Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667788 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18285 : 20 Temmuz 2024, 01:17:56 »
Sertaç geçtiğimiz sezon bitmişti, bu sezonda aynısı olacak gibi. Pota altına U. Garuba, Ö. Faruk ve S. Mamukelashvili’ yi çok istemiştim. Sandro  ve Usman gelmeyecekse ve Ömer geldiyse, Bismack’ ın gelmesini çok isterim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18286 : 20 Temmuz 2024, 07:52:16 »
Uzun transferiyle ilgili olumsuz konuşuldu.Yapılmazsa intihar olur.Benim dediğim yere doğru gidiyoruz.
Kazandığın savaş yok ama her zaman ve durmadan, "Benim dediğim yere gidiyoruz". He abi, aynen.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18287 : 20 Temmuz 2024, 08:45:00 »
Ya trsnsfer söylentilri yazılıyor.Merak etmeyin öyle yapıda değilim.Uzun gelse bile bu Yannier daha kötüsünü bulur getirir.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2024, 08:45:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18288 : 20 Temmuz 2024, 10:37:06 »
Ya trsnsfer söylentilri yazılıyor.Merak etmeyin öyle yapıda değilim.Uzun gelse bile bu Yannier daha kötüsünü bulur getirir.

abi az bi sus ya habire ayni seyleri tekrarliyosun

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #18289 : 20 Temmuz 2024, 13:20:33 »
Abicim yasatmasina yasatalimda icerden bilgi alamayan ve almis gibi yapan 2-3 forma dagitarak takipci kasan ve izlenilebilirlik almaya calisan kanallari yasatma gibi bir misyonum yok.Biraz goz attim listeye:

omer faruk
bismack biyombo
damien jones
chimeize metu
udoka azuibike
drew eubanks

bu listeden en cok eubanks ve omeri isterim biyomboda olabilir biraz kisa ama kemik gibidir.takip eden arkadaslar var ise bu oyunculari yorumlayabilirler.

şöyle bir baktım, ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama
biyombo bayağı ağır geldi ama acayip blokçu,
jones, pota altında daha gerçek 5 gibi oynuyor, sırtı ve yüzü dönük oyunu fazla yok gibi, şutu yok, pas yeteneği var, blok var. ayakları çabuk.
metu, daha çok dışarıda oynuyor, 3 lüğü var. yüzü dönük potaya gidiyor. ayakları çabuk. blok dışarıda oynadığı için az gibi.
eubanks beyaz bir oyuncu ama atletik. blokçu, sırtı dönük oyunu var. ayakları çabuk.
azuike yi sevmedim, o da ağır geldi.
bunlar uygun rakama geliyorsa joner ve metu yu birlikte çekerdim.  ;D
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2024, 13:21:57 Gönderen: constructor »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18290 : 20 Temmuz 2024, 17:42:04 »
Melih Mahmutoğlu instagramda biosundan Fenerbahçe ibaresini kaldırmış. Hikayenin sonuna mı geldik yoksa 😯

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18291 : 20 Temmuz 2024, 22:37:54 »
sezonu daha başlamadan bitirdim kafamda.
play-in yaparız ama sonrasını bilemem.
bu kadro üst düzey maç kazanamaz.
saras’ın 2025’i göreceğini de düşünmüyorum.
son 15 yılın en kötü kadrosunu kurduk.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18292 : 21 Temmuz 2024, 12:04:15 »
sezonu daha başlamadan bitirdim kafamda.
play-in yaparız ama sonrasını bilemem.
bu kadro üst düzey maç kazanamaz.
saras’ın 2025’i göreceğini de düşünmüyorum.
son 15 yılın en kötü kadrosunu kurduk.

Yazdıklarınız ciddi mi bilmiyorum ama şayet ciddi ise nasıl böyle bir hisse kapıldınız anlayamadım.  Şu ana kadar gelen ve gidenleri karşılaştırınca kimi değiştirmediniz mesela? Belki bir Calathes ve Motley diyebilirsiniz ama unutmayalım ki henüz transfer sonlanmadı.  Muhtemelen 2 veya 3 tane daha yeni isim gelecek.

