Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2670353 defa)

myildirim, canfb ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1005 : 15 Şubat 2019, 11:02:56 »
Sezon bitttiğinde temmuz ayında oyuncu sözleşmeleri bazında şöyle bir tablo karşımıza çıkacak...

Yerliler:
 Bobby-sözleşmesi sona eriyor
Melih-sözleşmesi sona eriyor
Ahmet-sözleşmesi sona eriyor
Barış-sözleşmesi sona eriyor
Sinan-sözleşmesi bitiyor ama sözleşmesinde +1opsiyon var kullanır mı görücez.
Biberovic- 3yıl sözleşmesi var
Egehan ve erginin durumlarını bilmiyorum.

Yabancılar:
Sloukas- sinan gibi sözleşmesindeki +1opsiyon senesine girecek gelecek yıl.
Green- sözleşmesi bitiyor.
Ennis- sözleşmesi bitiyor ama sözleşmesinde +1opsiyonu var. Sakatlık sonrası kullanılır mı bilinmez.
Guduric- 2yıl daha sözleşmesi var.
Kalinic- 1yıl daha sözleşmesi var.
Datome- 1yıl daha sözleşmesi var.
Minchev- 2yıl daha sözleşmesi var ama tahminen yine kiraya gider.
Melli- sözleşmesinde +1opsiyon ve nba çıkış hakkı var. Tahminim yuksek ihtimalle nba denemek ister.
Joffrey- 1yıl daha sözleşmesi var.
Vesely- sözleşmesi bitiyor. Ama 3yıllık yeni sözleşme yapması an meselesi.

Ben bu tabloya baktığımda tahminim yerlilerden sinan ve barış gider yerlerini daha genç isimlerle takviye ederiz. Yabancılarda da ennisin fiziksel durumu ve mellinin de nba durumuna göre 1kısa ve 1uzun arayışımız olabilir.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2019, 11:03:45 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1006 : 15 Şubat 2019, 12:02:46 »
Sezon bitttiğinde temmuz ayında oyuncu sözleşmeleri bazında şöyle bir tablo karşımıza çıkacak...

Yerliler:
 Bobby-sözleşmesi sona eriyor
Melih-sözleşmesi sona eriyor
Ahmet-sözleşmesi sona eriyor
Barış-sözleşmesi sona eriyor
Sinan-sözleşmesi bitiyor ama sözleşmesinde +1opsiyon var kullanır mı görücez.
Biberovic- 3yıl sözleşmesi var
Egehan ve erginin durumlarını bilmiyorum.

Yabancılar:
Sloukas- sinan gibi sözleşmesindeki +1opsiyon senesine girecek gelecek yıl.
Green- sözleşmesi bitiyor.
Ennis- sözleşmesi bitiyor ama sözleşmesinde +1opsiyonu var. Sakatlık sonrası kullanılır mı bilinmez.
Guduric- 2yıl daha sözleşmesi var.
Kalinic- 1yıl daha sözleşmesi var.
Datome- 1yıl daha sözleşmesi var.
Minchev- 2yıl daha sözleşmesi var ama tahminen yine kiraya gider.
Melli- sözleşmesinde +1opsiyon ve nba çıkış hakkı var. Tahminim yuksek ihtimalle nba denemek ister.
Joffrey- 1yıl daha sözleşmesi var.
Vesely- sözleşmesi bitiyor. Ama 3yıllık yeni sözleşme yapması an meselesi.

Ben bu tabloya baktığımda tahminim yerlilerden sinan ve barış gider yerlerini daha genç isimlerle takviye ederiz. Yabancılarda da ennisin fiziksel durumu ve mellinin de nba durumuna göre 1kısa ve 1uzun arayışımız olabilir.

Melih +3 imzalanacakmış.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
« Yanıtla #1007 : 15 Şubat 2019, 12:14:10 »
Melih +3 imzalanacakmış.

Olması gereken hamle , hem bu seneki gelişen oyunu nedeniyle, hem de kenarda oturtabileceğin bir isim . Gerektiği anda da çıkıp katkısını veriyor . Şu an ki şartlarda bu kalibrede yerli kısa maalesef yok ligimizde . Yaşı da en olgun dönemi bence .

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1008 : 15 Şubat 2019, 13:10:08 »
Biraz daha boyut katayım. De Colo nun sözleşmesi de yanılmıyorsam 2019 da bitiyor. De colo mu, Shvet mi, Teo mu deseler, De Colo yu tercih ederim.

