Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2690675 defa)

franz392 ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #405 : 25 Temmuz 2018, 00:09:03 »
Felaket tellallığı yapmak istemem ama memleket ekonomisinin ve kulübün durumunu göz önünde bulundurduğumuzda Obradovic ile son iki yılımız gibi hissediyorum. Eksik, gedik, noksan, şu bu yok demeden tadını çıkarmalıyız ve tabiki destek  olmalıyız...
Benzer düşüncedeyim. İnşallah gitmeden bir şampiyonluk daha yazar. Bir ihtimal olarak bizden NBA'e, Sac Kings'e gidebileceği de aklıma gelmiyor değil.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 00:25:50 Gönderen: fener_1907 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #406 : 25 Temmuz 2018, 00:38:33 »
Ali Koç Obradoviç'i bırakmaz erkan hoca rahat ol bana güven
O da burada mutlu
2seneye biraz dahs götümüzü toparlarız
Ya 100.000 euro F4 bileti ödememek nedir ya

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #407 : 25 Temmuz 2018, 00:47:31 »
Bu çapulculardan kurtulduk ya, artık sıkıntı yok. Basketbol takımı FFF'ye dahil değil diye biliyorum. Yani oraya her türlü fedakarlık yapılır. Zaten borçların şekli düşünüldüğünde basketbol da dahil diğer şubeler devede kulak.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #408 : 25 Temmuz 2018, 00:55:59 »
Ali Koç Obradoviç'i bırakmaz erkan hoca rahat ol bana güven
O da burada mutlu
2seneye biraz dahs götümüzü toparlarız
Ya 100.000 euro F4 bileti ödememek nedir ya

Ağbi ne diyim, dediğin gibi olur inşallah. Ali Koç'un konuşmasını izledim de baya bir anası ağlatılmış kulübün, yatırıma devam etmezse kimsenin itiraz edebilecek vaziyeti yok. Futbol şubesi gram umrunda olmayan, kulüp ile aidiyeti sadece basketbol şubesi olan benim bile sesim çıkamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #409 : 25 Temmuz 2018, 01:17:07 »
Ağbi ne diyim, dediğin gibi olur inşallah. Ali Koç'un konuşmasını izledim de baya bir anası ağlatılmış kulübün, yatırıma devam etmezse kimsenin itiraz edebilecek vaziyeti yok. Futbol şubesi gram umrunda olmayan, kulüp ile aidiyeti sadece basketbol şubesi olan benim bile sesim çıkamaz.
Evet cidden mahvedilmiş kazık çakılmış
Umarım toparlarız ama buradan toparlayabilirsek o zaman önümüzde kimse de duramaz

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #410 : 25 Temmuz 2018, 01:47:37 »
Guduric1 + Nunnally + Wanamaker = Guduric2 + Ennis + Sinan

denklemi çalışırsa Lauvergne eklemesi ile geçen sezondan daha iyi takım haline gelmiş oluruz. Tabi eşitliğin sağlanmasında Sinan'ın katkısı sadece sıfırdan büyük olabilir.

Not: Melih etkisiz eleman olduğu için denklemin iki tarafına yazılma gereği duyulmamıştır.

melih 78 tane sinan eder.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #411 : 25 Temmuz 2018, 01:50:45 »
Ama kulüp düşünüldüğünde futbolun umurumuzda olmama şansı yok, he şöyle de bir gerçek var ki hepimiz futbolla tanıdık Fenerbahçe'yi bazılarımız Alex ile Serhat ile Revivo ile Ortega ile bazılarımız Oğuz ile Aykut ile Rıdvan ile(bu üçünü de sevemedim gitti o da ayrı mesele).. Babalarımız amcalarımız dayılarımız bizde bak şöyle bir oyuncu var ne üçlük atıyor be demedi, son çizgiye iner bi basardı topa adrese teslim ortayı açardı vs dedi her birimizin.. Herşeyden önemlisi işin duygusal boyutu haricinde şu var; ekonomi düzelmeden hiç bişey olmaz ve ekonomik yapımız da düzelirse eğer futboldan düzelecek yapacak bişey yok

