Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2671707 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #855 : 06 Ocak 2019, 19:49:35 »
Gary Neal hakikaten sevdiğim bir oyuncudur... Hele sistem içinde çok verimli olur... Sistem oyuncusudur... Geçen sene adı geçmişti transfer topiğinde ama niye aklımıza hiç gelmedi ki... Kaça gelmiş Banvit'e, bilen var mı?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #856 : 06 Ocak 2019, 21:16:28 »
Gary Neal hakikaten sevdiğim bir oyuncudur... Hele sistem içinde çok verimli olur... Sistem oyuncusudur... Geçen sene adı geçmişti transfer topiğinde ama niye aklımıza hiç gelmedi ki... Kaça gelmiş Banvit'e, bilen var mı?

Karakteri hakkında iyi şeyler söylenmiyor ;

https://news4sanantonio.com/sports/spurs-zone/ex-spur-gary-neal-supposedly-complained-about-popovich-labeled-a-horrible-teammate

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #857 : 06 Ocak 2019, 23:08:50 »
Karakteri hakkında iyi şeyler söylenmiyor ;

https://news4sanantonio.com/sports/spurs-zone/ex-spur-gary-neal-supposedly-complained-about-popovich-labeled-a-horrible-teammate

İlginç... Oysa Spurs sisteminde hiç de sırıtmıyordu. Soyunma odasını bilmem ama... Sahada öyleydi...

Draft edilmemişti. Menajeri yoktu. Başka bir kolej oyuncusunun kasetini izleyen Ahmet Kandemir'in dikkatini çekiyor ve araştırınca basketboldan umudu kesip öğretmenlik yaptığını öğreniyor. Onu Karşıyaka'ya getirdi. Bir sezon sonra Popovic tarafından NBA olma şansı yakaladı. Böyle bir çıkış sonrası... Bu tip bencillikler... Anlatılanlar doğru ise ayıp etmiş...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #858 : 07 Ocak 2019, 07:12:56 »
James Nunnally serbest kaldı..
Ben olsam Green'i anında salıp, Nunnally'i geri alırdım...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #859 : 07 Ocak 2019, 08:43:18 »
James Nunnally serbest kaldı..
Ben olsam Green'i anında salıp, Nunnally'i geri alırdım...

keske .... gecen sene euroleague deki en iyi 6. adamdi bence.... Dertsiz, sizlanmayan hep hazir...
Egehan daha cok sure alir diye avunmustum giderken, ama o da bu sezon olmadi iste ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #860 : 07 Ocak 2019, 09:29:31 »
Nunnally serbest kaldıysa ve avrupaya dönme niyeti varsa bence pao ya gider ihtiyactan ötürü.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 09:30:48 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #861 : 07 Ocak 2019, 09:47:38 »
vallaha nunnally keske geri donse...
green olmayacak herhalde...
bir degisiklik yapacaksak bu yapılsın...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #862 : 07 Ocak 2019, 10:12:37 »
Green ile James arasında oyun karakteri olarak dağlar kadar fark var
Ya çok kendiniz ile çelişmiyor musunuz
Bu kadar transfer delisi olmanızı ben anlamıyorum
Bana izah edin lütfen

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #863 : 07 Ocak 2019, 10:17:57 »
Green ile James arasında oyun karakteri olarak dağlar kadar fark var
Ya çok kendiniz ile çelişmiyor musunuz
Bu kadar transfer delisi olmanızı ben anlamıyorum
Bana izah edin lütfen
Genel mantık katkı alınamayan bir oyuncunun yerine oyun karakterlerinden bağımsız olarak takımı, ortamı, koçu bilen ve vereceği katkı olu olumsuz tüm yönleriyle bilinen bir oyuncuyu kadroya katma iç güdüsü diye düşünüyorum. Eğer Green ile ilgili ümit kesilmişse bir sıfırdan büyüktür düşüncesiyle bakılabilir bencede
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #864 : 07 Ocak 2019, 10:35:05 »
Genel mantık katkı alınamayan bir oyuncunun yerine oyun karakterlerinden bağımsız olarak takımı, ortamı, koçu bilen ve vereceği katkı olu olumsuz tüm yönleriyle bilinen bir oyuncuyu kadroya katma iç güdüsü diye düşünüyorum. Eğer Green ile ilgili ümit kesilmişse bir sıfırdan büyüktür düşüncesiyle bakılabilir bencede
Baba
eyvalah mantıklı bir yaklaşım seninkisi
ama şu var öyle böyle bir transfer yaptın senelik sözleşme yapmışsın , adama haydi git diyeceksin , komple parasını vereceksin..
james ki o pozisyon dolu hem de orada oynattığın oyuncular formda , e james alıp kenarda oturtacaksın , bir de üzerine para vereceksin ,
yani bana bayağı saçma geliyor bu

