Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668100 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #17130 : 15 Haziran 2024, 22:03:32 »
ülkede basketbolcu çıkmıyor diye bunlar niye virüs olsun. lider olmayan oyuncular doğru düzgün topçu yok diye lider olmak zorunda kaldılar. kendi ayıpları mı bu?
Yok melihin,  kenanin, sertacin falan ayıbı.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #17131 : 15 Haziran 2024, 22:07:26 »
Şimdi bu isimler kesinleşti mi? Devon Hall için iyi transfer falan yazmışsınız bir de. Ben Allah korusun diyorum, abicim ne Hall'u ya. İnşallah olmaz, inşallah gerçek falan değildir. Önümüzdeki seneden direkt soğudum yeminle.

Vasatlık bu kulübün hücrelerine öyle bir işlemiş ki Devon Hall için iyi transfer diyenler var. Böyle vasat adamlara gideceksek kısa rotasyonumuzu koruyalım daha iyi. Guduric gibi 2 numaraların oyun kurucuya geçmesine bile razıyım ki sözümün de arkasındayım. Oyun kurucusu Guduric olan takım değil F4, F8 bile yapamaz

ÇÜNKÜ GUDURİC OYUN KURUCU DEĞİL. Bi anlayın artık şunu.

Hall güvenilir bir backup guard. Ben gayet memnunum.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #17132 : 15 Haziran 2024, 22:07:45 »
O Furkan 18 yaşında çocuktu. Senelerdir NBAde hem çok güçlendi hem şutu çok temiz hem de hala 26 yaşında. Türk olması ile birlikte bence çok değerli.

Furkan’ın şutunun çok temiz olduğundan emin miyiz?

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #17133 : 15 Haziran 2024, 22:16:00 »
Yok melihin,  kenanin, sertacin falan ayıbı.
adamlardan yıllardır sırf nba oyuncusu diye yapamayacağı şeyleri bekleyip yapamayınca da sallıyosunuz. sonra da kötü oyuncu oluyolar. 100 kere falan yazmışsındır aynı şeyi. avrupaya dönseler cedi atletizmiyle furkan da şutu ve mevkisine göre fiziğiyle çok fark yaratır. hatta iddia ediyorum ikisi de şu hezonja şımarığından iyi topçu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #17134 : 15 Haziran 2024, 22:35:37 »
adamlardan yıllardır sırf nba oyuncusu diye yapamayacağı şeyleri bekleyip yapamayınca da sallıyosunuz. sonra da kötü oyuncu oluyolar. 100 kere falan yazmışsındır aynı şeyi. avrupaya dönseler cedi atletizmiyle furkan da şutu ve mevkisine göre fiziğiyle çok fark yaratır. hatta iddia ediyorum ikisi de şu hezonja şımarığından iyi topçu.
Ben sallamayi severim. Bir bok anlamadığım için basketten ona buna sallayarak açığımı kapatıyorum.. 100 olmamıştır daha bence. Milli maclar başlasın tamamlarım senin hatırına.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #17135 : 15 Haziran 2024, 22:38:00 »
avrupa’ya dönerse cedi’den elit bi 4 numara olur ama furkan önce basketbol oynasın, euroleague oynamayı ondan sonra düşünsün. eurocup seviyesinde kendini kanıtlamaya ihtiyacı var şu an.

onuralp keşke gelse.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #17136 : 15 Haziran 2024, 22:41:20 »
Yerli olmasa zerre kadar değil ben tek bir allahin kulu suratına bakmaz ikisinin de. Once Yapamayacağı şeyleri kendi hadlerini kapasitelerini bilip kendileri yapmayacak. Her milli maçta 8-10 tane üçlük denemeyi bırakıp takım oyuncusu olacaklar. Ben şahsen ömrüm hayatımda ikisinden de hiç bir şey beklemedim. O yüzden de hiç bir zaman ne haksız oldum ne de hayal kırıklığına uğradım. Ne bok oldukları yada olmadıkları milli maçlardan sonra ortaya çıkıyor zaten. Bunu sozumona otoriteler, gsliler, Beşiktaşlıların hepsi görüyor. Hayal kırıklığını onlar yaşıyor çünkü furkan ve cedinin gelip bir şeyler yapacağını sanıyorlar. Yazık.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #17137 : 15 Haziran 2024, 22:43:33 »
avrupa’ya dönerse cedi’den elit bi 4 numara olur ama furkan önce basketbol oynasın, euroleague oynamayı ondan sonra düşünsün. eurocup seviyesinde kendini kanıtlamaya ihtiyacı var şu an.

