Beyler ben biraz milattan önce sayılırım , Ferhan baras kaptan ken Spor sergide izlemeye başladım bu oyunu.
Modern basket falan bilmiyorum ama her ne olursa olsun gudurice maçın karar anlarında top getirtmem son 3-5 maçtır tamam iyi eyvallah ama getirtmem direksiyonu asla ona vermem, bu konuda hocaya da kızgınim
Maç sert gidiyor neden hiç birazcık olsun D.Pierree şans vermezsin biraz onun savunmasından sırtı dönuk oyununda ve rib gucunden yararlanmazsın
Adamın gece hayatı varmış hiç oynatmayacaksan keşke gönderseydik o zaman yani başka adam alırdık , nasılsa adam gönderip adam almaya alışkın takım
Nigel şimdi hatırlamadığım bir maçta yine aynı şeyi yaptı son topta üçlük attı oysa O gün bizi ikilik de yetiyordu ha o gün soktu Kahraman oldu en azından bari kendi kullanacaksa da iki üç saniye sonra kullanmalıydı
Wade Baldwin asla oyun kurucu oynamaz o 2 numara oynar İnşallah takıma döndüğünde faydalı olur sakatlanana kadar çok kötüydü onu maccabiden çok iyi tanıyorum ,
Takımda aslında anadan doğma guard diyebileceğimiz Zagars var , diğer hepsi devsirme guard , ama çocuk daha tıfıl oaka gibi bir deplasmanda zorlanır tabii ama yetenekli çocuk biraz daha ağırlık çalışması kuvvetlenmesi lazım basketbol aklı var ama bence
Hall benim çok şaşırtıyor şu anda en iyi kısa savunması yapan adamımız top getirmeleri de idare ediyor ayrıca son maçta şutları da girdi hep böyle oynasa süper olur
Beni bir şaşırtan da Sertaç itiraf ediyorum umudu kesmiştim ondan son haftalarda gerçekten iyi
Form durumlarında tabii ki Yükseliş alçalış hepsi olur bunlar normal hepsi mükemmel süper formda oynayamaz hiçbir zaman Biberovicin biraz toparlanması lazım
B.Colson çok iyi niyetli bir oyuncu Maccabi de daha iyiydi bu da gayet normal adam bildiğimiz Amerikan basketçisi atlet koş koş o şekilde oynamaya alışık gerçi sene başında aldığımızda sevinmiştim, aslında maccabiden Brown ve Nebo yu da almalıydık, o takım final four'da şampiyon olan pao yu elinden kaçırdı Baldwin sakatlanmasa gergin f4 görmezdi . Brown pao da kötü bu sezon , Nebo ise armanide kötü sakatlandı
Wilbekin bu saatten sonra zor dikiş tutar zaten Türk statüsünde olmazsa hiçbir esprisi yok ve çok büyük para aldı bu yüzden onun için gelecek senin için bence düşünülmemeli
Neyse daha bu köprünün altından çok sular akar bu akşam bir real'i yenelim de , Bango da İnşallah çabuk adapte olup takıma katkı verir.
Bol şanslar
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE