Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2808970 defa)

sinanyucel, myildirim, sari lacivert, Ero1907 ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19635 : 17 Kasım 2024, 08:19:57 »
Forum burası, tabiki sen dilediğin gibi eleştirebilirsin ben de senin çok güvendiğin o varsayımlarınla ısrarla tekrar ettiğin eleştirilerine karşı görüş bildirebilirim. Evet yense de yenilse de destek olan köstek olmayan olmayan taraftar kültürüne sahip olmamız için mücadele ediyorum, edeceğim de... Tek mesajına istinaden yazmadık bunları... Burada genelde sen yazıyorsun biz okuyoruz. Kadro mühendisliği hakkında yönetime okumadığın bela kalmadı aynı şeyi defalarca yazıp durdun. Kimin sorumlu olduğunu bilmiyorsun. Sorumlunun tercihi mi gelmeyenin tercihi mi bilmiyorsun. Tamamen varsayımlarla kaçanın eldekilerden daha iyi olacağına istinaden dayanaksız sallıyorsun. Neymiş sağduyulu taraftar yüzünden 19 senede sadece 2 şampiyonluk gelmiş. Sağ duyulu taraftar? Ali Koç'u tekrar seçen sağ duyulu kongre üyeleri diyorsan o başka konu... Taraftar diyorsan sen stada veya salona gitmiyor musun? Veya hiç Avrupa salonlarında stadlarında maç izledin mi? Bizdeki her olumsuz pozisyonda statta kopan uğultunun oyuncu ıslıklamanın örneğini başka yerde gördün mü? Sanki bu dediğim 2 senedir oluyor...

yenilene destek olan taraftar kültürüne karşı mücadele ediyorum kardeşim ben de.

sorun şurada, fenerbahçe 18 senedir kaybediyor.

halen “yenilse de, yense de destek olmak lazım” diyen zihniyet benim düşmanımdır.

18 senedir kulak arkası bile elden gitmiş kulübün taraftarıyız biz.

kazanamayan sporcular da, kazanan takımı kuramayan idareciler de cehennem olup gitsin.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #19636 : 17 Kasım 2024, 09:50:29 »
Oynanan oyunla alakası olmayan bir şekilde takım 10 maçın 8 ini kazanmış durumda. O yüzden bakınca eleştirilecek bir şey yokmuş gibi gözükse de Saras aynı skandal rotasyon imzalarına devam ediyor. Barcelonada da geçen seneki F4larda Saras ın maçları kaybetmesinin en önemli nedenlerinden birisi bu.

İyi oynanmadan kazanılan maçlar var ortada.

Maysı kazanmaya çalışmayan bir adam söz konusu. Kaç maç oldu hala 6 dk süre vermeye devam ediyor. Yaptığı her hatada kenara alan bir adam söz konusu. Böyle bir oyuncudan fayda almak çok zor. Oyuncunun özgüvenini zedeleyen hareketler bunlar. Bu adamın eline Stephen Curryi ver. Şut tercihlerinden dolayı kenara alır. Baldwin nasıl inefektif bir şekilde kullanılır sorusunun cevabını veren bir Saras söz konusu. Millet Baldwini eleştiriyor ama bir oyuncuyu rezil de eden vezir de eden basketbol sistemidir. Koy Panaya, Maccabiye, Efeste 2 numarada nasıl verim alıyorlar. Baldwin ne zamandan beri 1 numara oldu.

Pierre keza Kokoskov döneminden enstateneler sundu geçen maç. Pierre topla hareketli sırtı dönük, yüzü dönük çok rahat oynayabilen ve bu pozisyonlardan da iyi paslar çıkaran bir adam. Bu adamı böyle oynatmayıp şut atsın diye beklersen euroleague in en verimsiz forvetlerinden biri olur.

Skora bakıp mutlu olanlar olabilir ama takımda çok ciddi sorunlar var.

« Son Düzenleme: 17 Kasım 2024, 09:51:40 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19637 : 17 Kasım 2024, 12:45:42 »
Oynanan oyunla alakası olmayan bir şekilde takım 10 maçın 8 ini kazanmış durumda. O yüzden bakınca eleştirilecek bir şey yokmuş gibi gözükse de Saras aynı skandal rotasyon imzalarına devam ediyor. Barcelonada da geçen seneki F4larda Saras ın maçları kaybetmesinin en önemli nedenlerinden birisi bu.

