Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2598992 defa)

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19500 : 02 Kasım 2024, 12:58:37 »
Tarik bi yere gidemez, sutu muazzam ama topu yere vurdugunda sifira yakin oyunu. Bu kadar senede bunu da ogrenememesi cok garip. Onuralp gelirse cok iyi bir ikili olurlar yalniz, ona da cok faydasi olur.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #19501 : 02 Kasım 2024, 13:05:09 »
Milano, Pierre’i istiyorsa alır muhtemelen.

Planlama değişir şimdi.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19502 : 02 Kasım 2024, 13:08:10 »
Milano, Pierre’i istiyorsa alır muhtemelen.

Planlama değişir şimdi.
Boban'dan çık, onun parasıyla Onuralp'i al al, Pierre' i buy-out la sat uzunun bütçesi çıksın uzunu al.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2024, 13:09:08 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
« Yanıtla #19503 : 02 Kasım 2024, 13:17:44 »
Açıkçası transfer yapılması beni heyecanlandırmıyor.

Saras tuhaf bir adam.

Dün akşam mesela Mays’ oynatmadı ve rolü de tuhaf adamın, oyun kurucu rolü de vermiyor.Böyle rahat bir maçta adamın uyum sağlaması için oynatmayacaksan ne zaman oynatacaksın.

Saras inatçı bir adam ki Barselona’da da tuhaf kararları vardı.

Bu arada Pierre, Colson’dan aşağı bir adam değil, Motley’i arar olduk onu da ararız.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19504 : 02 Kasım 2024, 13:17:58 »
Pierre giderse yaşayacağımiz büyük pişmanlığın öznesi olur. Bu adami kullanmak lazım harcamamamak lazım çok kıymetli bir oyuncu. Saras'a karşı ilimliydim başlarda ama çok kötü bir huyuna bu kadar net denk geliyorum. O da inadı. Taktigi adamla çalışmama, tekrar dönüp bakmama huyu. Ben Colson'dan daha çok beğeniyorum bu adami hatta en az Nigel kadar kıymeti var gözümde. Nigel yokken bu adam vardi. Umarim Milano'ya gitmez.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19505 : 02 Kasım 2024, 14:39:14 »
sezon ortasında bu kadar git-gel olmamalı. bi tane uzun alıp kimseyi de göndermeden bitirelim. oyuncu gelip gittikçe sıfırdan başlıyor gibi olacağız. gerek yok buna.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19506 : 02 Kasım 2024, 22:56:45 »
Bizim gruptan bir arkadaş yazdı:

Alıntı
son gelişmeyi söylüyorum. Onuralp ile anlaştık ama biraz değişik bir durum. Bu sene alıyoruz Münih’e kiralıyoruz. Seneye bize katılıyor. Çünkü o bölge çok dolu. Tarık nba durumu varmış o gidince Onuralp takıma katılacak.
Partizan son ana kadar çok istemiş. Ama annesi iyi Fenerbahçeli zaten bizim eski sporcumuz. İkna etmiş

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19507 : 03 Kasım 2024, 00:35:49 »
şimdi bakın beyler.

skylar mays, marko guduric, wade baldwin, devon hall.

1 ve 2 numaradan süre alabilecek 4 oyuncu var kadromuzda.

önümüzde normal sezonda oynayacağımız 27 maç kaldı.

bu 27 maçın en az 8-10 tanesinde, eldeki 4 oyuncudan en az 1 sakatımız olacak işler hayatın olağan akışında seyrederse. (hesap çok basit. her oyuncu 27 maçtan 2 maç kaçırsa, 8 maçta eksiğiz)

sakatlık sonrası form tutma sürelerini de dahil edersek, yaklaşık 12-13 maça 1-2 numara rotasyonunda 3 ana oyuncu ve zagars + melih ile çıkmak zorunda kalacağız demek oluyor.

1-2 numaralarda oynayan 4 oyuncun varsa, o bölgede kalabalık yoktur, sayısal eksiklik vardır. bakın şişkinliği geçiyorum, olması gerekenden bile daha az oyuncu vardır, sayısal eksiklik vardır.

4 kişilik guard rotasyonuna hangi basketbol aklı kalabalık diyebiliyor? gerçekten inanılmaz…
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 00:41:00 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #19508 : 03 Kasım 2024, 08:42:54 »
şimdi bakın beyler.

skylar mays, marko guduric, wade baldwin, devon hall.

1 ve 2 numaradan süre alabilecek 4 oyuncu var kadromuzda.

önümüzde normal sezonda oynayacağımız 27 maç kaldı.

bu 27 maçın en az 8-10 tanesinde, eldeki 4 oyuncudan en az 1 sakatımız olacak işler hayatın olağan akışında seyrederse. (hesap çok basit. her oyuncu 27 maçtan 2 maç kaçırsa, 8 maçta eksiğiz)

sakatlık sonrası form tutma sürelerini de dahil edersek, yaklaşık 12-13 maça 1-2 numara rotasyonunda 3 ana oyuncu ve zagars + melih ile çıkmak zorunda kalacağız demek oluyor.

