Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668096 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #16200 : 03 Mayıs 2024, 14:35:26 »
Dimitrijevic-calathes
Wilbekin-Baldwin
Furkan-guduric-tarık
Nigel-İbaka
Pourier-t.williams-sertaç

Calathesin bu sezon ortaya koyduğu karakter ve performans acayip kafa karıştırdı. Bence 1 yıllık bi kontrat daha verebiliriz.

Nebo --->milano
Evans --->oly
Larkin ---> efes

Olduğu için onları denkleme dahil etmedim.

1-2 yerli eklemesi de olsa iyi olur. Metecan yerine bi 4 numara(kerem konanı çok beğeniyorum), şehmus yerine de bi guard(sadece bsl için) , ama bi isim aklıma gelmiyo açıkcası

Motley'i beğenmediğiniz için mi, gideceği için mi yazmadınız? Yer yer ne kadar eleştirsek te Motley i kaybetmek büyük kayıp olur.

Yazdığınız kadro fena gözükmüyor ama yine de Euroleague tecrübesi olan bir Madar'ı ne vereceği belli olmayan bir Dimitrijeviç ile değişmem şahsen. Bir de Maccabi deki Colson'u kadroda görmek isterim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #16201 : 03 Mayıs 2024, 15:04:42 »
Motley'i beğenmediğiniz için mi, gideceği için mi yazmadınız? Yer yer ne kadar eleştirsek te Motley i kaybetmek büyük kayıp olur.

Yazdığınız kadro fena gözükmüyor ama yine de Euroleague tecrübesi olan bir Madar'ı ne vereceği belli olmayan bir Dimitrijeviç ile değişmem şahsen. Bir de Maccabi deki Colson'u kadroda görmek isterim.

Ben motleyi beğenmediğim için yazmadım tabi kontratı da bitiyo kalır mı gider mi fikrim yok,ama 6 sıfırlı kontrat alıp zekası bu kadar düşük oyuncuyu ben bilgisayardaki menejerlik oyunu misali takım yönetecek olsam kadroma yazmazdım, 2senedir bu konuda 1 gram gelişme gösteremedi :)

koç madarın oyun içi karar mekanizmasını beğenmiyo diyolar, sürekli hatalı kararlar verdiğini ve oyun akışını bozduğunu düşündüğü için aslında biraz madarı çizmiş durumda. Madarın da bizi saymazsak 1 yıllık bi El tecrubesi var ki onda da yine partizanda bench oyuncusuydu. yaşı çok genç tabi gelecekte muhakkak gelişim gösterir ama şuan ki madarın dmitrijevicten daha düşük bi seviye olduğunu düşünüyorum
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2024, 15:05:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16202 : 03 Mayıs 2024, 15:22:33 »
Nebo gitmiş zaten Milano'ya, boşa heves etmemek lazım. Sedekerskis olmazsa Moneke olsun. Ben de isterim deli kadro kurulsun da bizim bütçe sınırsız değil, malum.

Calathes-Evans-Zagars
Guduric-Wilbekin
Colson
Hayes-Moneke
Motley-Poirier

Evans için en ufak şans varsa zorlamak lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16203 : 03 Mayıs 2024, 15:24:50 »
Dimitrijevic-calathes
Wilbekin-Baldwin
Furkan-guduric-tarık
Nigel-İbaka
Pourier-t.williams-sertaç

Calathesin bu sezon ortaya koyduğu karakter ve performans acayip kafa karıştırdı. Bence 1 yıllık bi kontrat daha verebiliriz.

Nebo --->milano
Evans --->oly
Larkin ---> efes

Olduğu için onları denkleme dahil etmedim.

1-2 yerli eklemesi de olsa iyi olur. Metecan yerine bi 4 numara(kerem konanı çok beğeniyorum), şehmus yerine de bi guard(sadece bsl için) , ama bi isim aklıma gelmiyo açıkcası
Canım kardeşim 9 yabancılı yapmışsın, Zagars'ı da ekle, tam olsun işte. Yerli gard için de zaten var diyorum: Emre Ekşioğlu.

Motley sevgini biliyorum ama bence kalmalı zira o tarz uzun çok az EL'de, farklı şekilde işe yarar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #16204 : 03 Mayıs 2024, 17:03:08 »
Ne gösterir kupa göstermez de? Son derece vasat bir kadro. Nerede vasat adamlar varsa topluyorsun.

ben vasatsever değilim sayın abim. :)
14.07 günü atmışım şu twiti. :)

“xxx - madar
wilbekin - dorsey
pierre - guduric
hayes - sestina
motley - papa - sertaç

iyi bir guard ile şampiyonluk favorilerinden biri oluruz.“

« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2024, 17:05:31 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #16205 : 03 Mayıs 2024, 17:10:20 »
Ne oldu iskender? Nunn son iki maç öğrendi mi basketbolu?

son maçı iyi oynamış. diğer maçta 9/21 saha içi isabetle 25 sayı atmış, ki maccabi kazandı zaten. 9/21 atan adamı döverler avrupa’da. çöp derler. guduric atsa, wilbekin atsa, dorsey atsa böyle rezil yüzdeyle ölmüşlerine söveriz. gerçekçi olalım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #16206 : 03 Mayıs 2024, 17:15:04 »
Sestina 1 maç iyi oynadı diye kadrolara yazılır olmuş.