Maysı kazanmaya çalışmayan bir adam söz konusu. Kaç maç oldu hala 6 dk süre vermeye devam ediyor. Yaptığı her hatada kenara alan bir adam söz konusu. Böyle bir oyuncudan fayda almak çok zor. Oyuncunun özgüvenini zedeleyen hareketler bunlar. Bu adamın eline Stephen Curryi ver. Şut tercihlerinden dolayı kenara alır. Baldwin nasıl inefektif bir şekilde kullanılır sorusunun cevabını veren bir Saras söz konusu. Millet Baldwini eleştiriyor ama bir oyuncuyu rezil de eden vezir de eden basketbol sistemidir. Koy Panaya, Maccabiye, Efeste 2 numarada nasıl verim alıyorlar. Baldwin ne zamandan beri 1 numara oldu.

Pierre keza Kokoskov döneminden enstateneler sundu geçen maç. Pierre topla hareketli sırtı dönük, yüzü dönük çok rahat oynayabilen ve bu pozisyonlardan da iyi paslar çıkaran bir adam. Bu adamı böyle oynatmayıp şut atsın diye beklersen euroleague in en verimsiz forvetlerinden biri olur.

Cok doğru tespitler sevgili kardeşim. Saras hocası obranin izinden gidiyor. O yüzden de bağırıp çağırıyor her fırsatta ama bir obra olmadığının farkında değil hala. Ayrica obra kafası da artık.gunumuzde is yapmıyor. Partizanin durumu ortada. Ligin en kötü 2-3 takımından birisi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19638 : 18 Kasım 2024, 03:10:39 »

Zedelenmiş gibi görünüyor... Bugün de sırf kendisini göstermek için daldı içeri, içeri vuracağı topu sektirdi tavana. Ben görmedim ama Zalgris maçında da Guduric'i iteklemiş. İt muamelesi yapıcan madem herife, niye transfer ediyon.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19639 : 18 Kasım 2024, 15:37:46 »
saras adım adım tüm oyuncuları oyuna dahil ediyor. burada aksayan iki isim kaldı. birch ve mays. maysi anlıyorum daha sisteme entegre olamadı. ama birch bir türlü tam katkı veremiyor oynadığı dakikalarda. onlarda mutlaka oyuna dahil olacaklar. ancak koçun oyuncu istemiyorum söylemi çok yanlış. sertaç ve melli den birisi 2 ay sakatlanırsa ne yapacak. hoca diyor ki, uğraşmak istemiyorum. uğraşacaksın kardeşim. sonra en önemli yerde bu ikisinden birisi sakatlanırsa sezonu başarısızlıkla kapatırsın, sonra saras yine başaramadı olur. saras tam bizim hocamız ama biraz tıpayı sıkıp daha fazla çalışacak daha fazla uğraşacak bir pivot daha alıp sisteme işleyecek. yoksa işin şansa kalır.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19640 : 18 Kasım 2024, 16:04:37 »
saras adım adım tüm oyuncuları oyuna dahil ediyor. burada aksayan iki isim kaldı. birch ve mays. maysi anlıyorum daha sisteme entegre olamadı. ama birch bir türlü tam katkı veremiyor oynadığı dakikalarda. onlarda mutlaka oyuna dahil olacaklar. ancak koçun oyuncu istemiyorum söylemi çok yanlış. sertaç ve melli den birisi 2 ay sakatlanırsa ne yapacak. hoca diyor ki, uğraşmak istemiyorum. uğraşacaksın kardeşim. sonra en önemli yerde bu ikisinden birisi sakatlanırsa sezonu başarısızlıkla kapatırsın, sonra saras yine başaramadı olur. saras tam bizim hocamız ama biraz tıpayı sıkıp daha fazla çalışacak daha fazla uğraşacak bir pivot daha alıp sisteme işleyecek. yoksa işin şansa kalır.

onu kısa rotasyonu için demiş, uzun alacaklar takıma

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19641 : 18 Kasım 2024, 21:09:06 »
onu kısa rotasyonu için demiş, uzun alacaklar takıma

Abi bende alinacagini dusunuyodum fakat gidisat farkli.Bilgimi ? tahmin mi ?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19642 : 18 Kasım 2024, 23:31:06 »
Abi bende alinacagini dusunuyodum fakat gidisat farkli.Bilgimi ? tahmin mi ?

