Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2333481 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #16365 : 14 Mayıs 2024, 09:28:29 »
Aziz Yıldırım seçimi muhtemelen kazanamaz. Türkiye'nin en corrupt, yani gücü eline geçirenin istediğini yapabildiği kurumu Fenerbahçe çünkü. Ben başa geçsem, 40 sene gitmem. Gitmem yani, elde o imkân var. En az 3 seçim dayanırım.

Ama vereceği vaatlerle Ali Koç'u zorlamasını ve seneye erkek basketbolda rüya takım kurulmasını bekliyorum.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16366 : 14 Mayıs 2024, 09:51:51 »
Birer tane tartışmasız 1 ve 4-5 çekersek, dönme durumu olursa da Onuralp eklersek harika kadro olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #16367 : 14 Mayıs 2024, 10:34:38 »
Poirier - Efes dedikoduları görmeye başladım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16368 : 14 Mayıs 2024, 13:10:57 »
Erman Kunter 7 yabancı kuralına şiddetle karşı çıkmış.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #16369 : 14 Mayıs 2024, 17:28:17 »
Yerli oyuncular birliği, eski koçlar vs ağlamasının sebebi menejer dostlarının gözyaşları. Yabancı sayısı arttıkça vasıfsız boş yerlilere verilen maaşlar dolayısıyla menejer paraları düşecek. Dertleri o, kimsenin derdi gelişim falan değil. Geçsinler o hikayeleri. Varsa yeteneği olan çıkar oynar zaten, kendine güvenin maharetini parkede göstersin
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #16370 : 14 Mayıs 2024, 18:29:02 »
azizin gelmesi en çok basket şubeye yarar. burası düşünülecek en son yer.

Ne kadar doğrudur bilmiyorum, sosyal medyada bir ton spekülasyon akıyor, Aziz Yıldırım Obradovic ile görüştü vesaire gibilerinden... Ben her iki ismin de egoları için yapmayacakları şey olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe umurlarında mı, ondan da pek emin değilim artık. Fenerbahçe'nin psikolojisi sağlam ve sıradan seyirci gibi her ağzına geleni söylemeyecek bir başkana ihtiyacı var. Biri hapis yatmış olmasından, diğeri de fiyasko başarısızlıklarından dolayı sakin kalabilme ve rasyonel düşünebilme yetilerini kaybetti. Hayırlara vesile olsun...
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2024, 18:32:53 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #16371 : 14 Mayıs 2024, 18:49:55 »
Ne kadar doğrudur bilmiyorum, sosyal medyada bir ton spekülasyon akıyor, Aziz Yıldırım Obradovic ile görüştü vesaire gibilerinden... Ben her iki ismin de egoları için yapmayacakları şey olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe umurlarında mı, ondan da pek emin değilim artık. Fenerbahçe'nin psikolojisi sağlam ve sıradan seyirci gibi her ağzına geleni söylemeyecek bir başkana ihtiyacı var. Biri hapis yatmış olmasından, diğeri de fiyasko başarısızlıklarından dolayı sakin kalabilme ve rasyonel düşünebilme yetilerini kaybetti. Hayırlara vesile olsun...
abi o haber gerçekse rezilliğin, kepazeliğin daniskası ne diyeyim ki. bi de obradovic teşekkür etmiş ama partizanda mutluymuş falan. final four yapan takım hakkında çıkan habere bak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16372 : 14 Mayıs 2024, 18:58:52 »
Oyuncular kulaklarını tıkayacak işlerini yapacak.Olacak bunlar.Fenerbahçe demek reyting demek.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #16373 : 14 Mayıs 2024, 20:57:24 »
abi o haber gerçekse rezilliğin, kepazeliğin daniskası ne diyeyim ki. bi de obradovic teşekkür etmiş ama partizanda mutluymuş falan. final four yapan takım hakkında çıkan habere bak.

