Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668547 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18210 : 11 Temmuz 2024, 09:16:09 »
Gard : Baldwin / Hall / Zagars / Wilbekin / Guduric
Forvet :Colson / Pierre / Hayes
Pivot : Melli

Ben 9 adam saydım Zagars dahil. 10.adam yabancı olursa tamam, ama Ömer Faruk gelirse hala bir yabancı olasılığı var.

Evet ben yanlış saymışım. Tabii o kalan yabancı hakkını kısadan yana mı kullanırız, 4 numara mı alırız orası muamma. En güzeli, sakatlıkları sürekli tekrarlayan Pierre'den de çıkıp orijinal 4 numara almak ve esas bir oyun kurucu ile de kadroyu tamamlamak olacak zannımca, ama Pierre'in gönderileceğine dair hiçbir haber, bilgi vs. çıkmadı şimdiye kadar. Bu şekilde gerçekten 2 ve 3 numara pozisyonlarının aşırı şişirildiği, diğer pozisyonların allaha emanet bırakıldığı bir kadro oldu. Saras'ın umarım iyi bir planı vardır.

Edit: Ömer Faruk haberini bugün 12 numara twitterdan girmiş, o yüzden büyük ihtimal o işin oluru var diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2024, 09:18:14 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18211 : 11 Temmuz 2024, 09:17:15 »
Gard : Baldwin / Hall / Zagars / Wilbekin / Guduric
Forvet :Colson / Pierre / Hayes
Pivot : Melli

Ben 9 adam saydım Zagars dahil. 10.adam yabancı olursa tamam, ama Ömer Faruk gelirse hala bir yabancı olasılığı var.

Omer ve bir yabanci daha en guzeli aslinda....

4-5 rotasyonunda;
Omer, Melli, Sertac, Metecan, Hayes ve bir yabanci ile sahaya guzel ve yaratici ikili kombinasyonlar cikarabiliriz..
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18212 : 11 Temmuz 2024, 09:23:11 »
Nigel, 4 numarayı 30 dakika oynayarak parsellemiş zaten kalan 10 dakika için Melli, Sertaç ve Pierre idare ederler orayı. Nigel sakatlanırsa geçmiş olsun zaten.

Hall'ı izlemedim belki de çok iyi çıkacak ama kağıt üzerinde çok gereksiz bir transfer gibi duruyor, o bölgedeki oyuncu bolluģundan sebep.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18213 : 11 Temmuz 2024, 09:28:47 »
Nigel, 4 numarayı 30 dakika oynayarak parsellemiş zaten kalan 10 dakika için Melli, Sertaç ve Pierre idare ederler orayı. Nigel sakatlanırsa geçmiş olsun zaten.

Hall'ı izlemedim belki de çok iyi çıkacak ama kağıt üzerinde çok gereksiz bir transfer gibi duruyor, o bölgedeki oyuncu bolluģundan sebep.

Ben Melli nin artik 4 den sure alabilecegini sanmiyorum..... Yasi, hizi vs ....

Hall icinse; her sezon bir oyuncu bizi sasirtiyor. O kadar az beklenti var ki Hall icin, sanki bu sezon ki surpriz olacak gibi. Arti Calathes in yoklugunda topu getirip oyunu yerlestirecek oyuncu Zagars'la, Hall gibi gozukuyor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18214 : 11 Temmuz 2024, 09:30:23 »
Kısa lazım babalar kısa. Topu elinde tutan adam kadar oynarsın. Hayes, Baldwin, Guduric, Wilbekin belli bir seviyede topla üretebilen oyuncular ama hiçbirine kritik bir anda güvenemezsin. Bu konuda Baldwin de sicili çok parlak bir oyuncu değil.

