Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2669561 defa)

Gigidatome70 ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1050 : 02 Mart 2019, 15:45:01 »
Rüyamda Teo'nun bizde olduğunu gördüm. Baya heyecan yaptım, umarım olur.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1051 : 03 Mart 2019, 08:19:51 »
Abi o kadar da değil ya. Bu mantıkla şu an oynayan oyuncuların hiçbirisi bu ülkede oynamaması lazım.
Higginse de aşırı anlam yükleniyor yalnız.
Ben sadece dışarıdan nasıl göründüğünü anlatmak istedim, ki çoğu da bana sorulan sorulardan edindiğim sonuç. Artık ilkel bir arap ülkesi gibi gören fazla yok ama dış başındaki imajımız bunları sordurtuyor insanlara.
iloturo

Abi 99 dan bu yana yurt disinda yasiyorum. Iceride bazi seyler bize rahat geliyor. Ama disaridan farkli. Her tanistigimiz insana kafasindaki gibi bir turkiye olmadigini anlatmak la geciyor tanismanin ilk 5 dakikasi. O nedenle bu konuda Ayhan a katiliyorum.

Ha gelen memnun o ayri. Datome mesela cok iyi uyum sagladi mesala... Ama her oyuncu icin gecerli degil bu ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1052 : 03 Mart 2019, 08:49:47 »
Higgins her yönüyle özel bir adam, anlam yüklenecek bir oyuncu oyunun 2 yönünde de.

Cem Ağrak 4 demiş ama ben De Colo'nun 2.750 aldığını biliyordum. 4'ü Shved alıyor. CSKA'nın De Colo kadar maaş vereceğini sanmıyorum ama masaya 2.5 koyacak güçleri var rahatça. Bizde en yüksek maaşı 2.450 ile Vesely alıyordu, son kontratıyla zam yapmış olabiliriz çünkü Avrupa'nın açık ara en iyi uzunu. Higgins için maaş politikamızda 2'nin üzerinde bir rakam vereceğimizi sanmıyorum. Bu rakamlar büyük, Sloukas bile 2 almıyor bizde.

Higgins'i kadromuzda görmeyi çok isterim ama bence NBA'den kontrat bulup gidecek. Wana'nın, Nunnaly'nin kontrat bulduğu yerde Higgins'e teklif gelmemesi imkânsız.
Abi serrod 3.5 civarı alıyor, de Colo 4

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1053 : 03 Mart 2019, 11:08:31 »
Gelecek sezonun yapılanması için A ve B planlarının olduğuna eminim. Ama hangisi üzerine yoğunlaşılacak; iki seçenek bunda etkili olacaktır:

1. Melli'nin NBA yapma ihtimali...
2. Kısa rotasyonunun play-off ve özellikle final-four performansı...

Bunlar netleşmeden gelecek sezon adına söylenecek her şey havada kalacaktır.

Yormayın kendinizi, bu sezonun keyfini sürün ve dua edin ki, oyuncularımız öyle bir final-four performansı sergilesin ki, hiç birisinin takımdan ayrılmasına kıyamayalım. İnşallah normal sezonu nasıl sürklase ediyorsak, son düzlüğü daha şiddetli sürklase eder ve müthiş bir şampiyonluk daha yaşarız.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1054 : 03 Mart 2019, 13:14:11 »
Gelecek sezonun yapılanması için A ve B planlarının olduğuna eminim. Ama hangisi üzerine yoğunlaşılacak; iki seçenek bunda etkili olacaktır:

1. Melli'nin NBA yapma ihtimali...
2. Kısa rotasyonunun play-off ve özellikle final-four performansı...

Bunlar netleşmeden gelecek sezon adına söylenecek her şey havada kalacaktır.

Yormayın kendinizi, bu sezonun keyfini sürün ve dua edin ki, oyuncularımız öyle bir final-four performansı sergilesin ki, hiç birisinin takımdan ayrılmasına kıyamayalım. İnşallah normal sezonu nasıl sürklase ediyorsak, son düzlüğü daha şiddetli sürklase eder ve müthiş bir şampiyonluk daha yaşarız.

Katiliyorum, birde butce konusu sene sonu yine olay olacaktir... Malum futbol icin tahminen yine kuyulari kurutacaklar.... Elbette buyuk butce azalmasi beklemiyorum, ama oyle gelene gecene 3-5 dagitacak halimiz olacagini da dusunmuyorum.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1055 : 03 Mart 2019, 13:34:33 »
Abi, Honeycutt ın bunalıma girmesi ayrı, Higgins yıllardır orada, iklim, soğuk, seyirci vs taktığı bir şey değil demekki.
Biz Türkiye ve İstanbul’u çok büyütüyoruz gözümüzde. Şöyle düşün, bir hristiyan için rahatça içki içemeyeceği (hatta bulamayacağı), içerken fahiş fiyat ödeyeceği, domuz eti bulamayacağı, yıllardır bir şekilde biryerlerinde savaş olan, bombalar patlayan (Atatürk Havaalanı ve Sultanahmet meydanı dahil) müslüman bir ülke mü daha caziptir yoksa bu nları n hiçbirinin olmadığı hristiyan bir ülke mi ? Dolar alıyor, az vergi veriyor da geçerli ve yeterli değil, aynı koşullar Rusya için de söz konusu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her noktaa aşırı mübağla var. Higgins gibi Honeycutt da senelerce Rusya'da oynadı. Higgins için dediğin fazla takmıyor demek ki lafı birz havada kalıyor. Dışı seni içi beni yakıyor demek ki.