Bilmiyorum artık gerçek mi yalan mı... Ama yapar mı, yapar, o potansiyel fazlasıyla var. Aydın Örs-Tanjevic mevzusunu bilenler bilir. Küstürdü milleti, euroleague'de 1500-2000 kişi ortalamaya oynamıştık. Bir tarafım minnettar, Fenerbahçe onun sayesinde gördü Avrupa şampiyonluklarını, diğer taraftan da aklım çıkıyor. Nevriye'sinden Aurello'suna kadar inadından gönderdi yeri doldurulamayacak  isimleri. Basketbol kadın takımı yenilmez armada oldu ise onun sayesinde. Öte taraftan euroleague finalinde GS'ye yenildiyse yine onun yüzünden. Geçtim kulüpleri, milli takım belini doğrultamadı Nevriye bıraktıktan sonra...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16374 : 14 Mayıs 2024, 21:13:49 »
Nevriye Fenerbahçeye ihanet etmiştir.Biz gayet iyi para teklif etmemize rağmen Ekrem hocasına koşa koşa gitmiştir.Nevriye bize geldiğinde perfonması kötü şekilde gelmişti bizde kendini buldu.Aştık o günleri artık yılmadık onlar hala o maça finale sevinsinler hakları ama hep önüne bakacaksın.Hayatın hiç bir alanında dün yok layığını buldu Nevriye.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2024, 21:15:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #16375 : 14 Mayıs 2024, 22:08:13 »
Nevriye Fenerbahçeye ihanet etmiştir.Biz gayet iyi para teklif etmemize rağmen Ekrem hocasına koşa koşa gitmiştir.Nevriye bize geldiğinde perfonması kötü şekilde gelmişti bizde kendini buldu.Aştık o günleri artık yılmadık onlar hala o maça finale sevinsinler hakları ama hep önüne bakacaksın.Hayatın hiç bir alanında dün yok layığını buldu Nevriye.

Nevriye-perver değilim ben. O dönem için olmazsa olmazıydı kadın basketbolunun. Kaptırdık, bedelini de ödedik... Dün bugün edebiyatı yapmıyorum. Örnek verdim sadece. Aydın Örs de ihanet mi etmişti?
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2024, 22:08:36 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16376 : 14 Mayıs 2024, 22:17:11 »
Ne yapalım gitmek isteyip kumpasa kuran bir oyuncudada yönetimi suçlamam.Kaptırma yok ayartmış Ekrem Memnuda.Her olayda yönetimler suçlamak bu ülkede moda oldu.Nevriye çok iyi oyuncu olmasına rağmen karekter zafiyeti olan biriydi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16377 : 14 Mayıs 2024, 22:18:32 »
Nevriye-perver değilim ben. O dönem için olmazsa olmazıydı kadın basketbolunun. Kaptırdık, bedelini de ödedik... Dün bugün edebiyatı yapmıyorum. Örnek verdim sadece. Aydın Örs de ihanet mi etmişti?
Aydın Hocaya yapılan rezalet yine Ömer Aşık.Ama ne olursa olsun Mahmut Usluyu severim.Hatalarda iyi işlerde insanlar için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16378 : 15 Mayıs 2024, 00:38:28 »
Dzanan Musa ile dirsek temasımız varmış.Oyuncuya ilgi mektubu gitmiş.Kendide gelmek istiyormuş.Sarasın listesindeymiş.

Kaynak:Dersimiz Fenerbahçe.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16379 : 15 Mayıs 2024, 11:58:38 »
Dzanan Musa ile dirsek temasımız varmış.Oyuncuya ilgi mektubu gitmiş.Kendide gelmek istiyormuş.Sarasın listesindeymiş.

Kaynak:Dersimiz Fenerbahçe.
2+1 yıllık kontranın son senesi NBA çıkışlı. 24-25 sezonu sonuna kadar buy out suz nasıl alacağız acaba? Real seneye yeni yapılanmaya gidecektir. Onca veteran var, bazıları basketbolu bırakıyor. Musa hedefi çok ütopik geldi bana...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis