Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2690944 defa)

iloturo ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #510 : 29 Temmuz 2018, 15:30:18 »
Efes Sonny Weems ile yollarını ayırmış.. Bize daha çok 2 lazım aslında Weems 3 oynuyor ama bence olur be oynar sanki

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #511 : 29 Temmuz 2018, 17:02:23 »
Eee ne oldu şimdi 2 aydır herkes delaney’e sallıyordu. Yok karaktersiz, yok koç istemez, yok paragöz ilk transfer hedefimizmiş neredeyse. Cidden sosyal medya dolduruşu ile oyuncu değerlendirmek en büyük sorun. Geçen yılda wanamaker’de yaşadık. Çoğu kişi dünyayı twiter üzerinden yaşıyor ama gerçekler farklı görüldüğü gibi. Delaney’e laf edenler şimdi obradovic’e de etsin. Desin ki hocaya bak karaktersiz bir adamla çalışmak istemiş yada paragöz bir adamla çalışmak istemiş. Muhtemel en başta verdiğimiz paraya 1 hafta önce versek bizim oyuncumuz olucaktı. Wana, üstüne delaney bakalım seneye kimler üzerinden ahkam kesip insanları değerleştiricez. Misal şimdi weems var boşta keşke bize gelse tam lazım olan oyuncu. Ama adı çıkar çıkmaz gogocu falan denmeye başlar adama.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #512 : 29 Temmuz 2018, 17:25:47 »
Eee ne oldu şimdi 2 aydır herkes delaney’e sallıyordu. Yok karaktersiz, yok koç istemez, yok paragöz ilk transfer hedefimizmiş neredeyse. Cidden sosyal medya dolduruşu ile oyuncu değerlendirmek en büyük sorun. Geçen yılda wanamaker’de yaşadık. Çoğu kişi dünyayı twiter üzerinden yaşıyor ama gerçekler farklı görüldüğü gibi. Delaney’e laf edenler şimdi obradovic’e de etsin. Desin ki hocaya bak karaktersiz bir adamla çalışmak istemiş yada paragöz bir adamla çalışmak istemiş. Muhtemel en başta verdiğimiz paraya 1 hafta önce versek bizim oyuncumuz olucaktı. Wana, üstüne delaney bakalım seneye kimler üzerinden ahkam kesip insanları değerleştiricez. Misal şimdi weems var boşta keşke bize gelse tam lazım olan oyuncu. Ama adı çıkar çıkmaz gogocu falan denmeye başlar adama.

Güzel kardeşim, hikaye hakkında çok az bilgi sahibisin. Al sana link buradan öğrenebilirsin.

https://sportando.basketball/tr/kupalar/euroleague/283855/malcolm-delaney-sadece-ki-tane-euroleague-takmndan-teklif-aldm.html

Hoca Delaney'e transfer teklif ederken "hemen cevap vereceksin" diyor. Veremem diyince konu açılmamak üzere oracıkta kapanıyor. Anlayacağın Hoca zaten testi hemen yapmış, sonucu almış...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #513 : 29 Temmuz 2018, 17:43:47 »

Güzel kardeşim, hikaye hakkında çok az bilgi sahibisin. Al sana link buradan öğrenebilirsin.

https://sportando.basketball/tr/kupalar/euroleague/283855/malcolm-delaney-sadece-ki-tane-euroleague-takmndan-teklif-aldm.html

Hoca Delaney'e transfer teklif ederken "hemen cevap vereceksin" diyor. Veremem diyince konu açılmamak üzere oracıkta kapanıyor. Anlayacağın Hoca zaten testi hemen yapmış, sonucu almış...
Bu test değil ki. Gayet doğal bir şekilde hoca beklemek istememiş. Ne kadar bekleyecek, Bekleyip olumsuz cevap aldığında kim olacak boşta ?
Oyuncunun sebepleri de kendince mantıklı. Denk gelmemiş işte..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #514 : 29 Temmuz 2018, 17:44:00 »
Adam ne guzel aciklamis durumu ... Biz hemen karar ver demisiz, o NBA i beklemis .... Adam pasha pasha anlatmis cok ta kisiligini tartisicak durum yok;