ekonomik ve gelişime açık kadro yaptım ben, normalde yazmam. :)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16207 : 03 Mayıs 2024, 17:38:14 »
ben vasatsever değilim sayın abim. :)
14.07 günü atmışım şu twiti. :)

“xxx - madar
wilbekin - dorsey
pierre - guduric
hayes - sestina
motley - papa - sertaç

iyi bir guard ile şampiyonluk favorilerinden biri oluruz.“

Tarihin en iyisi dediğin kadroların play off dahi yapamadığı yada süpürüldüğü iletilerini de çıkaralım mı? :)

Böyle ortalama bir kadro ile F4 yapmak yada yapabilme olasılığı dahi büyük başarı zaten. Daha ilerisi de mucize olur.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #16208 : 03 Mayıs 2024, 18:08:00 »
tarihin en iyisi 2018 kadrosu.
süpürülen kadro için tarihin en iyisi demedim, geçen yıldan iyi dedim.
bilmem kaç maç üst üste kazandı o kadro.
şubat ayında herkes şampiyonluktan bahsediyordu o sezon.
mart ayında 3-4 tane sakat verdik.

fenerbahçe düzenli play-off oynayan, denk geldiğinde f4 yapacak, denk geldiğinde şampiyon olacak bir takım.
mühim olan da bu zaten.
her sene favori olacak kadro beklentisini anlıyorum ama favori kadro kaç defa şampiyon oldu ki son 15 senede?
favori diye bir şey olmaz euroleague’de.
f4’da iyi oynayan kazanır.
mühim olan her sene f4 potasında olmaktır.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #16209 : 03 Mayıs 2024, 19:22:08 »
Calathes-Dimitrijevic-Zagars
Guduric-Wilbekin
Colson
Hayes-Sedekerskis
Motley-Nebo

Benim tercihim böyle olurdu yabancı bağlamında.
Yerli olarak Tarık, Melih, Sertaç, Metecan, Sedekerskis yerine de Moneke ya da Diallo.
Bence süper olur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #16210 : 03 Mayıs 2024, 19:23:21 »
Larkin hala kıtanın bence en iyi 3 kısasından biri kesinlikle ama, 32 yaşında bi oyuncuya 4 yıl garanti 16 m vermek büyük cesaret ki larkin de sakatlığa meyilli bi oyuncu. Bize gelsin çok isterdim ama bu paralar ve kontrat süresi bence büyük bi vurgun
Üstüne bir de bizim sakatlıklarla ilgili şanssızlığımızı ekle, senede 15 maç oynar en fazla.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #16211 : 03 Mayıs 2024, 23:02:22 »
abiler gozunuzu seviyim su muhasebecilik isini birakin ya bakin bu aksam kahrolduk bir tane winner oyuncu cikaramadik diye sezon gitti burdaki herkes eminim ki her sene elinden gelen tum destegi maddi olarak klube yapiyordur ben her sene istisnasiz basket futbol kombinemi aliyorum formalarimi aliyorum ben bunu dimitrijevic yada jokubaitis icin yapmiyorum gozunuzu seveyim ya senede 100 luk oluyoruz siktigimin pierrinin sikinin keyfini motleynin gotundeki cibanin gecip gecmemesini beklemek icin yapmiyorum bu masrafi en onemli yerlerde kahrolmak icinde yapmiyorum biktim artik yok ona o para verilirmi buna bu para verilirmi muhasebeci olmus herkes fenerbahcenin taraftari boyle iken sen herturlu oyuncuyu alicaksan basicaksin parayi alicaksin saha kenarinda sandalyede oturan adamlarin kahrolusunu gormedinizmi o biletleri alan adamlar larkini kredi kartindan cekerler bunu yasamamak icin eminim vasata alistiran yonetiminde taraftarinda allah cezasini versin.konu larkin ozelinde degil larkine bu parayi vermek istemiyosan gidersin evans a yeni yuksek maas verirsin gidersin neboyla poireri ayni anda cekersin

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16212 : 04 Mayıs 2024, 03:08:00 »
Sn Erol1907 az ayrık yazarsanız çok iyi olur.Bunada şükür.Antuda açılan başlık var ve çoğu taraftarımızın bu branşlar umrunda değil.Hatta futbolda gelmeyen lig şampiyonluğunun başarısızlığı bu b branşlara yatırım yapılmasına bağlıyorlar.Azınlıktayız yani.Hatta ileri gidip çoğunun kapatılmasını istiyorlar.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 03:08:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #16213 : 04 Mayıs 2024, 03:29:04 »
Sn Erol1907 az ayrık yazarsanız çok iyi olur.Bunada şükür.Antuda açılan başlık var ve çoğu taraftarımızın bu branşlar umrunda değil.Hatta futbolda gelmeyen lig şampiyonluğunun başarısızlığı bu b branşlara yatırım yapılmasına bağlıyorlar.Azınlıktayız yani.Hatta ileri gidip çoğunun kapatılmasını istiyorlar.

Kral nerdesin sen yaa, bir iki totem yap alalım şu son maçı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16214 : 04 Mayıs 2024, 08:41:43 »
Kral nerdesin sen yaa, bir iki totem yap alalım şu son maçı.
Siz antuda da yazıyorsunuz sanırım.Ya sade vatandaşım.