Ben iyi oyuncu alamıyoruz demedim.
bu çok iyi bütçeli 6 takımın 1. sırasındaki transfer hedefinini alamıyoruz dedim.
decolo yu real barca milano, bugünkü pana, efes, macabi istedi ama bize geldi, değil.
calathes de kötü oyuncumuydu ama bu takımlar onu ilk gündemine almadı.
örnek vermek gerekirse micic 1 ay önce avrupaya dönüyorum dese biz kaçıncı sırada oluruz yada yüzde kaç ihtimalle bize gelir.
herhalde %2 3
glig gelişiminden beri ve nba kontratları attıgından beri defosuz 1 numara aslanın ağzında.
bu takımlardan bize kaliteli oyuncu kalması için 2 şansımız var. ya sonuna kadar bekleyip risk alcaz ve nba den düşen oyuncuya para ve süre olarak en kaliteli kontratı önercez. Neto gibi
yada bu taraftarla hiç uygun olmayan; Lorenzo gibi oyuncuyu bulup 2 sene ağzımızı kapatıp çöp tuğlacı, zeka geriliği var diyip klübe baskı yapmayıp kendi oyun kurucumuzu çıkartcaz.
2 seçenekte bu taraftara çok riskli geliyor ama bu bütçe ile anca bu kadar.
1 ay sonra herkes şunu yazcak. sallıyorum lorenzo 1.9 a gitmiş panaya biz nasıl kaçırdık. yav sen 2 versen adam 2.2 vercek. bazen transferi seni bozmak için yapıyorlar.
baldwin,colsen,nebo,lorenzo yu alacak bütçe de var istekte vardır bence klüpte. Şu kıtlıkta lorenzo ve nebo yu istememek için beyinde hücre olmaması lazım.
ama kimse sana bunları normal firyatlardan kapatmana izin vermez. bu 4 lüyü amak için monaco gibi ederi*1.5 ve 2 oyuncu parasıda kaliteli menejer parası vermen lazım.
Bu gün milano vaz geçse nebo dan. sabah real barca pana olimpiakos uzunu olsada fenere gitmesin diye alır. Fener Ülker birleşmesi gibi olurmuş yanlız
benim nacizane düşüncem bu