Tahmin, kısmi bilgi son durum degsimediyse ki boban durumundan değişmemiş gibi

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19643 : 19 Kasım 2024, 21:51:01 »
Bu arada Bruno Fernando olmayacaksa olması zor ama şu denenmeli. Olympia Milano D. Pierre i istiyordu diye haber çıkmıştı ki hoca da çok öncelikli olarak düşünmediğini her haliyle belli ediyor o zaman verelim Pierre alalım Nebo yu. Hatta üstüne Bobanı da bonus olarak verelim. :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19644 : 20 Kasım 2024, 11:11:23 »
Hiç haber de yok. Trey Jemison'a okeyim, bulun düzgün birini artık be!
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #19645 : 20 Kasım 2024, 14:33:02 »
Hiç haber de yok. Trey Jemison'a okeyim, bulun düzgün birini artık be!
Trey Jemison’a bakarken twitterda Karlo Matkovic diye bir isme denk geldim Pelicams taraftarı süreyi Jemison’un değil onun alması gerektiğini yazmışlar. Biraz baktım oyuncunun fundamentali bir uzun için iyi yaşı 23 şutu var Hırvatistan milli takımında oynuyor. Cedevita Zagreble Eurocup’da 12.5 Sayı 5.9 ribaund 1.9 blokla oynamış Blok istatistiğinde lider olmuş. Bu isme de gidilebilir gibi geldi belli ki rotasyonda baya geride bir isim. Alıp uzun yıllar forma giyebilir.

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #19646 : 21 Kasım 2024, 01:16:22 »
Hiç üşenmeden inceleyip bir istatistik cikartmak istedim sizlere

Fenerbahce 82-olympiakos 71

Moses wright 15 sayi 7 ribaund.

Fenerbahce 83 - efes 78

Daniel oturu 21 sayi 6 ribaund

Fenerbahce 57- kizilyildiz 76

joel bolomboy 18 sayi 11 ribaund

fenerbahce 78 - alba berlin 71

trevion williams 12 sayi 8 ribaund 4 asist

fenerbahce 76 - pana 81

lessort 14 sayi 5 ribaund
omer 12 sayi 6 ribaund

fenerbahce 84-maccabi 82

jaylen hoard 20 sayi 5 ribaund

fenerbahce 89 - partizan 72

pokusevski 10
brandon davies 9
tyrique jones 9

fenerbahce 77-asvel 73

lauvergne 9 sayi 5 ribaund
tarik black 10 sayi 6 ribaund

fenerbahce 87 - bayern 76

devin booker 20 sayi

fenerbahce 86 - bologna 82

shengelia 23
zizic 18 sayi

yorum sizlerin bu takim sampiyon olsa bile
kadro muhendisligi hatasi var bu tartisilmaz bir rezillik ve ihanettir.

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #19647 : 21 Kasım 2024, 07:33:34 »
Hucum Verimliligi 14.cuyuz
Posession 15.ciyiz
Pace Factor 15.ciyiz
Effective Field Goal 15.ciyiz

Onlemleri almazsak momentumu kaybettiginde tepetaklak gidebilir bu takim.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19648 : 21 Kasım 2024, 08:47:37 »
Biraz geçen seneki itoudisli 9-0 miydı neydi onu hatırlatıyor. İnşallah devam öyle olmaz

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19649 : 21 Kasım 2024, 09:09:22 »
Bu arada Bruno Fernando olmayacaksa olması zor ama şu denenmeli. Olympia Milano D. Pierre i istiyordu diye haber çıkmıştı ki hoca da çok öncelikli olarak düşünmediğini her haliyle belli ediyor o zaman verelim Pierre alalım Nebo yu. Hatta üstüne Bobanı da bonus olarak verelim. :)
Böyle yazdık da Nebo tekrar sakatlanmış. Aralık sonuna kadar yokmuş sanırım.