İçki konusunda gelince abartmayı da aşmış olay. Yahu İstanbul'da içki içilemeyen kaç tane lüks mekan var. Her yer bar, lüks mekanlarda ki bu adamların gideceği yerler buralar hiç birinde alkol kısıtlaması vs bir şey yok. Domuz eti yemek istersen ben bile sana mekan söylerim Higgins mi bulamayacak. Kaldı ki domzu eti zaten aranılacak bir et değil. Ucuz ve kolay olduğu için tercih ediliyor. Özellikle sporcular çok kısıtlı tüketiyor. Pahalılığa gelince Moskova dünyanın en pahalı şehirlerinden birisi. Türkiye'de evet alkol pahalı ama dövizin değeri yüksek. Burada ödeyeceğin 3000 tl hesap 450-500 euroya denk geliyor. Döviz bazında bakınca İstanbul avrupanın en ucuz metropolü.

Bomba konusunda Rusya'da olmadı mı bombalama eylemleri, çeçenler ayrı ışid ayrı eylemler yapıyor. Bunun yanında abd ile Rusya dünyanın en çok çekişen iki ülkesi. Yakın döneme kadar bir numaralı  düşmandılar. Rusya hayvan gibi soğuk. Amerika içinde bile havası soğuk diye bazı şehirlerdeki nba takımlarını reddeden oyuncular oluyor bir de Rusya açısından bak olaya. Yılda kaç gün sıcaklık eksilerde. Amerikanın yarısında sıcaklık 10 derecenin altına inmiyorken herifler karda buzda yaşamaya başlıyor.

Birebir para konusunda belki yarışamayız ama biz 2 milyon Cka 2,5 milyon verse Higgins gelmez de diyemeyiz. Ruhsuz bir salon, paradan başka bir albenisi olmayan bir takım, hayvan gibi soğuk yerde yaşamak yerine her yerde taraftarı olan, salonu oyunculara en çok hitp eden salonlardan birisi olan, parası olan için dünyanın en yaşanılacak şehirlerinden birisi olan İstanbulu bas baya tercih edebilir.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1056 : 03 Mart 2019, 13:41:46 »
Katiliyorum, birde butce konusu sene sonu yine olay olacaktir... Malum futbol icin tahminen yine kuyulari kurutacaklar.... Elbette buyuk butce azalmasi beklemiyorum, ama oyle gelene gecene 3-5 dagitacak halimiz olacagini da dusunmuyorum.

Bütçe düşmez aynen korunur. Seneye Sinan'ın 750 binlik kontratından çıkılır. Green ve Tyler giderse onların kontratı da eklenir ve bir oyuncuya 2 milyon verebilecek bir boşluk oluşturulabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1057 : 03 Mart 2019, 15:42:14 »
Her noktaa aşırı mübağla var. Higgins gibi Honeycutt da senelerce Rusya'da oynadı. Higgins için dediğin fazla takmıyor demek ki lafı birz havada kalıyor. Dışı seni içi beni yakıyor demek ki.

İçki konusunda gelince abartmayı da aşmış olay. Yahu İstanbul'da içki içilemeyen kaç tane lüks mekan var. Her yer bar, lüks mekanlarda ki bu adamların gideceği yerler buralar hiç birinde alkol kısıtlaması vs bir şey yok. Domuz eti yemek istersen ben bile sana mekan söylerim Higgins mi bulamayacak. Kaldı ki domzu eti zaten aranılacak bir et değil. Ucuz ve kolay olduğu için tercih ediliyor. Özellikle sporcular çok kısıtlı tüketiyor. Pahalılığa gelince Moskova dünyanın en pahalı şehirlerinden birisi. Türkiye'de evet alkol pahalı ama dövizin değeri yüksek. Burada ödeyeceğin 3000 tl hesap 450-500 euroya denk geliyor. Döviz bazında bakınca İstanbul avrupanın en ucuz metropolü.

Bomba konusunda Rusya'da olmadı mı bombalama eylemleri, çeçenler ayrı ışid ayrı eylemler yapıyor. Bunun yanında abd ile Rusya dünyanın en çok çekişen iki ülkesi. Yakın döneme kadar bir numaralı  düşmandılar. Rusya hayvan gibi soğuk. Amerika içinde bile havası soğuk diye bazı şehirlerdeki nba takımlarını reddeden oyuncular oluyor bir de Rusya açısından bak olaya. Yılda kaç gün sıcaklık eksilerde. Amerikanın yarısında sıcaklık 10 derecenin altına inmiyorken herifler karda buzda yaşamaya başlıyor.

