Forum burası, tabiki sen dilediğin gibi eleştirebilirsin ben de senin çok güvendiğin o varsayımlarınla ısrarla tekrar ettiğin eleştirilerine karşı görüş bildirebilirim. Evet yense de yenilse de destek olan köstek olmayan olmayan taraftar kültürüne sahip olmamız için mücadele ediyorum, edeceğim de... Tek mesajına istinaden yazmadık bunları... Burada genelde sen yazıyorsun biz okuyoruz. Kadro mühendisliği hakkında yönetime okumadığın bela kalmadı aynı şeyi defalarca yazıp durdun. Kimin sorumlu olduğunu bilmiyorsun. Sorumlunun tercihi mi gelmeyenin tercihi mi bilmiyorsun. Tamamen varsayımlarla kaçanın eldekilerden daha iyi olacağına istinaden dayanaksız sallıyorsun. Neymiş sağduyulu taraftar yüzünden 19 senede sadece 2 şampiyonluk gelmiş. Sağ duyulu taraftar? Ali Koç'u tekrar seçen sağ duyulu kongre üyeleri diyorsan o başka konu... Taraftar diyorsan sen stada veya salona gitmiyor musun? Veya hiç Avrupa salonlarında stadlarında maç izledin mi? Bizdeki her olumsuz pozisyonda statta kopan uğultunun oyuncu ıslıklamanın örneğini başka yerde gördün mü? Sanki bu dediğim 2 senedir oluyor...
yenilene destek olan taraftar kültürüne karşı mücadele ediyorum kardeşim ben de.
sorun şurada, fenerbahçe 18 senedir kaybediyor.
halen “yenilse de, yense de destek olmak lazım” diyen zihniyet benim düşmanımdır.
18 senedir kulak arkası bile elden gitmiş kulübün taraftarıyız biz.
kazanamayan sporcular da, kazanan takımı kuramayan idareciler de cehennem olup gitsin.