Kötümser veya iyimser olmak için son kadroya artı maçlar başladığında takımın görüntüsüne bakmak lazım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18293 : 21 Temmuz 2024, 12:29:17 »
Yazdıklarınız ciddi mi bilmiyorum ama şayet ciddi ise nasıl böyle bir hisse kapıldınız anlayamadım.  Şu ana kadar gelen ve gidenleri karşılaştırınca kimi değiştirmediniz mesela? Belki bir Calathes ve Motley diyebilirsiniz ama unutmayalım ki henüz transfer sonlanmadı.  Muhtemelen 2 veya 3 tane daha yeni isim gelecek.

Kötümser veya iyimser olmak için son kadroya artı maçlar başladığında takımın görüntüsüne bakmak lazım.

Rahat F4 yaparız.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18294 : 21 Temmuz 2024, 12:42:07 »
Guduric-Zagars-Erten-Ege
Baldwin-Wilbekin-Hall-Emre
Pierre-Tarık
Nigel-Colson-Metecan-Hamza
Ömer-Melli-Sertaç

Bonzie maçlara 3 başlayıp Pierre'le Hayes'in değişmesiyle 4'ten de süre alacak diye düşünüyorum. Rakibe göre belki nadiren de olsa Melli de 4 olarak kullanılabilir. Bu zamana kadar 4 alıp elde fazlalık görünen oyuncuları göndermediğimize göre seneye böyle başlıyoruz demektir. Tek sıkıntı Ömer'i ikna edecek kapasitenin olmaması. O ya da başkası ama bi 5 numara alınacak sonuçta. Alınacak 5 numara üst sınırımızı belirler gibi. Bir de tabii Zagars.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18295 : 21 Temmuz 2024, 14:02:04 »

kağıt üzerinde kurulan kadrodan beklenti oluşturmak için, maçlar başladığında takımın görüntüsüne bakmaya pek ihtiyaç duymayacak kadar yakından takip ettiğimi düşünüyorum avrupa basketbolunu son 25-30 senedir falan.
elbette tahminlerle beklenti oluşturduğumuz için yanılma payımız mevcut ama kendi adıma geçmiş sezonlardaki beklentilerimde çok fazla sapma olmadığını söylemem mümkün.

5 tane play-off seviyesinde oyuncumuz var şu an: guduric, wilbekin, baldwin, colson, hayes.
hall, tarık ve melli play-off seviyesinde oyuncular değil.
zagars, pierre ve sertaç ise euroleague seviyesinde oyuncular değil.
gelecek uzun piyango olacak, nba’den ya tutarsa transferi olacak ki muhtemelen tutmayacak da zaten.
en azından udoh dışında tutan transfer olmadı daha önce.

1 ve 5 numarası olmayan kadro kuruldu.
4 ve 5 numara yedekleri pierre ile melli hem undersized, hem yetersiz.
oyun kurucu pozisyonunda guduric, wilbekin ikilisiyle istikrarlı basketbol oynanmaz, kırılma anlarında sakin kalınmaz, baskı altında doğru tercihler yapılmaz, zor rakiplere karşı oyun kontrol edilmez.
işin savunma kısmında, eldeki uzunlarla çember savunamaz.
her rakibe karşı defolu uzun rotasyonu.
şapkadan tavşan çıkmaz uzun transferinde.
ciddi buyout ödemedikçe ya da çok acayip biri boşa düşmedikçe, gelecek uzun euroleague seviyesinde biri olmayacaktır.
ömer, azubuike, metu gibi piyangolar gelecektir.

bu kadronun barcelona, real, olympiacos, panathinaikos, monaco’dan maç alması kanımca imkansız.
kanımca 34 değil, 24 maçlık sezona başlıyoruz.
15-17 civarı galibiyetle bitiririz normal sezonu.

he, guduric 2 seviye birden atlayıp yıldız guard performansı verir,
uzun piyangosundan büyük ikramiye vurur,
o zaman farklı konuşabiliriz.
aksi halde son derece istikrarsız ve akılsız bir takım oluruz.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2024, 14:05:55 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18296 : 21 Temmuz 2024, 14:04:14 »
Guduric-Zagars-Erten-Ege
Baldwin-Wilbekin-Hall-Emre
Pierre-Tarık
Nigel-Colson-Metecan-Hamza
Ömer-Melli-Sertaç

Bonzie maçlara 3 başlayıp Pierre'le Hayes'in değişmesiyle 4'ten de süre alacak diye düşünüyorum. Rakibe göre belki nadiren de olsa Melli de 4 olarak kullanılabilir. Bu zamana kadar 4 alıp elde fazlalık görünen oyuncuları göndermediğimize göre seneye böyle başlıyoruz demektir. Tek sıkıntı Ömer'i ikna edecek kapasitenin olmaması. O ya da başkası ama bi 5 numara alınacak sonuçta. Alınacak 5 numara üst sınırımızı belirler gibi. Bir de tabii Zagars.