Ben de De colo'yu tercih ederim. Sebebi de topu elinde isteyip hücumu yönlendiren oyuncu olma zorunluluğunun olmaması. De Colo aslında Klay Thompson veya Bradley Beal tarzı bir oyuncu. Her takıma uyar bu tip oyuncular. Shved veya Teodosic ise hücumun merkezi olacağı için getireceğinin yanında götüreceği de olur. De Colo bizde son derece verimli bir takım oyuncusu olur. Yıldız olma takıntısı da yok zaten.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1009 : 15 Şubat 2019, 13:18:31 »
De Colo ile Şİved'i nasıl aynı cümlede kullanabiliyorsunuz ben de bunu anlamıyorum
De Colo bugün boşta olacak makul bir fiyata gelebilecek olacak biz veya herhangi bir takım da acaba Teo mu Şived mi DE colo mu diye düşünecek
abiler kardeşler yapmayın gözünüzü seveyim ya

Şived neden Khimki'de oynuyor hiç düşünüyor musunuz
Cska'nın hem de Rusya'da yabancı sınırı varken onu almıyor olmasını hiç düşünüyor musunuz
bizim takım gibi paylaşımın Allahını yapan bir takıma 30 yaşında paylaşmaktan nefret eden Şived filan gelsin diyorsanız vallah bunca sene boşuna izlemişiz ya basketbol takımını

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1010 : 15 Şubat 2019, 13:42:22 »
De Colo ile Şİved'i nasıl aynı cümlede kullanabiliyorsunuz ben de bunu anlamıyorum
De Colo bugün boşta olacak makul bir fiyata gelebilecek olacak biz veya herhangi bir takım da acaba Teo mu Şived mi DE colo mu diye düşünecek
abiler kardeşler yapmayın gözünüzü seveyim ya

Şived neden Khimki'de oynuyor hiç düşünüyor musunuz
Cska'nın hem de Rusya'da yabancı sınırı varken onu almıyor olmasını hiç düşünüyor musunuz
bizim takım gibi paylaşımın Allahını yapan bir takıma 30 yaşında paylaşmaktan nefret eden Şived filan gelsin diyorsanız vallah bunca sene boşuna izlemişiz ya basketbol takımını

Vesely ile Barışın aynı takımda oynaması şaşırtmıyor da Shvet ile De Colonun tercih sorgulaması mı şaşırtıyor :) Birinde realite, birinde ihtimal var! Az da olsa ::)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1011 : 15 Şubat 2019, 14:39:37 »
Vesely ile Barışın aynı takımda oynaması şaşırtmıyor da Shvet ile De Colonun tercih sorgulaması mı şaşırtıyor :) Birinde realite, birinde ihtimal var! Az da olsa ::)
ya abi gözünü seveyim aynı şey mi :)
Şived ile Obradıoviç çalışma ihtimali yok

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1012 : 15 Şubat 2019, 16:56:35 »
Şived dokolo teo, hmss, tabi ki şived. :D
İzlemesi en keyifli olan o.
Kenarda obra var, obra yok loser, yok sisteme uymaz yok şöle yok böle, yok top vermezler, geçin kardeşler, aloo obra var kenarda :D
Gelen ağam giden paşam. Artı obra derse ki ben dekolo şived teo filan alabiliodum ama mehmet yağmur aldım, mehmet yağmurdur adamım ondan sonra :D 
Tarkanian Başbuğ'un amip savunması vardı koçyiğitlerle yaptığı UNLV'de, ehtiyarlar bilir, biz işte onu hücumda da yapıoruz hem de daha da güzel yapıoruz, Obra en lazım adamı bulur seneye, raad olalım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1013 : 15 Şubat 2019, 16:57:56 »
Şived dokolo teo, hmss, tabi ki şived. :D
İzlemesi en keyifli olan o.
Kenarda obra var, obra yok loser, yok sisteme uymaz yok şöle yok böle, yok top vermezler, geçin kardeşler, aloo obra var kenarda :D
Gelen ağam giden paşam. Artı obra derse ki ben dekolo şived teo filan alabiliodum ama mehmet yağmur aldım, mehmet yağmurdur adamım ondan sonra :D 
Tarkanian Başbuğ'un amip savunması vardı koçyiğitlerle yaptığı UNLV'de, ehtiyarlar bilir, biz işte onu hücumda da yapıoruz hem de daha da güzel yapıoruz, Obra en lazım adamı bulur seneye, raad olalım.
obra olduğu için şived yok işte.
fazla yağmur mu yağıyor hoca İngiltere'de
gel arada İstanbul'a diyeceğim ama burada da hava kötü

