"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Tgezer ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onu yapsınlar 1 sene boyunca eleştiri yapmam şube yönetimine
Real Madrid, Angolalı uzun Bruno Fernando ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.(via: @blasradio)
bjelicayı getirsinler işte gm olarak nası olsa tecrübe olarak deryadan farkı yok
kimin geleceğine saras karar vermeli.kimi istiyorsa, kiminle uyumlu çalışacaksa, onu tercih etsin.
Muhtemelen brunonun yarım sezon maliyeti maaşı 500-600 bin dolar olacaktır madridde.Bango şube tarafından uzun dönem kontrat yapılacak bi oyuncu olarak görülüyosa bonservisi yüksek olsa da maaşı düşük olacağı için totalde hesaplı mantıklı bi yatırım olabilir. Örneğin 2.5 yıllık kontratta yıllık ortalama 500-600 bin maaşla oynasa aslında sezonluk maliyeti bonservisle beraber 800-900 olur ki bizim ayarımızda bi takım için kabul edilebilir bi maliyet olur.Oyuncu zaten ayrılmak istiyomuş ama kulubu kapıyı çok yüksekten açtığı için iş sıkıntıya girmiş. Zaragoza bonservisi düşürürse işler değişir tabi(tabi bunu da pao ya kaptırmazlarsa)
E hep diyorum ya, acele etmeyelim yazın bir çok fırsat cikar önümüze diye
Geçen yaz gibi olmayacağının garantisi var mı? Bize gelse gelse, şu dakika Jekiri gelir. Sezon sonu da İstanbul güzeldi, yine bir eksiğiniz olursa ben Florida kıyılarındayım ve yine gider.
Isin şakası bu elbette. Traji komik bir durumdayız. Seneye de yine aynı şey olacak. Bir kac oyuncuya kafayı takip aylarca bekleyip alamayacagiz. Burada ya gerçekten ciddi bir vizyonsuzluk ve iş bilmezlik var yada paraya kiyamiyorlar.