1-2 numaralarda oynayan 4 oyuncun varsa, o bölgede kalabalık yoktur, sayısal eksiklik vardır. bakın şişkinliği geçiyorum, olması gerekenden bile daha az oyuncu vardır, sayısal eksiklik vardır.

4 kişilik guard rotasyonuna hangi basketbol aklı kalabalık diyebiliyor? gerçekten inanılmaz…

Onuralp 1-2 rotasyonuna değil, 2-3 rotasyonuna dahil olacağı için bu yazdıklarına pek katılamıyorum hocam.

Guduric, Hall, Tarık, Pierre, Colson gibi halihazırda 5 kişi var şu an o bölgede. Baldwin'i 1'den, Hayes'i 4'ten saydım ki her ikisi birden 2 ve 3'ten de süre alabilecek isimler.

Onuralp illa bu sene gelmesin filan demem, gelirse hoş gelir sefa gelir ama gerçekten rotasyondan birilerinin eksilme durumu yoksa süre paylaşımı meselesi bir parça sıkıntı yaratabilir uzun vadede.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #19509 : 03 Kasım 2024, 09:09:59 »
kızılyıldız sportif direktörü, motley ile ilgilenen takımların maccabi, fenerbahçe ve dubaispor olduğunu söylemiş.

onuralp, motley, fernando gelsin bir an önce. kusursuza yakın kadro olalım.
Bu takımdan Chatles - Motley neden gittiğini anlamış değilim, Laksa'nında oyuncu transfer etmeden yollanmasını anlamadığım gibi,
Erkek takımında yerlerine plansız-programsız, geç hamlelerle iyi oyuncular elden kaçtıktan sonra alel acele yapılan uzun transferler elimizde patladı. Bu kadar acemi hareketleri ben bile yapmazdım ki bunlar sözde profesyonel sorumlular,
Ergin'i hiç sevmem ama geçen sezonda konuşmasını izledim, ben şu transferi yapacam, şu eksiğim var, şunları takımda tutacam dedi. Ha bu arada Larkini tekrar milli takıma almasıda Fenerbahçe düşmanlığını dahada ileri götürdüğünün kanıtı.
Zararın neresinden dönersen kar, Boban ve Birch kadro planına göre yollanmalı ama duyduğuma göre çok düşük maliyet olduğu için (zaten onun için aldılar demekki, ucuz olsun maliyet getirmesin) Birch duruma ve sakatlığa göre kalmalı.
Uzun olarak Motley için tükürdüğümüzü yalamayız demezlerse geri alalım, ama inşallah alınacak diğer uzun için yanlış yapılmaz, siz daha iyi tanırsınız, Fernando'mu Jemison'mu? Alınmalı.
Colsonun bukadar kötü otnadığı zamanda Pierre 'yi yollamak hata olur, iyi, formda Pierre yi tercih ederim
Size sormak istediğim bir konuda Onuralp gelirse neden kiraya vemek gerekiyor, herkes Tarık yerine diyor, Tarık varken neden olmasın bu adam Zagars'mı hem ligde elimiz bollaşır, yoksa statüde bir sınırlanamı var?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19510 : 03 Kasım 2024, 09:23:04 »
Onuralp 1-2 rotasyonuna değil, 2-3 rotasyonuna dahil olacağı için bu yazdıklarına pek katılamıyorum hocam.

Guduric, Hall, Tarık, Pierre, Colson gibi halihazırda 5 kişi var şu an o bölgede. Baldwin'i 1'den, Hayes'i 4'ten saydım ki her ikisi birden 2 ve 3'ten de süre alabilecek isimler.

Onuralp illa bu sene gelmesin filan demem, gelirse hoş gelir sefa gelir ama gerçekten rotasyondan birilerinin eksilme durumu yoksa süre paylaşımı meselesi bir parça sıkıntı yaratabilir uzun vadede.

1-2 rotasyonununda 1/2 oynayabilen 4 kişi varken, 5. oyuncuyu 2/3 özellikli bir oyuncuyla takviye etmek ile 1/2 özellikli oyuncuyla takviye etmek arasında ne fark var?

3 oynatmazsın onuralp’i, sadece 2 oynatırsın o zaman. 3 numara pozisyonu şişmez, 1/2 pozisyonu sayısal olarak tamamlanır. böylesi nasıl olur?

• Üye
« Yanıtla #19511 : 03 Kasım 2024, 15:15:42 »
1-2 rotasyonununda 1/2 oynayabilen 4 kişi varken, 5. oyuncuyu 2/3 özellikli bir oyuncuyla takviye etmek ile 1/2 özellikli oyuncuyla takviye etmek arasında ne fark var?

3 oynatmazsın onuralp’i, sadece 2 oynatırsın o zaman. 3 numara pozisyonu şişmez, 1/2 pozisyonu sayısal olarak tamamlanır. böylesi nasıl olur?