ömer faruk, euroleague seviyesinde bir oyuncu değil maalesef.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18297 : 21 Temmuz 2024, 14:40:15 »
kağıt üzerinde kurulan kadrodan beklenti oluşturmak için, maçlar başladığında takımın görüntüsüne bakmaya pek ihtiyaç duymayacak kadar yakından takip ettiğimi düşünüyorum avrupa basketbolunu son 25-30 senedir falan.
elbette tahminlerle beklenti oluşturduğumuz için yanılma payımız mevcut ama kendi adıma geçmiş sezonlardaki beklentilerimde çok fazla sapma olmadığını söylemem mümkün.

5 tane play-off seviyesinde oyuncumuz var şu an: guduric, wilbekin, baldwin, colson, hayes.
hall, tarık ve melli play-off seviyesinde oyuncular değil.
zagars, pierre ve sertaç ise euroleague seviyesinde oyuncular değil.
gelecek uzun piyango olacak, nba’den ya tutarsa transferi olacak ki muhtemelen tutmayacak da zaten.
en azından udoh dışında tutan transfer olmadı daha önce.

1 ve 5 numarası olmayan kadro kuruldu.
4 ve 5 numara yedekleri pierre ile melli hem undersized, hem yetersiz.
oyun kurucu pozisyonunda guduric, wilbekin ikilisiyle istikrarlı basketbol oynanmaz, kırılma anlarında sakin kalınmaz, baskı altında doğru tercihler yapılmaz, zor rakiplere karşı oyun kontrol edilmez.
işin savunma kısmında, eldeki uzunlarla çember savunamaz.
her rakibe karşı defolu uzun rotasyonu.
şapkadan tavşan çıkmaz uzun transferinde.
ciddi buyout ödemedikçe ya da çok acayip biri boşa düşmedikçe, gelecek uzun euroleague seviyesinde biri olmayacaktır.
ömer, azubuike, metu gibi piyangolar gelecektir.

bu kadronun barcelona, real, olympiacos, panathinaikos, monaco’dan maç alması kanımca imkansız.
kanımca 34 değil, 24 maçlık sezona başlıyoruz.
15-17 civarı galibiyetle bitiririz normal sezonu.

he, guduric 2 seviye birden atlayıp yıldız guard performansı verir,
uzun piyangosundan büyük ikramiye vurur,
o zaman farklı konuşabiliriz.
aksi halde son derece istikrarsız ve akılsız bir takım oluruz.
İmzamı atarım. Kafanı bir yere mi vurdun bilmiyorum ama son derece mantıklı şeyler yazmaya başladın iskender :)
Genelde senle kavga ederdik bu dönemlerde. Yani takimin 1 ve 5 numarası yok. F4 hayalleri falan kuruluyor. Hatta rahat f4 yapiyoruz :)
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2024, 14:40:29 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18298 : 21 Temmuz 2024, 15:04:28 »
İmzamı atarım. Kafanı bir yere mi vurdun bilmiyorum ama son derece mantıklı şeyler yazmaya başladın iskender :)
Genelde senle kavga ederdik bu dönemlerde. Yani takimin 1 ve 5 numarası yok. F4 hayalleri falan kuruluyor. Hatta rahat f4 yapiyoruz :)

5 gelecek ve rahat F4 yapacağız.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18299 : 21 Temmuz 2024, 15:04:34 »

ben durum analizi yapıyorum hep.
pozitif görüntü varsa pozitif konuşurum, negatif görüntü varsa negatife dönerim.
sen hep negatif olduğun için, negatif durumlarda aynı noktada buluşabiliyoruz seninle sadece. :)