Saras muhtemelen kendi fetişi için en iyi kadroyu kuruyor ama. Artık bir Baldwin'i alır, bir yerine Wilbekin'i sokar; sonra Zagars'ı çıkarır, Guduric'i 3'e atar, Colson'ı 4 yapar, oynar da oynar takımla her pozisyon.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18215 : 11 Temmuz 2024, 09:37:15 »
Ömer gelise elimizi rahatlatır yabancı bakımından. Üstüne bi de Pierre'den çıksak ve bi 4 bi 1 no çeksek mükemmel olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18216 : 11 Temmuz 2024, 09:58:48 »

Hall da beklentiyi doğru ayarlamak gerekli. Şöyle bir spoiler vermeli; Pana dan Jerian Grant'i sevenler Hall'u da seveceklerdir. Mesela ben severim.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #18217 : 11 Temmuz 2024, 10:10:37 »
klasik gene her sezon öncesi karalar bağlamalar. bu hiç değişmedi. mesela geçen sene başında takımın geri gittiği söyleniyordu. bir önceki sene olimpiakos sesinde son anda kaçırılan takımın daha da zayıfladığı söyleniyordu. bize göre (rasyoneller ve iyimserler ) takım bir tık daha iyi hale gelmişti. daha umutluyduk. sonunda final fouara kaldık. bu sene başında gene benim gibi düşünen arkadaşlara göre takım geçen seneye göre ciddi upgrade oldu. ve hedef şampiyonluk. olur olmaz bilemem ama gördüğümüzü söylüyoruz.

ben sarasa güveniyorum. 5 numaraya doğru adam gelecektir. yani sarasa göre doğru. 1 numara almazsa muhtemelen hall , baldwin ve guduriç, zagarsı 1 de deneyecek, kimden verim alırsa oradan yürüyecektir.

pana da tek gerçek gard sloukas . o bile daha çok 2 den yönlendiriyor topu. şu ana kadar yapılan tüm eklemeler yerine göre doğru eklemeler.

colson kesinlikle 3 ve 4 ten süre alacak. bazı arkadaşlar 4 te oynyamaz demiş ama macabi de maçlara bakarsanız maçın belli bölümlerinde 4 te takır takır oynadı adam. biz de de 4 ten bol bol süre alacak. başka bir düşünce yoksa pierre i ondan göndermiyor koç.

aslında wilbekinin gitmesini bende istiyorum ama bu sene wilbekini geçen sene itudisin kullandığı gibi sadece 2 de kullanıp perdeden çıkarıp yakala at şutları attıracak ve topla fazla oynatmayacak. bunları yazın bir yere.

Çevrimdışı mbatalcelik

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #18218 : 12 Temmuz 2024, 08:58:36 »
kısa konusunda fikrim şöyle,

Biz EL in en beğenilen defosu çok az olan kısasını direk alamayız. bugüne kadarda hiç almadık. son 4 5 senedir kaliteli kısa kısırlıgı var. he sene 2 3 tane oyuncu piayasaya düşüyorki biz bu piyasada 6. 7. sıradayız (real barca pana monaco macabi Efes milano). bu takımların ilk sırasındaki kısa hedefi hiç alabildiğimizi görmedim.

bence 1 numara hariç güzel takım kuruldu. orada da kumar oynamak zorundayız. geçen seneki gibi Raul neto benzeri bir transfer kollayacağız diye düşünüyorum.

Ama Keenan Evens bu takıma çok yakışırmış. Ama belliki arkadaş sakatlığa çok müsait(tam bizlik topçu:). iyiki alamamışız.

Bu oyuncudan olur mu olmaz mı şüphesi olan oyuncularla kafa karıştırılmadı. o kontratlara rağmen çıkıldı. son dk da sıcıp batırmazlarsa en içime sinen transfer sezonu olabilir.

« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 09:02:13 Gönderen: mbatalcelik »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18219 : 12 Temmuz 2024, 09:27:03 »

Biz EL in en beğenilen defosu çok az olan kısasını direk alamayız. bugüne kadarda hiç almadık. son 4 5 senedir kaliteli kısa kısırlıgı var. he sene 2 3 tane oyuncu piayasaya düşüyorki biz bu piyasada 6. 7. sıradayız (real barca pana monaco macabi Efes milano). bu takımların ilk sırasındaki kısa hedefi hiç alabildiğimizi görmedim.

bence 1 numara hariç güzel takım kuruldu. orada da kumar oynamak zorundayız. geçen seneki gibi Raul neto benzeri bir transfer kollayacağız diye düşünüyorum.