Birebir para konusunda belki yarışamayız ama biz 2 milyon Cka 2,5 milyon verse Higgins gelmez de diyemeyiz. Ruhsuz bir salon, paradan başka bir albenisi olmayan bir takım, hayvan gibi soğuk yerde yaşamak yerine her yerde taraftarı olan, salonu oyunculara en çok hitp eden salonlardan birisi olan, parası olan için dünyanın en yaşanılacak şehirlerinden birisi olan İstanbulu bas baya tercih edebilir.

Cemal, Ayhan disaridan insanlarin ne dusundugunu yazmis. Sen kabul etsen de etmesen de, ben de sayisiz ayni mantalite de insan tanidim. Birak Amerikali yi, Dubai de yasayan ve Turkiye yi savas bolgesi olarak goren, ya da Seriat ulkesi sanan... o kadar cok Avrupali var ki sasarsin.

Hele Amerikalilar. %90 i turkiyeyi afganistan irak gibi  bir ulke saniyor.....

Ha ama Higgins gelirse bayram ederim o ayri. Ben de tam bizim profile uygun oldugunu dusunuyorum. Fakat su da kesin; "CSKA daha iyi verirse orada kalir". Buna da sasiracak birsey yok.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1058 : 03 Mart 2019, 17:43:24 »
Sinan gülerin sanırım bir sene daha sözleşmesi var ama seneye biberovice kaybedebilir lig maçlarında yerini . İç sahada oynanan maçlarda egehan da veriyor o kadar katkı lig maçlarında. Deplasmanlar da bir fayda getirmeyecekse bir manası yok kadroda olmasının

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1059 : 04 Mart 2019, 09:56:08 »
Sinan sözleşmesi bu sene bitiyor

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1060 : 04 Mart 2019, 10:27:08 »
Bazı oyuncular takımlarının tek seçeneği olduğunda iyi bir performans sergileyebiliyorlar.Sinan G.Saray'da bu durumdaydı.
Bizde bu ortam olmadığından günden güne  oynamadıkça geriledi.
Ben ondan umutluydum.Ama bizde etkisiz eleman oldu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1061 : 04 Mart 2019, 13:01:02 »

Abi, anlaşamıyoruz seninle.
Bunlar benim düşüncelerim değil.
2014 den beri, Filipinli, Hindistanlı, Romen, Macar, Rus, İngiliz, İrlandalı, İskoç, Amerikalı, Koreli, Hollandalı, Norveçli onlarca kişiyle çalıştım. Senin "aşırı mübalağa" yada "abartmayı da aşmış" dediğin sorularla muhatap oldum. Daha düne kadar İngiliz'in, Amerika'nın sömürgesi Filipinli, Hindistanlı gelip gevrek gevrek sırıtarak "sizde twiter ı bloklamışlar doğrumu" diye soruyordu. İstanbul aktarmalı uçmak güvenli mi diye soran bile oldu.

Konu dışına fazla da çıkmak istemiyorum ama param olsa Türkiyede herhangi bir yeri seçermiydim emin değilim yaşamak için.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1062 : 04 Mart 2019, 15:11:48 »
Abi, anlaşamıyoruz seninle.
Bunlar benim düşüncelerim değil.
2014 den beri, Filipinli, Hindistanlı, Romen, Macar, Rus, İngiliz, İrlandalı, İskoç, Amerikalı, Koreli, Hollandalı, Norveçli onlarca kişiyle çalıştım. Senin "aşırı mübalağa" yada "abartmayı da aşmış" dediğin sorularla muhatap oldum. Daha düne kadar İngiliz'in, Amerika'nın sömürgesi Filipinli, Hindistanlı gelip gevrek gevrek sırıtarak "sizde twiter ı bloklamışlar doğrumu" diye soruyordu. İstanbul aktarmalı uçmak güvenli mi diye soran bile oldu.

Konu dışına fazla da çıkmak istemiyorum ama param olsa Türkiyede herhangi bir yeri seçermiydim emin değilim yaşamak için.

Paran olduğunda yaşanabilecek en iyi yerlerden birisi Türkiye, ama ege sahillerinde olacaksın :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1063 : 04 Mart 2019, 15:38:33 »
doğru artı bir opsiyonu varmış sinanın uzatmayız herhalde sene sonu

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1064 : 04 Mart 2019, 22:09:05 »
Paran olunca da yaşanacak en iyi yer falan değil Türkiye. Ha tabi holding sahibi falan değilsen. En basiti İstanbul'da 20000 TL aylık gelirle yaşamaktansa mesela X bir Avrupa şehrinde 1500-2000 Euro maaşla çalışmayı tercih ederim. Tabi bu zevkler renkler tartışılmaz olayı. Bide burada vatandaş olarak yaşamak farklı sporcu yada turist olarak yaşamak farklıdır. Örneğin siyasi iklim sosyal ortam vs onları bizler kadar etkilemez