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #865 : 07 Ocak 2019, 10:49:14 »
bu arada nunnally serbset mı emin degilim..dun lakers macı kadrosunda idi sanırsam..

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #866 : 07 Ocak 2019, 10:58:56 »
Baba
ama şu var öyle böyle bir transfer yaptın senelik sözleşme yapmışsın , adama haydi git diyeceksin , komple parasını vereceksin..
james ki o pozisyon dolu hem de orada oynattığın oyuncular formda , e james alıp kenarda oturtacaksın , bir de üzerine para vereceksin ,
Zaten bu dönemde yapılacak transfer ya sezon başı koyulan baz hedeflerden çok uzaklaşma ihtimali oluşunca, ya da niteliği bırak nicelik olarak bile eksilince yapılır bence de. Ha bok gibi para vardır sikine taşşağına alırsın onu bilmem. Burda bildiğimiz bir oyuncu serbest dediler, elde de verimsiz olduğu düşünülen bir oyuncu var. Klasik taraftar refleksi olarak değiştiriveriyoruz işte. Yani şimdi bu Green biraz katkı verse fena mı olur be kardeşim ? valla çok büyük beklentim yok benim ya, azıcık ucundan tutsa yeter
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #867 : 07 Ocak 2019, 11:02:18 »
Baba

zaten keske dedik cem... katiliyorum o paralari sacacak durumda degiliz ... ayni muhabbet teo icin de gecmisti, keske diyebiliyoruz anca....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #868 : 07 Ocak 2019, 11:15:23 »
İlginç... Oysa Spurs sisteminde hiç de sırıtmıyordu. Soyunma odasını bilmem ama... Sahada öyleydi...

Draft edilmemişti. Menajeri yoktu. Başka bir kolej oyuncusunun kasetini izleyen Ahmet Kandemir'in dikkatini çekiyor ve araştırınca basketboldan umudu kesip öğretmenlik yaptığını öğreniyor. Onu Karşıyaka'ya getirdi. Bir sezon sonra Popovic tarafından NBA olma şansı yakaladı. Böyle bir çıkış sonrası... Bu tip bencillikler... Anlatılanlar doğru ise ayıp etmiş...

bende şaşırdım. karşıyaka'da oynarken karşıyakalı arkadaşlar da hep olumlu şeyler söylüyordu onun için.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #869 : 07 Ocak 2019, 11:24:51 »
Zaten bu dönemde yapılacak transfer ya sezon başı koyulan baz hedeflerden çok uzaklaşma ihtimali oluşunca, ya da niteliği bırak nicelik olarak bile eksilince yapılır bence de. Ha bok gibi para vardır sikine taşşağına alırsın onu bilmem. Burda bildiğimiz bir oyuncu serbest dediler, elde de verimsiz olduğu düşünülen bir oyuncu var. Klasik taraftar refleksi olarak değiştiriveriyoruz işte. Yani şimdi bu Green biraz katkı verse fena mı olur be kardeşim ? valla çok büyük beklentim yok benim ya, azıcık ucundan tutsa yeter
Baba tabi ki katkı versin kim isetemez ki katkı vermesini
ama bu iyi bir örnek oldu bence.
sezon başı Green şöyle valenciada sokuyor böyle atıyor vs vs diye alınsın diye veryansın edildi.
ben hep şunu derim fenrebahçe'de oynamak obradoviç ile bizim sistemde oynamak öyle kolay değil
güzel bir örnek oldu umarım katkı verir tabi ki ama öyle böyle bizim oyuncumuz ve sene sonuna kadar da bizimle oynamaya devam edecek