntı yaşayabileceğimiz diğer bi husu, eldeki kısalar toplamda 20 sayıyla maç bitirse şaşıran olur mu?

edit: adamın adı tyler ennis'miş, ben enner sanıyorum, yener diyorum. 😁
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2018, 01:48:15 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #200 : 19 Temmuz 2018, 02:05:57 »
kişisel fikrim, cory higgins tam olarak gereken tarzda oyuncu. rakip savunmalar bu uzun rotasyonuyla kabak çiçeği gibi açıldığında inatla potaya hücum eden oyuncu... daha az önce tyler ennis'in draft scout ını seyrettim. zayıf yanları: yavaş ilk adım, kötü stance ile toplu oyuncuyu karşılama ve pota altı girişlerinde fiziksel mücadeleden kaçınma. yani içeri drivelarında sloukastan bariz kötü. ben biraz ağlayıp geliyorum.
Sloukas'da çok hızlı değil ama o hücum zekasını ve oyun görüşünü kullanarak ne zaman nerede içeri dalacağını iyi hesaplıyor. Sloukas hakikaten çok özel bir oyuncu. Higgins kısmına katılmamak elde değil bize cuk oturur ve bizi tam anlamıyla kusursuz bir takım haline getirecek son hamle olur.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #201 : 19 Temmuz 2018, 07:05:29 »
sloukas - yener - bobby
guduric - melih
datome - nunnally
bjelica - melli

keşke kalinic'in yanında vesely'i de yolcu edebilsek, skorer 2 numara alabilsek yerine...

olur da nunnally ayrılır, kalinic devam ederse topu yere vurabilen sadece sloukas, yener ve dixon kalıyor takımda. üçünün de birbirinin alternatifi olduğunu düşünürsek sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek.

sıkıntı yaşayabileceğimiz diğer bi husu, eldeki kısalar toplamda 20 sayıyla maç bitirse şaşıran olur mu?

Kalinic i yolcu etmek mi ? Hocam şaka yapıyorsun sanırım ??

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #202 : 19 Temmuz 2018, 08:22:02 »
Tabi bizim basketbol gurusu taraftarlarımız kadar bilgili değiller ama aşağıdaki iki ismin Ennis yorumlarına da bir göz atabilirsiniz.

http://basketdergisi.com/ismail-senoldan-fenerbahcenin-yeni-transferi-tyler-ennis-yorumu.html

http://basketdergisi.com/murat-murathanoglundan-tyler-ennis-yorumu.html

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #203 : 19 Temmuz 2018, 08:32:15 »
Delaney için yüksek ücret verilecegine risk alınabilir bence, normal.. Teodosic ise çok özel bir oyuncu onun için yüksek ücret verilebilir.. Teodosic ve obra uyumu ile delaney - obra uyumuda cok farklı boyutlarda olacaktı..

Kısalarda oyun sıkıştıgında eline güvenebilcegimiz oyuncu kim olacak, esas risk burada.. Normalde zaten kısaların isolationa dayalı bir oyun oynamıyoruz. Top cok iyi paylaşan savunmada rakibi bogan bir takımız. Rakibin dengesini farklı yollardan bozuyoruz. Ancak olimpiakos gibi bir deplasmanda oyun sıkısınca kimin eline bakacagız, dixon en önde isim.. O da fiziksel olarak cok kolay sindirilebilir..

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #204 : 19 Temmuz 2018, 08:44:09 »
Bjelica Avrupa'ya dönmeyecek gibi gözüküyor, herkes rahat nefes alabilir  :)
Gözüken Avrupa falan diye karışıklık yaratıp yaptığı sözlü anlaşmadan kaçıyor.

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #205 : 19 Temmuz 2018, 09:17:57 »
Shved, 2020'ye kadar kontratı olmasa bizim için ideal bir oyuncuydu.

Shved yapamadığı o savunma ile hocayı daha ilk maçında çıldırtır tokadı yer. Hocanın o tip savunma zaafları hat safhada olan oyunculara tahammülü yok .

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #206 : 19 Temmuz 2018, 09:24:20 »
Kalinic i yolcu etmek mi ? Hocam şaka yapıyorsun sanırım ??

hayır, şaka yapmıyorum.

kimisi wanamaker sevmez, kimisi nunnally’i beğenmez, kimisi sloukas’ı yetersiz bulur. destur varsa ben de kalinic’i sevmiyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #207 : 19 Temmuz 2018, 09:31:37 »
Bjelica Avrupa'ya dönmeyecek gibi gözüküyor, herkes rahat nefes alabilir  :)
Gözüken Avrupa falan diye karışıklık yaratıp yaptığı sözlü anlaşmadan kaçıyor.

sevinirim sahsen...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #208 : 19 Temmuz 2018, 09:34:34 »
hayır, şaka yapmıyorum.

kimisi wanamaker sevmez, kimisi nunnally’i beğenmez, kimisi sloukas’ı yetersiz bulur. destur varsa ben de kalinic’i sevmiyorum.

Estağfurullah,  herkesin çoğunluktan bağımsız istediği gibi düşünme hakkı var. Herkes aynı düşünse zaten foruma gerek yok. Gerekçenizi sorabilir miyim? Cidden merak ettim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #209 : 19 Temmuz 2018, 09:43:49 »
sloukas - yener - bobby
guduric - melih
datome - nunnally
bjelica - melli

lan yener kim diye sabahtan beri düşünüp duruyorum :)