Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2669862 defa)

efeovic ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1020 : 18 Şubat 2019, 17:12:20 »
Şükür Teodosiç beklediğim gibi bu yaza kadar herhangi bir takımla transfer görüşmesi yapmayacakmış.
hem taraftarları hem de takımları bu kararı ile rahatlatmış oldu :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1021 : 18 Şubat 2019, 19:52:40 »
Justise Winslow'un kolej kariyeri çok başarılıydı. NBA'de de sağlam bir rol kaptı. Hatta kendisinden beklentiler daha üst seviyedeydi. Ama şimdilik bir yıldız olamadı, fakat NBA'den kopma durumu olmaz. Diğer yandan, zaten bizim elimizde Kalinic var iken onu niye alalım?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1022 : 18 Şubat 2019, 21:31:40 »
Benim yaş kuşağımda olanlar iyi hatırlar. Henry Turner bir maçta kötü bir şekilde sakatlanınca Ricky O'Neal Winslow'u transfer etmiştik yerine. Bizden sonra Telekomda falan oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Biz bu Winslow'u bir gecede Türk yapmıştık da kendisi Reşat Fırıncıoğlu gibi gârâbet örneği bir isim seçmişti ;D Isme bak abi, seçe seçe bu mi seçilir ;D

Her neyse konu bu değil. Miami Heat'de oynayan 1996 doğumlu Justise Winslow bunun oğluymuş, ben yeni öğrendim. Çocuk fena da değil, gâyet atletik ve iyi savunması olan bir çocuk. Şimdi Ricky Türk vatandaşı olduğuna göre Justise de doğuştan Türk vatandaşı olmuyor mu? Çocuk yetenekli ama ABD Milli Takımı buna kalmaz, biz bu çocuğu Türk Millî Takımında oynatamaz mıyız? İlerde seviyesi düşse ve biz transfer etsek yerli oyuncu olarak oynatabiliriz değil mi? Hani bize gelmesi çok ütopik de federasyon bu çocuğu Türk Milli Takımına neden kazandırmaz kendisiyle görüşüp?

Yunanistan meselâ. İsrail/ABD/Yunanistan orijinli Tyler Dorsey'i anneannesi Yunan diye hemen Milli Takımına aldı iknâ ederek. Kezâ Kanada'da doğmuş büyümüş olan Naz Mitrou Long, annesi Kanadalı bir Rum diye  Millî Takımlarında oynatacaklar. İtalya da Ryan Arcidiacano'yu Milli Takımına alıyor. Yâni adamlar en ufak şansı değerlendiriyor. Bizim federasyon da Justise ile görüşmeli, neticede o da bir Fırıncıoğlu ;D

İlerde bu çocuğun yolu bize düşebilir böylece:)

sen deyince hatırladım bu winslow'u fena da başlamamıştı ama sonradan çok fena özletmişti Henry'yi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1023 : 18 Şubat 2019, 22:58:51 »
Justise Winslow'un kolej kariyeri çok başarılıydı. NBA'de de sağlam bir rol kaptı. Hatta kendisinden beklentiler daha üst seviyedeydi. Ama şimdilik bir yıldız olamadı, fakat NBA'den kopma durumu olmaz. Diğer yandan, zaten bizim elimizde Kalinic var iken onu niye alalım?

Tamamen Türk statüsünde olmalı abi bu çocuk babasından dolayı. Ayrıca 2 numara da oynuyor. Yabancı kontenjanı işgâli yapmayacak ki. Şu an imkânsız da ilerde ilgilenmek lâzım.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2019, 23:02:09 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1024 : 18 Şubat 2019, 23:03:04 »
Ben mi yanlış izliyorum? Winslow NBA'de bile 3 numara (small forvet) oynuyor. Tam da bizim Kalinic pozisyonunda...

Bizim yasalar Türk olmasına izin veriyor mu? Onu da bilmiyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1025 : 18 Şubat 2019, 23:19:32 »
Ben mi yanlış izliyorum? Winslow NBA'de bile 3 numara (small forvet) oynuyor. Tam da bizim Kalinic pozisyonunda...

Bizim yasalar Türk olmasına izin veriyor mu? Onu da bilmiyorum.

Abi çocuk topu yere vuran, kendi pozisyonunu yaratan bir çocuk. Fiziğinden dolayı 3te çok kullandılar ama rahat rahat 2 numarada da oynuyor.

