Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2814472 defa)

Ero1907, ETIRYAK ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18570 : 07 Ağustos 2024, 08:45:50 »
takımın play-off yapmasını başarı olarak görürsem, bir daha forumda yazmam.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18571 : 07 Ağustos 2024, 09:37:17 »
takımın play-off yapmasını başarı olarak görürsem, bir daha forumda yazmam.

Kim bunun başarı olduğunu söylüyor ki? Sen maksimum play-in oynar, onu da geçemez diyorsun. İnsanlar da bunu söylüyor dolayısıyla.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #18572 : 07 Ağustos 2024, 09:46:26 »
Ne play in’i ya. Bu takım rahat playoff yapar. Ancak kritik anlarda net bir karar verici olmadığı için çeyrek finalde elenme olasılığı yüksek. Ya Wilbekin oyununu bir seviye daha üste taşıyacak ya da Baldwin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18573 : 07 Ağustos 2024, 10:15:10 »
Takimin 1 ve 5 numarası yok. Ne f4'u bilmem neyi. Play station mi oynuyoruz . Bu takım.play off yapar, bazı sukseli galibiyetler de alabilir ama play off serisinde oli,pana,real gibi takımların hiç birisini eleyemez. O ihtimal. Bakin soyluyorum. %1 bile degil. F4 de monaco gibi kura şansı olacak ki bir ihtimal olsun. Kaldı ki monaco'yu da bu sene eleyemeyiz bence.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18574 : 07 Ağustos 2024, 11:04:18 »
İyi bir 5 gelirse F4 da oynar. Kısa işini çözeriz diye umut ediyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18575 : 07 Ağustos 2024, 12:19:44 »
Furkan'ı Monaco almış, açıklandı.

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18576 : 07 Ağustos 2024, 12:21:23 »
Geçen seneden cok daha iyi bir takim varken bu yorumlar cok talihsiz olmuş ..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18577 : 07 Ağustos 2024, 12:26:19 »
Geçen seneden cok daha iyi bir takim varken bu yorumlar cok talihsiz olmuş ..
Geçen sene defoları da olsa çok net bir beyin vardı. Bu sene beyin konusunda insanlar endişeli ki gayet mantıklı bu. Bakalım...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #18578 : 07 Ağustos 2024, 12:50:38 »
Geçen seneki takımda her pozisyondan oyuncu vardı. Bu sezon şu an takımda Sertaç dışında pivot, Zagars dışında oyun kurucu yok.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #18579 : 07 Ağustos 2024, 12:52:00 »
Furkan Avrupaya döndü. Ömer Faruk ve Cedi’de henüz kontrat bulamadılar bakalım onların dönüşünüde görecekmiyiz.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18580 : 07 Ağustos 2024, 12:52:21 »
olympiacos, panathinaikos, real madrid, barcelona, efes ve monaco’dan maç alması mümkün değil bu kadronun.

kafadan 12 maç kayıp var, 22 maçlık sezona başlıyoruz.

milano, baskonia, partizan, bologna, zalgiris, maccabi ile kazanıp kaybedeceğimiz maçlar oynarız.

15-18 arası galibiyetle bitiririz sezonu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18581 : 07 Ağustos 2024, 13:17:37 »
Geçen sene defoları da olsa çok net bir beyin vardı. Bu sene beyin konusunda insanlar endişeli ki gayet mantıklı bu. Bakalım...
Saras'in calathes'e bir onyargisi var. Barcada da istemedi adamı geçen sene de bence mvp performansı sergilemesine rağmen gitmesine göz yumdu. Esasinda hayes'i de istemiyor ama adam o kadar büyük oynadi ki geçen sene cesaret edemedi bence. Calathes kalsaydi inan çok daha umutlu olurdum gelecek seneye dair. Hatta Papa kalsaydi daha da umutlu olurdum. Beyinsiz motleyden kurtulduk. Bir çok defodan kurtulduk ama 1 ve 5 numarasız kaldık. Takimin ilk 5'inin %40'i yok ama insanlar ucup kaçıyor. İlginç.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18582 : 07 Ağustos 2024, 15:47:19 »
Furkan'ı Monaco almış, açıklandı.

Buyuk sacmalik.... tam aradigimiz oyuncuydu. Oyun kurucu da oynayabilmesi son senelerde, ekstra onemli kilmisti bizim icin..... Sakin muthis... efsane super.. iyi  vs bir oyun kurucu dedigim sanilmasin. Ama nba de top getirme ve sahaya takimin yayilmasina katki vermesi anlaminda iyi maclar cikarmisti. Bizimde sezon icinde ihtiyacimizi karsilayabilirdi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18583 : 07 Ağustos 2024, 16:01:48 »
Buyuk sacmalik.... tam aradigimiz oyuncuydu. Oyun kurucu da oynayabilmesi son senelerde, ekstra onemli kilmisti bizim icin..... Sakin muthis... efsane super.. iyi  vs bir oyun kurucu dedigim sanilmasin. Ama nba de top getirme ve sahaya takimin yayilmasina katki vermesi anlaminda iyi maclar cikarmisti. Bizimde sezon icinde ihtiyacimizi karsilayabilirdi.
Mevzu bana kalırsa para. Furkan'ın yabancı değimiyle "mind set"i bence sorunlu. NBA'e zamansız gitti. Tutunamadığı belli olunca dönmesi lazımdı, ısrar etti. En sonunda dönmek zorunda kalınca da seötiği takım Monaco. Bu noktada başarı vs. aradığını zannetmiyorum. Yoksa bi insan neden Mike James'in kuklası olmaya gider?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18584 : 07 Ağustos 2024, 17:07:16 »
mevcut takımın eksikleri çok bariz. ben de kadro planlamasını beğenmedim ama geçtiğimiz sezona göre daha iyi olan yönler de yok değil. takımın net bi beyni yok ama maç sonlarında adam eksiltip çembere gidebilecek bi oyuncusu var artık. calathes geçen sene o şutları soktu, bu sene sokabilecek miydi mesela? geçen sene burada takımın guardı calathes olduğu için bu takımdan bir bok olmaz denmiyor muydu yine? bi tane atletik 5 numara alacağımız da ortada. o yüzden sezonun başlangıcını ve oyun şeklini görmek lazım. bence bu sezon çok daha yüksek tempoda, hatta zaman zaman tam sahada oynayan bir takım göreceğiz. önemli olan doğru bi plan bulmak. olympiakos geçen sezon walkupla final four oynadı. son 2 yıldır final four’da attığı toplam sayı çift hane midir emin değilim.

fazlasıyla koşan, enerjik ve pozisyonsuz bir takım izleyeceğiz bence dediğim gibi. bu basketbol normal sezonda bize + yazabilir ama playoff basketbolunda bunu oynamak zor. bunun dengesini saras bulmak zorunda. ben kendisine güveniyorum. sadece keşke wilbekin’i şutlayıp bi guard alsaydık çok iyi olurdu.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2024, 17:07:50 Gönderen: efeovic »