"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
piyasada lider guard olmayışı ve almamız mümkün olan guardların bizimle büyüyecek isimler oluşu beni ikilemde bırakıyor.bir taraftan zaten üst düzey kadromuz var, 2 kaliteli takviye ile seneye favori oluruz diyorum.diğer taraftan 2-3 tane potansiyelli oyuncu ile beraber yükselmek lazım diyorum.dimitrijevic - bolmaro - madarguduric - wilbekintarık - onuralphayes - sestinatrevion - yurtseven - sartaçşu kadroyu isterim mesela.çok rahat ilk 6 yapar zaten ama favori olmaz tabi.he sonraki yıllarda millete kupa göstermez.
kendrick nunn 2 maçtır olayı saha içinden izliyor. play-off seviyesi boyunu aştı çaylak sezonunda. akıllı adammış ama, ben de sizinle oynucam diye inat etmek yerine, kenara çekilip basketbolu öğrenmeyi tercih ediyor.
Larkin ile efes 4 yıllık anlaşmış açıklamışlardimitrijevic transferini antic bizim için bitirmiş Saras onay verirse işlem tamammışdimitrijevic haberini yagızdan dinledim
Calathes-Dimitrijevic-ZagarsGuduric-WilbekinColsonHayes-SedekerskisMotley-NeboBenim tercihim böyle olurdu yabancı bağlamında.