"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaşa takılmayın bence. Alabileceğimizin en iyisini/en iyisine yakınını alabiliyor muyuz? Önemli olan bu. Maaşı bırakalım yönetim düşünsün. Jordan Mickey’nin 2018’de maaşı 1.5 milyon dolar. Şimdi nedir bilmiyorum ama bize 2’ye gelecekti belki, bu kez de onu eleştirecektik. İstenen isimlerden biri olduğu için onu örnek veriyorum. Yoksa Mickey her ne kadar daha iyi bir oyuncu olsa da bizim için Booker’ın alacağı rol daha önemli.
Mickeye macabinin vereceği 750k-1m arasıdır fazlasını vermezler
kıbrıslı kardeşim Mickey o paralara bırak imza atmayı kimseyle selamlaşmaz bile
Reynolds bu kısır havuzda alınabilecek en iyi uzunlardan. Şu Booker inşallah gerçekleşmez. M'Baye bile daha çok katkı verir. İtiş-kakıştan kaçmaz, iyi-kötü şutu var, ateletik, blok yapar ve Booker'dan daha ucuza gelir.
yav beklentiyi düşük tutarsanız mutlu olursunuz naçizane bir abi dost kardeş tavsiyesi. beklenti düşük olsun daha iyi isimler gelince inanılmaz seviniriz ama biz bu bütçeler ile misal Shayok tarzı 2 tane daha zar atacağız buna bir hazırlıklı olsun herkes. şu şartlarda polonara çekmek de çok temiz iş oldu . booker benim için kötü tercih umarım ciddi katkı verir de mutlu oluruz. ama Quinn her anlamda misal Booker'dan iyi oyuncudur. beklentiyi de ona göre ayarlayın.
Abi macabi daha fazlasını kolay kolay vermez diye düşünüyorum Real’den itibaren bir düşüşü var khimkinin geçen seneki maaş ödeyememe durumu gibi faktörleride göz önünde bulundurarak yazdım