kızılyıldız sportif direktörü, motley ile ilgilenen takımların maccabi, fenerbahçe ve dubaispor olduğunu söylemiş.
onuralp, motley, fernando gelsin bir an önce. kusursuza yakın kadro olalım.
Bu takımdan Chatles - Motley neden gittiğini anlamış değilim, Laksa'nında oyuncu transfer etmeden yollanmasını anlamadığım gibi,
Erkek takımında yerlerine plansız-programsız, geç hamlelerle iyi oyuncular elden kaçtıktan sonra alel acele yapılan uzun transferler elimizde patladı. Bu kadar acemi hareketleri ben bile yapmazdım ki bunlar sözde profesyonel sorumlular,
Ergin'i hiç sevmem ama geçen sezonda konuşmasını izledim, ben şu transferi yapacam, şu eksiğim var, şunları takımda tutacam dedi. Ha bu arada Larkini tekrar milli takıma almasıda Fenerbahçe düşmanlığını dahada ileri götürdüğünün kanıtı.
Zararın neresinden dönersen kar, Boban ve Birch kadro planına göre yollanmalı ama duyduğuma göre çok düşük maliyet olduğu için (zaten onun için aldılar demekki, ucuz olsun maliyet getirmesin) Birch duruma ve sakatlığa göre kalmalı.
Uzun olarak Motley için tükürdüğümüzü yalamayız demezlerse geri alalım, ama inşallah alınacak diğer uzun için yanlış yapılmaz, siz daha iyi tanırsınız, Fernando'mu Jemison'mu? Alınmalı.
Colsonun bukadar kötü otnadığı zamanda Pierre 'yi yollamak hata olur, iyi, formda Pierre yi tercih ederim
Size sormak istediğim bir konuda Onuralp gelirse neden kiraya vemek gerekiyor, herkes Tarık yerine diyor, Tarık varken neden olmasın bu adam Zagars'mı hem ligde elimiz bollaşır, yoksa statüde bir sınırlanamı var?