Mantıken bebekken Türk vatandaşlığı olması lâzım. Şu an için yolu Avrupaya aslâ düşmez ama ilerde nolur bilinmez ki. Bâri diyorum Millî Takım için gidip görüşülse kendisiyle.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1026 : 19 Şubat 2019, 12:58:35 »
Winslow iyi oyuncu diyorlar ... sonucta devsirme degil direk yerli olacaksa kim istemez ....

Ha gerek var, gerek yok o ayri.... Datome ile cene orada iyi gidiyor. Faydali olur olmaz ... onu da bilemem ama ikisinden biri gidecekse istemem, fena halde alistim ikisinede.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1027 : 19 Şubat 2019, 17:05:40 »
Delaney ipnesi serbest kalmış.

Çevrimdışı unspoken_castle

• Üye
  • Yer: Ankara
    • unspoken_castle
« Yanıtla #1028 : 19 Şubat 2019, 20:10:24 »
Herkese merhaba.Nedense yaz transfer döneminde Kostas’ın yanına De Colo eklemesi olacakmış gibi geliyor bana. Melli eğer NBA yaparsa yerine yapılacak ekleme de kadro yapılanmamız için önem taşıyor. Benim Avrupa’dan favorim son 2 yılı kötü geçirse de Victor Claver.. Sinan, Barış ve Egehan ile devam edileceğini düşünmüyorum.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1029 : 19 Şubat 2019, 22:23:03 »
Ağbiler kızmayın bana da henüz bitmemiş bir sezon var. Anın tadını çıkarsak daha iyi olmaz mı, kıtanın en iyi pivotunu da üç yıllığına almış iken...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1030 : 20 Şubat 2019, 01:55:54 »
Herkese merhaba.Nedense yaz transfer döneminde Kostas’ın yanına De Colo eklemesi olacakmış gibi geliyor bana. Melli eğer NBA yaparsa yerine yapılacak ekleme de kadro yapılanmamız için önem taşıyor. Benim Avrupa’dan favorim son 2 yılı kötü geçirse de Victor Claver.. Sinan, Barış ve Egehan ile devam edileceğini düşünmüyorum.
sinan kalabilir sanki

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1031 : 26 Şubat 2019, 15:19:11 »
Yazıdan bir kesit; "Sarı lacivertli ekibin hedeflerini düşünürsek buraya birçok oyuncuyu yazabiliriz. Mesela Rodriguez, De Colo, Shved, Calathes gibi ligin yıldız kısalarını da ekleyebiliriz ama bize daha spesifik bir oyuncu lazım ve elimizde böyle bir oyuncu var: Cory Higgins"

https://www.eurohoops.net/tr/trademarks-tr/834717/make-euroleague-great-again-12-takima-12-hayali-transfer-sezon-3/

İyi okumalar
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1032 : 27 Şubat 2019, 12:53:54 »
Yazıdan bir kesit; "Sarı lacivertli ekibin hedeflerini düşünürsek buraya birçok oyuncuyu yazabiliriz. Mesela Rodriguez, De Colo, Shved, Calathes gibi ligin yıldız kısalarını da ekleyebiliriz ama bize daha spesifik bir oyuncu lazım ve elimizde böyle bir oyuncu var: Cory Higgins"

https://www.eurohoops.net/tr/trademarks-tr/834717/make-euroleague-great-again-12-takima-12-hayali-transfer-sezon-3/

İyi okumalar

Uuzun zamandır söylediğim şeyi yazmışlar. Bize lazım olan Higgins

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1033 : 27 Şubat 2019, 20:18:05 »

İyi okumalar
Daha yazıyı okumadan "bize kesin Higgins'i yazmıştır Utkan" diye düşünmüştüm ki öyle de çıktı. Yazın sözleşmesi bitiyorsa ortalık karışır. Hele de CSKA şampiyon olmazsa.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1034 : 27 Şubat 2019, 23:10:01 »
Daha yazıyı okumadan "bize kesin Higgins'i yazmıştır Utkan" diye düşünmüştüm ki öyle de çıktı. Yazın sözleşmesi bitiyorsa ortalık karışır. Hele de CSKA şampiyon olmazsa.
2017 de 2 yil uzatmis. Bununla birlikte bu yaz De Colo var, Teo var... Neler neler olur.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis