Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2819200 defa)

erhanay, friend-chip, Gigidatome70, myildirim (+ 1 Gizli) ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20025 : 08 Ocak 2025, 16:37:13 »
Saras uzun istemiyormus. Aci ama gercek.

Ama yonetim baya ugrasiyor ve Bruno avrupaya gelirse bize geliyor. 15 ocakta kesinlesir.

Adını MALAS olarak değiştirsin o zaman.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20026 : 08 Ocak 2025, 16:57:43 »
Saras uzun istemiyormus. Aci ama gercek.

Ama yonetim ugrasiyor ve Bruno avrupaya gelirse bize geliyor. 15 ocakta kesinlesir.
Ben bu oyuncu tercihlerinde hocanın tercihine göre hareket edildiğini artık hiç zannetmiyorum. Bunu kendilerine paravan yapıyorlar, yoksa aklı selim hiçbir koç şu kadroya uzun eklenmemesini istemez, mümkün değil.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20027 : 08 Ocak 2025, 17:27:06 »
Ben de ayni sekilde dusunuyordum ama oyle durmuyor. Hatta yonetim de saskin bu moda. Neyse hocayi dinlemeyip Bruno alinirsa rahatlariz

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20028 : 08 Ocak 2025, 23:20:28 »
Aynen öyle. Alınsın artık yahu.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20029 : 09 Ocak 2025, 00:58:00 »
Ben bu oyuncu tercihlerinde hocanın tercihine göre hareket edildiğini artık hiç zannetmiyorum. Bunu kendilerine paravan yapıyorlar, yoksa aklı selim hiçbir koç şu kadroya uzun eklenmemesini istemez, mümkün değil.

Bence su kadroda hepsinden biraz yapan cok adam var ama yerini tam anlamiyla doldurabilen bir iki oyuncu var.
Uzun konusuda oyle. Kaybettigimiz maclarda hep pota altinda ezildik. Hasbel kader final 4 hedefimiz varsa; iyi bir uzun sart oglu sart. Ha en buyuk problem gec kalinmis olmasi. Bu kadar cizili set oynayan bir hoca gelen oyuncuyu ne zaman kazanacak? ne zaman takima adapte edecek? aklima yatmiyor.

Ha birde duzgun kisa takviyesi cok sey degistirebilirdi... ama artik bunlar olumu gosterip sitmaya razi etmeyi ogrendi senelerdir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20030 : 09 Ocak 2025, 10:40:54 »
kendi beceriksizliğini “saras transfer istemiyor” diye örtmeye çalışanları uganda milli takımı donsuz kovalasın.

saygılarımla.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20031 : 09 Ocak 2025, 11:35:02 »
Baba Vanga ya bile sorulmuş olsa bu kadronun pivot eksikliğini söylerdi. Olay bu kadar net.

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
« Yanıtla #20032 : 09 Ocak 2025, 15:51:47 »
Uzun ihtiyacini tartismak bence de cok yersiz ama aciklarini kapatmak icin hocayi bahane etseler Brunoyu getirmeye calismazlardi. Ki bence gelecek.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
« Yanıtla #20033 : 09 Ocak 2025, 17:51:05 »
Saras uzun istemiyorsa biz neden bruno fernandoyu bu kadar bekledik,bekliyoruz

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #20034 : 09 Ocak 2025, 18:12:30 »
Erick mccollum ile anlaşma tamamlanmış heralde bugun ki maçtan sonra yarın yada en geç haftasonu resmi açıklama da gelir.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #20035 : 09 Ocak 2025, 19:00:42 »
Bu Saras uzun istemiyor olayı nerden çıktı kısa transferi için sorulan soruya istemiyorum sezon ortası adapte etmek zor oluyor demedi mi

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
« Yanıtla #20036 : 09 Ocak 2025, 19:19:59 »
Aynen, Karsiyakayla anlasmasindaki bazi seyleri cozmesini beklemisler. McCollum bu hafta aciklanir.

Saras ne istiyor istemiyor benim umrumde degil acikcasi. Hem kisa hem uzun sart oglu sart.

Yonetimde cok dinlememis ki Brunoyu kovaliyorlar. 15 ine kadar NBA yapamazsa gelicek insallah.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2025, 19:23:20 Gönderen: mrsmile »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20037 : 09 Ocak 2025, 22:51:56 »
Bu Saras uzun istemiyor olayı nerden çıktı kısa transferi için sorulan soruya istemiyorum sezon ortası adapte etmek zor oluyor demedi mi

sahiplerinin beceriksizliğini saras’ın üzerine yıkmaya çalışan beslemelerden, paralı ve parasız köpeklerden çıktı.

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
« Yanıtla #20038 : 09 Ocak 2025, 23:34:16 »
sahiplerinin beceriksizliğini saras’ın üzerine yıkmaya çalışan beslemelerden, paralı ve parasız köpeklerden çıktı.

Bu mesaj buraya duyumunu yazan bana mi direk veya dolayli? Insallah oyle degildir. Cunku boyle cirkin bir uslup enteresan.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2025, 23:54:16 Gönderen: mrsmile »

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
« Yanıtla #20039 : 09 Ocak 2025, 23:45:20 »

Daha onceki mesajlariniza da bakarak Saras konusundaki hassasiyetinize verip bu cirkin uslubu uzerime yakistirmadan devam edicem.

Iyi niyetinden en ufak suphem olmayan, cok uzun yillardir tanidigim, cocuklarimizla maclara gittigimiz bu klube senelerdir yurekten beraber destek verdigimiz bazi yonetici arkadaslarimdan duydugum bir bilgiyi paylastim. Sadece bu.

Bunun icin kufur kiyamet ve bu usluba hic gerek yok. Beni tanimiyorsunuz, bunlar ne manasiz ve yersiz ithamlar... yapmayin.

Sarasa hem oyuncu hem karakter olarak buyuk saygim var, gecen sene buyuk is yapti, bu sene de bu kadro ile bence su ana kadar elinden gelenin en iyisini yapti.

Insallah Bruno gelir ve hepimiz mutlu oluruz. Gelirse utanir misiniz su soylediklerinizden...

« Son Düzenleme: 10 Ocak 2025, 00:38:08 Gönderen: mrsmile »