"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
sinanyucel ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
piyasada lider guard olmayışı ve almamız mümkün olan guardların bizimle büyüyecek isimler oluşu beni ikilemde bırakıyor.bir taraftan zaten üst düzey kadromuz var, 2 kaliteli takviye ile seneye favori oluruz diyorum.diğer taraftan 2-3 tane potansiyelli oyuncu ile beraber yükselmek lazım diyorum.dimitrijevic - bolmaro - madarguduric - wilbekintarık - onuralphayes - sestinatrevion - yurtseven - sartaçşu kadroyu isterim mesela.çok rahat ilk 6 yapar zaten ama favori olmaz tabi.he sonraki yıllarda millete kupa göstermez.
kendrick nunn 2 maçtır olayı saha içinden izliyor. play-off seviyesi boyunu aştı çaylak sezonunda. akıllı adammış ama, ben de sizinle oynucam diye inat etmek yerine, kenara çekilip basketbolu öğrenmeyi tercih ediyor.
Larkin ile efes 4 yıllık anlaşmış açıklamışlardimitrijevic transferini antic bizim için bitirmiş Saras onay verirse işlem tamammışdimitrijevic haberini yagızdan dinledim
Calathes-Dimitrijevic-ZagarsGuduric-WilbekinColsonHayes-SedekerskisMotley-NeboBenim tercihim böyle olurdu yabancı bağlamında.