Ama Keenan Evens bu takıma çok yakışırmış. Ama belliki arkadaş sakatlığa çok müsait(tam bizlik topçu:). iyiki alamamışız.

Bu oyuncudan olur mu olmaz mı şüphesi olan oyuncularla kafa karıştırılmadı. o kontratlara rağmen çıkıldı. son dk da sıcıp batırmazlarsa en içime sinen transfer sezonu olabilir.

De Colo ve Williams'ın geldiği sezon da herkes çok mutluydu, orada büyük patlamıştık...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18220 : 12 Temmuz 2024, 11:06:55 »
De Colo son kontrat yılında müthiş oynadı şampiyonlukta pay sahiplerindendi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18221 : 12 Temmuz 2024, 12:27:29 »

baldwin’i aldık.
ligin en iyi 3 oyuncusundan biri şu an.

de colo’yu da ligin en iyi oyuncusu olduğu dönemde almıştık.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 12:28:26 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18222 : 12 Temmuz 2024, 12:30:16 »
De Colo alındı mı milli takıma.Hakkımızda çok güzel konuşmuş bağ oluştu.Oyun zeka küpü hala.

Çevrimdışı mbatalcelik

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #18223 : 12 Temmuz 2024, 15:15:43 »
Ben iyi oyuncu alamıyoruz demedim.

bu çok iyi bütçeli 6 takımın 1. sırasındaki transfer hedefinini alamıyoruz dedim.

decolo yu real barca milano, bugünkü pana, efes, macabi istedi ama bize geldi, değil.
calathes de kötü oyuncumuydu ama bu takımlar onu ilk gündemine almadı.

örnek vermek gerekirse micic 1 ay önce avrupaya dönüyorum dese  biz kaçıncı sırada oluruz yada yüzde kaç ihtimalle bize gelir.

herhalde %2 3 :)

glig gelişiminden beri ve nba kontratları attıgından beri defosuz 1 numara aslanın ağzında.

bu takımlardan bize kaliteli oyuncu kalması için 2 şansımız var. ya sonuna kadar bekleyip risk alcaz ve nba den düşen oyuncuya para ve süre olarak en kaliteli kontratı önercez. Neto gibi

yada bu taraftarla hiç uygun olmayan; Lorenzo gibi oyuncuyu bulup 2 sene ağzımızı kapatıp çöp tuğlacı, zeka geriliği var diyip klübe baskı yapmayıp kendi oyun kurucumuzu çıkartcaz.

2 seçenekte bu taraftara çok riskli geliyor ama bu bütçe ile anca bu kadar.

1 ay sonra herkes şunu yazcak. sallıyorum lorenzo 1.9 a gitmiş panaya biz nasıl kaçırdık. yav sen 2 versen adam 2.2 vercek. bazen transferi seni bozmak için yapıyorlar.

baldwin,colsen,nebo,lorenzo yu alacak bütçe de var istekte vardır bence klüpte. Şu kıtlıkta lorenzo ve nebo yu istememek için beyinde hücre olmaması lazım.

ama kimse sana bunları normal firyatlardan kapatmana izin vermez. bu 4 lüyü amak için monaco gibi ederi*1.5  ve 2 oyuncu parasıda kaliteli menejer parası vermen lazım.
Bu gün milano vaz geçse nebo dan. sabah real barca pana olimpiakos uzunu olsada fenere gitmesin diye alır. Fener Ülker birleşmesi gibi olurmuş yanlız :)

benim nacizane düşüncem bu :)

« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 15:21:05 Gönderen: mbatalcelik »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #18224 : 12 Temmuz 2024, 18:30:53 »
4 transfer hepsi fırsat, şube de hala bir hareket yok, şu transferi bitirdik kabul etmiyorum. Kendi başarıları değil
Milano yeniden yapılanma sürecinde vazgeçtiği iki oyuncu..
Maccabi dağılma sürecinde olmasa colsonuda Baldwini de şu dönemde getiremezdiniz.
Artık wilbekinden çıkıp 1 ve 5 e transfer zamanı