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #412 : 25 Temmuz 2018, 02:30:59 »
Bu noktadan da toparlarız, yerli oyuncunun önemi yine ortaya çıktı, umarım bu sene 1-2 yerli oyuncu ana rotasyona girer.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #413 : 25 Temmuz 2018, 04:08:11 »
Ama kulüp düşünüldüğünde futbolun umurumuzda olmama şansı yok, he şöyle de bir gerçek var ki hepimiz futbolla tanıdık Fenerbahçe'yi bazılarımız Alex ile Serhat ile Revivo ile Ortega ile bazılarımız Oğuz ile Aykut ile Rıdvan ile(bu üçünü de sevemedim gitti o da ayrı mesele).. Babalarımız amcalarımız dayılarımız bizde bak şöyle bir oyuncu var ne üçlük atıyor be demedi, son çizgiye iner bi basardı topa adrese teslim ortayı açardı vs dedi her birimizin.. Herşeyden önemlisi işin duygusal boyutu haricinde şu var; ekonomi düzelmeden hiç bişey olmaz ve ekonomik yapımız da düzelirse eğer futboldan düzelecek yapacak bişey yok

Birilerinin belki hoşuna gitmeyebilir ama gram umrumda değil. Kendime göre birçok sebebim var, en önemlisini yazayım; çocukken, ergenken, gençken ya da yetişkinken hiç fark etmez yere göğe sığdıramadığım yıldızların yıllar sonra beş para etmeyen, iş ahlakına sahip olmayan, ömründe bir kitap okumamış, menfaat için dönemin siyasi otoritesine sırtını yaslamaktan çekinmeyen, karakter yoksunu adamlar olduğunu görmek. Belki bu bütün dünya için  geçerli ama bizde beşle çarp gitsin. Basketbol takımında çok şükür yerli oyuncu az ve gelen yabancı oyuncuların bir ikisi hariç iş ahlakına sahip olmaları, rakiplerine saygı duymaları, Datome ve Udoh örneğinde görüldüğü üzere hayatlarının tamamının spor ve kas yapmaktan ibaret olmayışı gibi nedenler sevdirdi bu takımı bana. Valla kucağında Spor Sergiye götürüp bana  Hüsnü'yü izle sağlam şutör, Erman'ı izle birebiri iyi, Aliço'yu izle yıllarını verdi, Larry Richard diye birini almışlar iyi ribauntçu vb gibi şeyler diyenler olmuştu hayatımda.  Elbette aynı insanlar sırtlarında Selçukları, Aykutları, Rıdvanları, Tony Schumacherleri de izlettiler bana ama ikinci gruba dahil olanların genelinin yediği haltları gördükçe ayağım gitmez oldu artık Papazın çayırına.  İşini düzgün yapıp taraftar tarafından heykeli dikilen birisinin kulüp tarafından aynı biçimde senelerce hizmet ettiği Fenerbahçe'den uzaklaştırılan bir başkası tarafından kovulması da son damla oldu benim için...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #414 : 25 Temmuz 2018, 09:06:49 »
Birilerinin belki hoşuna gitmeyebilir ama gram umrumda değil. Kendime göre birçok sebebim var, en önemlisini yazayım; çocukken, ergenken, gençken ya da yetişkinken hiç fark etmez yere göğe sığdıramadığım yıldızların yıllar sonra beş para etmeyen, iş ahlakına sahip olmayan, ömründe bir kitap okumamış, menfaat için dönemin siyasi otoritesine sırtını yaslamaktan çekinmeyen, karakter yoksunu adamlar olduğunu görmek. Belki bu bütün dünya için  geçerli ama bizde beşle çarp gitsin. Basketbol takımında çok şükür yerli oyuncu az ve gelen yabancı oyuncuların bir ikisi hariç iş ahlakına sahip olmaları, rakiplerine saygı duymaları, Datome ve Udoh örneğinde görüldüğü üzere hayatlarının tamamının spor ve kas yapmaktan ibaret olmayışı gibi nedenler sevdirdi bu takımı bana. Valla kucağında Spor Sergiye götürüp bana  Hüsnü'yü izle sağlam şutör, Erman'ı izle birebiri iyi, Aliço'yu izle yıllarını verdi, Larry Richard diye birini almışlar iyi ribauntçu vb gibi şeyler diyenler olmuştu hayatımda.  Elbette aynı insanlar sırtlarında Selçukları, Aykutları, Rıdvanları, Tony Schumacherleri de izlettiler bana ama ikinci gruba dahil olanların genelinin yediği haltları gördükçe ayağım gitmez oldu artık Papazın çayırına.  İşini düzgün yapıp taraftar tarafından heykeli dikilen birisinin kulüp tarafından aynı biçimde senelerce hizmet ettiği Fenerbahçe'den uzaklaştırılan bir başkası tarafından kovulması da son damla oldu benim için...
Bu konuda +65563.. Verdiğim örnekten sonra aslında üçünü de sevmem diyişim bundan

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #415 : 25 Temmuz 2018, 10:42:23 »

Altına imzamı atarım.