– NBA’den aradığımı bulamayacağımı anladığım zaman EuroLeague’den gelen tekliflere baktım. Anadolu Efes ve Fenerbahçe’nin teklifleri vardı. Fener‚in teklifi yazın başında gelmişti ve benden hemen karar vermemi istiyorlardı. Bunu yapamazdım çünkü önce NBA’de benim için doğabilecek iyi bir şey var mı diye bakmam gerekiyordu. Avrupa’da durum genelde bu. Teklif yapıyorlar ve hemen karar vermenizi istiyorlar. Maalesef ben bunu yapıp da Fenerbahçe‚ye olumlu yanıt veremezdim çünkü NBA’i bekliyordum. Fener başka hedeflerine yöneldi. Benim için birtek Efes‚in teklifi kaldı masada. Avrupa’dan aldığım en iyi ve en ilgi çekici teklif de o’ydu. Efes‚te oynayan bazı oyuncularla görüştüm, herkes olumlu geri dönüşler yaptı. Zaman istedim.

İnsanlar Avrupa’da çok seçeneğim olduğunu düşündüler ama aslında iki taneydi sadece. CSKA koçu Dimitris Itoudis ile de görüştüm ama onlar bana teklif vermediler, Daniel Hackett’ı aldılar. Sonra Çin’den teklif geldi. Lig altı ay sürüyor. Bu yüzden ailemden uzak kalmak durumundayım. Arkadaşlarım ailemle ve özellikle kardeşimle ilgili durumu biliyor. (Editör Notu: Hawks ile imzaladığı dönemde kardeşi vurulmuştu. Kendisi hâlen sağlık sorunları yaşıyor.)

adam sonucta 6 ay icin 2 milyon ve sampiyon olursa hatri sayilir para alicak .... Sonucta isteyen takim da yok, sadece Efes var ... Cok ta mantiksiz gelmedi bana... yada cok kisiliksiz secim mis gibi gelmedi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #515 : 29 Temmuz 2018, 17:44:33 »
Ya hangi oyuncu bu zamana kadar erken cevap vermiş ennis’i bile ne zaman açıkladık. İyi oyuncular için 15 temmuz’u beklemek zorundasın. Delaney haklı olarak nba’den teklif bekledi. Adam doğuştan fenerli değil ki teklif gelir gelmez kabul etsin. Burada kıstas bence zaman falanda değil koç delaney’i istedi mi istemedi mi ? İstedi. Burada söylenen herşey boşa çıktı demektir bu.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #516 : 29 Temmuz 2018, 17:46:55 »
Ya hangi oyuncu bu zamana kadar erken cevap vermiş ennis’i bile ne zaman açıkladık. İyi oyuncular için 15 temmuz’u beklemek zorundasın. Delaney haklı olarak nba’den teklif bekledi. Adam doğuştan fenerli değil ki teklif gelir gelmez kabul etsin. Burada kıstas bence zaman falanda değil koç delaney’i istedi mi istemedi mi ? İstedi. Burada söylenen herşey boşa çıktı demektir bu.

Hoca cok olmazsa olmaz oldugunu dusunse ugrasirdi. Bir Teo olsa beklerdi ....

Sonucta profesyonel olmak lazim ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #517 : 29 Temmuz 2018, 17:53:30 »
Wanamaker'i eylüle kadar beklemiştik, demek Delaney'i temmuz sonuna kadar beklesek şu an bizdeydi, benim röportajdan anladığım o.
Wanamaker'i de o kadar beklemesek, karakteri ile ilgili Delaney'e yapılan benzer yorumlar yapılacaktı.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #518 : 29 Temmuz 2018, 18:15:11 »
Bizim gözümüzde nba 1 numara, el de 2. Ama bir çok nba oyuncusuna göre faklı. Charles barkley in eleştirisini duymuşsunuzdur, 18 yaşında bir çocuk mvp oluyorsa el bir halt değildir gibisinden birşeyler söylemiş. Adamların bakış açısı bu işte.. nba de rol oyuncusu bile olamayanlar el de mvp oluyor.

