"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bruno fernandoyu hala istiyomuşuz ama adam nba sezonu başlasın süre ve takım bulamazsam gelebilirim modundaymış. Muhtemelen o yüzden hem birch hem bobanın kontratına sezon içinde çıkış maddesi koydurdular, olur da bruno gelirse, en verimsiz olanı maddi zarar olmadan göndeririz düşüncesi ile.
Ciddi ciddi Boban en son ne zaman oynadı bilen var mı?
bence öyle olursa bu hikayede yanan birch olur. bobanı tavarese karşı falan kullanmak isteyecektir saras.
X-Zagars-ErtenBaldwin-Wilbekin-Hall-Emre-Ege-Melih-GuduricColson-Tarık-PierreNigel-Melli-Metecan-HamzaFernando-Birch-Sertaç-BobanX'e de bi tane oyuncu bulduk mu iyi kadro.
X ile 14 yabancı. Bu durumda yerliler neredeyse hiç Eurolegaue kadrosuna giremeyecek ve bunun yanında 2 yabancı daha dışarıda olacak. Ha belki Sertaç ve Tarık kadroya girer ki o zaman duruma göre 3 veya 4 yabancı dışarıda kalacak. Baya zor bir kadro mühendisliği olacak. (Tabi söz konusu Fenerbahçe olunca sezon başlamadan 3-4 tane sakatlık haberi gelme ihtimalini de unutmamak lazım.)
Fernando gelirse 1 uzun kesin gider yüksek ihtimal. zaten hem birch hem bobanla aralık ayına kadar fesih opsiyonumuz var. bence %51 birch, %49 boban olur o gidecek isim de.
Bi tane gard haberi bekliyorum senden.