Kaliteli insan, işine, klübe ve taraftara saygılı sporcu açısından bakarsak futbol bitmiş zaten.
Çokta skimde değil futbolcular ve futbol takımı.

Feneriumdan bile alışveriş yaparken sadece basketbol ürünlerini almaya çalışıyorum, digiturkte futbolu iptal ettim sadece basketbol maçlarını seyredeceğim bir düzenlemeye gittim. Böyle yaparak kendimce emeklerine saygı duyduğumu düşünüyorum.

Belki de ileride basketbol özerk olur ve kendi yağıyla kavrulur. Eminim futboldan daha iyi sponsorlar bulur, taraftar desteği olur.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 10:43:34 Gönderen: colossus35 »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #416 : 25 Temmuz 2018, 11:58:54 »
Altına imzamı atarım.

Kaliteli insan, işine, klübe ve taraftara saygılı sporcu açısından bakarsak futbol bitmiş zaten.
Çokta skimde değil futbolcular ve futbol takımı.

Feneriumdan bile alışveriş yaparken sadece basketbol ürünlerini almaya çalışıyorum, digiturkte futbolu iptal ettim sadece basketbol maçlarını seyredeceğim bir düzenlemeye gittim. Böyle yaparak kendimce emeklerine saygı duyduğumu düşünüyorum.

Belki de ileride basketbol özerk olur ve kendi yağıyla kavrulur. Eminim futboldan daha iyi sponsorlar bulur, taraftar desteği olur.
Futbolcuların çoğu dünün Köşe başı çocukları evet kültür yok bilgi yok adamlarda bir bok yok kabul ben de basketbolu basketbolcuyu ve izlemeyi daha çok seviyorum evet bu sporu yaptım da sakatlanmasam belki şu an liglerde oynuyordum. Maça gitmek istediğimde tercihim basketbol oluyor evet doğru. Ama şu gerçek çok çok önemli, herşeyin başı ekonomi ve bunu bok eden futbol(kötü yönetim sebebiyle) olduğu gibi iyi duruma getirecek yegane şey de futboldur(iyi yönetimle). O yüzden mecburuz ben basketbol takip ediyorum yeaaaa bahane futboldan diyerek olmaz bu iş, mazallah takip edecek bir basketbol bulamaz hale geliriz sonra

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #417 : 25 Temmuz 2018, 13:06:51 »
Gerçekten de öyle. Özellikle son yıllarda taraftarından futbolcusuna, hocasından yöneticilerine hepsinin kaliteleri ve ahlakları yerlere düşmüş durumda. Yöneticisi tribünde insanları tehdit eder, futbolcusu night club ve beach'lerden çıkmaz, taraftarı alakasız bir hazırlık maçında rakibe ana avrat küfür eder. Hocalar zaten devletin başındakilerle akraba oldular. Kaybettiğimiz maçlardan sonra ağlardım ben eskiden. Artık maç kaybettiğimizde umrumda olmuyor hatta bazen dalga bile geçiyorum.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #418 : 25 Temmuz 2018, 16:06:37 »
Para konusunda hiçbir sıkıntısı olmayan, her türlü aklama işini yapan CSKA Moskova'nın bu yaz yaptığı transferlere bakınca bizim Joffrey Lauvergne transferi Bill Russell'ın gençliğini ışınlayıp getirmek gibi duruyor. Şu tabloda çok büyük iş yaptık.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 16:20:06 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #419 : 25 Temmuz 2018, 17:44:31 »
Başkanın camiaye sesleniş konuşmasından sonra herkesin derdi basketbol şubesinin borcu oldu, sosyal medyada kapatılsın diyenler bile var ama kimse çapsız futbolcu bozuntularının kazandığı parayı ettirdikleri zararı düşünmüyor nedense dar beyinliler