Pozisyonlarla çok da kafa karıştırmaya gerek yok; Guduric, Hall ve son dönemin yükselen yıldızı Tarık o pozisyondan ciddi süreler alıyorken muhtemelen aldığı süreden memnun olmayacaktır kendisi (veya eldekilerden birinin süreleri kısılacağından kimin süresi azalırsa o oyuncu hoşnutsuz kalacak, belki bu nedenden ayrılmak isteyecek vs.)

Dediğim gibi bu sene de kadroya katılsa bundan dolayı olumsuz tepki verilecek bir durum yok, benim asıl derdim bir an evvel 5 numaraya gereken kalite takviyesinin yapılması. Onuralp de önümüzdeki sene yerli durumu düşünüldüğünde çok önemli hamle. Kendisinin ben kiraya gitmek istemiyorum şeklinde isteği olursa da hemen pazartesi gelsin başlasın, bundan dolayı transferden vazgeçmek filan ahmaklık olur yani. Kaptırmamak lazım başka yere.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19512 : 03 Kasım 2024, 16:25:19 »
Pozisyonlarla çok da kafa karıştırmaya gerek yok; Guduric, Hall ve son dönemin yükselen yıldızı Tarık o pozisyondan ciddi süreler alıyorken muhtemelen aldığı süreden memnun olmayacaktır kendisi (veya eldekilerden birinin süreleri kısılacağından kimin süresi azalırsa o oyuncu hoşnutsuz kalacak, belki bu nedenden ayrılmak isteyecek vs.)

Dediğim gibi bu sene de kadroya katılsa bundan dolayı olumsuz tepki verilecek bir durum yok, benim asıl derdim bir an evvel 5 numaraya gereken kalite takviyesinin yapılması. Onuralp de önümüzdeki sene yerli durumu düşünüldüğünde çok önemli hamle. Kendisinin ben kiraya gitmek istemiyorum şeklinde isteği olursa da hemen pazartesi gelsin başlasın, bundan dolayı transferden vazgeçmek filan ahmaklık olur yani. Kaptırmamak lazım başka yere.

tekrar anlatayım hocam basitçe.
önümüzde 27 maç var.
1-2 rotasyonundaki baldwin, mays, guduric ve hall sakatlık nedeniyle 2 maç kaçırsa, 8 maç ediyor.
sakatlık dönüşü toparlanmalarına da 1 maç yazarsan, 12 maç ediyor.
bak çok çok çok minimal tuttum sakatlık olasılığını, 4-5 hafta kaçıracağı sakatlık yaşatmadım kimseye.
buna rağmen 27 maçın kafadan 12 tanesinde 1-2 rotasyonu 3 kişiye düştü.
hal böyleyken, oyuncuların morali bozulmasın diye kalan maçların yarıya yakınını 3 kişilik kısa rotasyonuyla oynamak, maalesef anlayabileceğim bir düşünce değil.
elbette herkes istediğini düşünebilir ama.
sana mantıklı gelen, bana mantıksız gelir veya tam tersi, sorun yok. :)
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 16:27:12 Gönderen: pikenrol »

• Üye
« Yanıtla #19513 : 03 Kasım 2024, 23:42:05 »
tekrar anlatayım hocam basitçe.
önümüzde 27 maç var.
1-2 rotasyonundaki baldwin, mays, guduric ve hall sakatlık nedeniyle 2 maç kaçırsa, 8 maç ediyor.
sakatlık dönüşü toparlanmalarına da 1 maç yazarsan, 12 maç ediyor.
bak çok çok çok minimal tuttum sakatlık olasılığını, 4-5 hafta kaçıracağı sakatlık yaşatmadım kimseye.
buna rağmen 27 maçın kafadan 12 tanesinde 1-2 rotasyonu 3 kişiye düştü.
hal böyleyken, oyuncuların morali bozulmasın diye kalan maçların yarıya yakınını 3 kişilik kısa rotasyonuyla oynamak, maalesef anlayabileceğim bir düşünce değil.
elbette herkes istediğini düşünebilir ama.
sana mantıklı gelen, bana mantıksız gelir veya tam tersi, sorun yok. :)

Zagars'ı da komple denklemin dışında tutuyorsun sen hocam. Son maçlarda hiç süre alamadı gerçi ama kadroda tutulduğu sürece onun da oynama şansı hep var. Oly deplasmanı gibi kritik ve stres düzeyi yüksek maçta fena iş çıkarmamıştı mesela, umarım bu tür performanslarının devamı gelir tabii.

Son noktayı, Onuralp'i mutlaka alalım; ama EL'de 20-25 dakika civarı süre alabilecek kalitede 5 numarayı Allah rızası için alalım, yalvarıyorum alalım diyerek koyayım kendi adıma.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19514 : 04 Kasım 2024, 09:11:48 »
Trey Jemison
Ariel Hukporti
Bruno Fernando

Duyumcu piyasasının şuanki sıcak isimleri bunlar :)
Önemli olan sana göre hangisi sıcak? :D
Kara deryalarda bir FENERsin!