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1014 : 15 Şubat 2019, 19:23:03 »
@Oğuz Han

Abi boşu boşuna tartıştırıyorsun bizi burda Shved konusunda ;D evet izlemesi çok keyifli ama Obra Shved'i 2 aya kalmaz vallahi döver. Ciddi ciddi merdâneyle kovalar ;D

@cemalex

Dostum kalkmışsın bana takımın düzenini anlatmışsın hiç bilmiyormuşum gibi. Ben takım düzenimizi bildiğim için Avrupa'nın en yetenekli oyuncusu Shved adına ''bize uymaz'' diyorum bak, taa geçen sezondan beri hem de.

Uzun uzun yazmaya gerek yok. Ben diyorum ki ''Teo bizim düzenimize ayak uydurur ve hattâ döktürür'', sen diyorsun ki ''Teo bizim sistemimizi bozar.''

Olur da Obra bu transferi ister ve gerçekleştirirse görürüz ikimiz de coşacak mı batıracak mı Teo. Nasıl olsa buralardayız ve ikimizde takımımızın daha iyi olması üzerine fikir yürütüyoruz sâdece :)

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #1015 : 15 Şubat 2019, 20:53:50 »
obra olduğu için şived yok işte.
fazla yağmur mu yağıyor hoca İngiltere'de
gel arada İstanbul'a diyeceğim ama burada da hava kötü
14 derece bol güneşli, kar hiç yağmadı bu kış, yağmur tek tük :D
Obra başbuğumun adam edemeyeceği kimse yok bence, ama basketbol öğretemio herkese, yetenek de olacak :D
Bu 3 yiğitte yetenek sıkıntısı yok.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #1016 : 15 Şubat 2019, 20:55:03 »
@Oğuz Han

Abi boşu boşuna tartıştırıyorsun bizi burda Shved konusunda ;D evet izlemesi çok keyifli ama Obra Shved'i 2 aya kalmaz vallahi döver. Ciddi ciddi merdâneyle kovalar ;D

Abicim ii de çok zevkli olmaz mı en kötü bunu da izlesek :D

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1017 : 16 Şubat 2019, 01:37:43 »
Erdal Koşan gelmesin de kim geliyorsa gelsin...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1018 : 18 Şubat 2019, 12:52:38 »
Please buckle up your seat belts. Our flight with Vesely Airlines will last until 2022. ✈✍
hayırlı olsun obranında hiçbir yere gitmeyeceğinin resmidir
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2019, 12:54:23 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1019 : 18 Şubat 2019, 16:45:37 »
Benim yaş kuşağımda olanlar iyi hatırlar. Henry Turner bir maçta kötü bir şekilde sakatlanınca Ricky O'Neal Winslow'u transfer etmiştik yerine. Bizden sonra Telekomda falan oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Biz bu Winslow'u bir gecede Türk yapmıştık da kendisi Reşat Fırıncıoğlu gibi gârâbet örneği bir isim seçmişti ;D Isme bak abi, seçe seçe bu mi seçilir ;D

Her neyse konu bu değil. Miami Heat'de oynayan 1996 doğumlu Justise Winslow bunun oğluymuş, ben yeni öğrendim. Çocuk fena da değil, gâyet atletik ve iyi savunması olan bir çocuk. Şimdi Ricky Türk vatandaşı olduğuna göre Justise de doğuştan Türk vatandaşı olmuyor mu? Çocuk yetenekli ama ABD Milli Takımı buna kalmaz, biz bu çocuğu Türk Millî Takımında oynatamaz mıyız? İlerde seviyesi düşse ve biz transfer etsek yerli oyuncu olarak oynatabiliriz değil mi? Hani bize gelmesi çok ütopik de federasyon bu çocuğu Türk Milli Takımına neden kazandırmaz kendisiyle görüşüp?

Yunanistan meselâ. İsrail/ABD/Yunanistan orijinli Tyler Dorsey'i anneannesi Yunan diye hemen Milli Takımına aldı iknâ ederek. Kezâ Kanada'da doğmuş büyümüş olan Naz Mitrou Long, annesi Kanadalı bir Rum diye  Millî Takımlarında oynatacaklar. İtalya da Ryan Arcidiacano'yu Milli Takımına alıyor. Yâni adamlar en ufak şansı değerlendiriyor. Bizim federasyon da Justise ile görüşmeli, neticede o da bir Fırıncıoğlu ;D

İlerde bu çocuğun yolu bize düşebilir böylece:)