onuralp keşke gelse.
İkisinden de daha topçu. Kendisini takimin lebronu, currysi sanmadan basketbolunu oynar. Bak onuralpe kesinlikle hayır demem.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #17138 : 15 Haziran 2024, 22:45:13 »
Cedi bence burada baskının altında kalacağının farkında, yolunu da buldu NBA'de. Dakikasına veya rekabetçi olup olmamaya bakmadan takılıyor.

Furkan bence daha yetenekli Cedi'den ama şu an neyin kafasını yaşıyor bilemiyorum. Önce basketbol oynaması lazım. Euroleague'de fark yaratabileceğini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2024, 22:45:54 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #17139 : 15 Haziran 2024, 22:53:57 »
onuralp 3 numaraya çok iyi olur keşke gelse ama garanti kontratı aldı bu sene kesin dönmez. yoksa baldwin 2 onuralp 3 hücum çok iyi işlerdi. oyun iştahı, atletizmi euroleague için fazla da artar bile.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #17140 : 15 Haziran 2024, 22:54:17 »
Furkan iyi hos ama basketbol felan oynadigi yok yuksek maas ile asla istemem.Madem kendisi fenerliymis efesin 200-300 altina bize gelsin 1.1-1.2 civarina butceyi daha baba isimlere harcamamiz lazim.

baldwin
hall
colson olursa yanina birde shields baya iyi gidiyoruz.shields de olursa iyi bir 4 ve 5 ile f4 u garantileriz.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #17141 : 15 Haziran 2024, 22:55:16 »
ayrica dogru takimda hall baya katki verecektir begenmeyen arkadaslar bu mesajimi kaydetsin umarim yanilmam.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #17142 : 15 Haziran 2024, 22:57:17 »
Furkan’ın şutunun çok temiz olduğundan emin miyiz?
Akışkan bir oyunda hem birebir üstünden hem de pas üzerinden temiz olduğunu düşünüyorum. Kafasız mı bilmem ama bence yetenekli çocuk. Yalnız bizim milli takımımız çok kısır ve tıkanmaya müsait. Mike James gibi bire beş hücum edecek bir oyuncu değil. Daha rahat yabancı uzun almamız için elimizi çok güçlendireceğini düşünüyorum. Ömer Faruk da gelse ki gelmesin denemeye devam etsin yabancı kısa almak için elimizi çok güçlendirir. Mesela bunların arasında yaşı hemen hemen aynı olmasına rağmen ulusal anlamda en az yeteneklerini gösteren Onur Alpe de herkes okey. Bence onun daha çok kanıtlaması gerekenler var ama onu biz buradan tanıdığımız için karakterini biliyoruz. Türk olmasa kimse ismini bile bilmez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #17143 : 15 Haziran 2024, 23:20:27 »
Shieldsi denklemden çıkaralım bence.Messina bırakmaz sözleşmesi devam ediyormuş.2 buyout ödeme imkanımız yok.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #17144 : 15 Haziran 2024, 23:24:43 »
Shieldsi denklemden çıkaralım bence.Messina bırakmaz sözleşmesi devam ediyormuş.2 buyout ödeme imkanımız yok.

oyle birsey yok shields ve colson transferleri birbirinden bagimsizmis.İyi takim kurmak istiyosan 300-500-700 herneyse buy out vericeksin sehmuz a 1 m veriyosun