Bu arada konu saptı, ben el yi daha fazla seyrediyorum, nba ile ilgim houston - knicks ve orlando finalleri ve chicago bulls-utah ve seattle supersonics finallerinden sonra sonra koptu, bu sene oğlum sebebiyle biraz takip edebildim. Bence de el nin çinden önce tercih edilmesi gerekir ama aksi de oyuncu ile ilgili negatif gösterge olmamalı diye düşünüyorum.
Bir çok NBA oyuncusuna göre farklı mı?? Nasıl yani NBA den sonra ki en iyi lig Çin ligi falan mı diyorlar anlamadım? Böyle düşünüyorlarsa ciddi zeka geriliği var bunlarda
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #519 : 29 Temmuz 2018, 18:40:44 »
Bir çok NBA oyuncusuna göre farklı mı?? Nasıl yani NBA den sonra ki en iyi lig Çin ligi falan mı diyorlar anlamadım? Böyle düşünüyorlarsa ciddi zeka geriliği var bunlarda

En iyi lig değil, en çok para veren anlamında sanırım... Yani eğer NBA olmayacak ise, hangisi çok veriyorsa o olsun mantığı... NBA dışındakilere kariyer açısından değil, "para" açısından bakıyor olmalılar... En azından bu "alt sınıf" oyuncular... Alt sınıf dediğim, NBA'de tutunamayıp, başka liglerde ekmek arayan Avrupalılar... Biliyorsunuz, Amerikanın esas elit oyuncuları -yani esas Amerikalılar- buraya gelmiyor; Durant, LeBron, Curry, Harden vs. Hatta onların bir alt sınıfı da... Buraya getirip tutabileceğimiz en iyi Amerikalı üçüncü sınıf isimler oluyor; bu çoğu zaman da -takımların hedef ve bütçesine göre- dört veya beşe kadar iniyor. Dolayısı ile sadece yetenek değil, zeka seviyesi de daha alt sınıflarda gezen Amerikalılara sık sık şahit olmaktayız. Amerikan basketbolunu Avrupa'daki örneklerine bakarak değil, esas yıldızları etrafında değerlendirip rahlil etmek gerek.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #520 : 29 Temmuz 2018, 19:43:54 »
Çok mu canınız sıkılıyor ki
Boş konular için tartışıp birinizi yiyorsunuz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #521 : 29 Temmuz 2018, 20:02:01 »
Bu hangi oyuncu erken karat vermiş ki lafı oyuncudan oyuncuya değişir
Jofreyy ile haziran sonu imzaladık
Gigi ile temmuz başı
Melli ile temmuz başı
Veysel ile temmuz başı
Yani bunların hiçbirisi doğuştan fenerli değildi
Bizim onu istediğimiz kadar oyuncunun bizi istemesi de önemli. Wanameker ile delaney durumu farklı kıstas olmaz. Wanameker nba sözleşmesi olmasa da bizden başka bir takımda oynamayacaktı
Delaney çok yetenekli ama kafası göt gibi çalışan bir oyuncu

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #522 : 29 Temmuz 2018, 21:53:04 »

Bizim onu istediğimiz kadar oyuncunun bizi istemesi de önemli.

Delaney çok yetenekli ama kafası göt gibi çalışan bir oyuncu

Hay ağzın bal yesin, ben de tam olarak bunları diyorum neresi anlaşılamıyorsa artık...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #523 : 29 Temmuz 2018, 22:19:16 »
S.ktirsin gitsin antipatik müptezel. Gelseydi ben bile zorlanırdım sıvamakta. En başından beri sevmediğim bir mal değneği kendisi zira. Anca Cem Ağrak sıvardı onu. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #524 : 29 Temmuz 2018, 22:29:31 »
İstemiyoruz, yok bütçe vs hikaye yani, adam ok dese almıştık. Ahkam kesmeyi, bir halt bilmeden atıp tutmayı ne çok seviyoruz.