Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2597177 defa)

0 Üye ve 134 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20325 : 06 Şubat 2025, 18:33:52 »
Beyler ben biraz milattan önce sayılırım , Ferhan baras kaptan ken Spor sergide izlemeye başladım bu oyunu.
Modern basket falan bilmiyorum ama her ne olursa olsun gudurice maçın karar anlarında top getirtmem son 3-5 maçtır tamam iyi eyvallah ama getirtmem  direksiyonu asla ona vermem, bu konuda hocaya da kızgınim

Maç sert gidiyor neden hiç birazcık olsun D.Pierree şans vermezsin biraz onun savunmasından sırtı dönuk oyununda ve  rib gucunden yararlanmazsın
Adamın gece hayatı varmış hiç oynatmayacaksan keşke gönderseydik o zaman yani başka adam alırdık , nasılsa adam gönderip adam almaya alışkın takım

Nigel şimdi hatırlamadığım bir maçta yine aynı şeyi yaptı son topta üçlük attı oysa O gün bizi ikilik de yetiyordu ha o gün soktu Kahraman oldu en azından bari kendi kullanacaksa da iki üç saniye sonra kullanmalıydı

Wade Baldwin asla oyun kurucu oynamaz o 2 numara oynar İnşallah takıma döndüğünde faydalı olur sakatlanana kadar çok kötüydü onu maccabiden çok iyi tanıyorum ,

Takımda aslında anadan doğma guard diyebileceğimiz Zagars var , diğer hepsi devsirme guard , ama çocuk daha tıfıl oaka gibi bir deplasmanda zorlanır tabii ama yetenekli çocuk biraz daha ağırlık çalışması kuvvetlenmesi lazım basketbol aklı var ama bence

Hall benim çok şaşırtıyor şu anda en iyi kısa savunması yapan adamımız top getirmeleri de idare ediyor ayrıca son maçta şutları da girdi hep böyle oynasa süper olur

Beni bir şaşırtan da Sertaç itiraf ediyorum umudu kesmiştim ondan son haftalarda gerçekten iyi

Form durumlarında tabii ki Yükseliş alçalış hepsi olur bunlar normal hepsi mükemmel süper formda oynayamaz hiçbir zaman Biberovicin biraz toparlanması lazım

B.Colson çok iyi niyetli bir oyuncu Maccabi de  daha iyiydi bu da gayet normal adam bildiğimiz Amerikan basketçisi atlet koş koş o şekilde oynamaya alışık gerçi sene başında aldığımızda sevinmiştim, aslında maccabiden Brown ve Nebo yu da almalıydık, o takım final four'da şampiyon olan pao yu elinden kaçırdı Baldwin sakatlanmasa gergin f4 görmezdi . Brown pao da kötü bu sezon , Nebo ise armanide kötü sakatlandı

Wilbekin bu saatten sonra zor dikiş tutar zaten Türk statüsünde olmazsa hiçbir esprisi yok ve çok büyük para aldı bu yüzden onun için gelecek senin için bence düşünülmemeli

Neyse daha bu köprünün altından çok sular akar bu akşam bir real'i yenelim de , Bango da İnşallah çabuk adapte olup takıma katkı verir.
Bol şanslar
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20326 : 07 Şubat 2025, 21:42:45 »
Bu aralar Zach LeDay prime dönemini yaşar vaziyette, başka bir seviyeye geçti. Pierre'e yol verip LeDay'i alsak ve Nigel'ı tamâmen 3 numaraya çeksek iyi bir hamle olur.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20327 : 07 Şubat 2025, 22:13:32 »
strazel > maledon

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20328 : 20 Şubat 2025, 17:15:47 »
Final Four Yolu;

1-Pana
2-Oly
3-Fener
4-Monaco
5-Kızılyıdız
6-Barça
7-Bayern
8-Partizan

1-8 => İki, taraftar grubunun çatışacağı, kemik seslerinin geleceği seriden Pana çıkar.
2-7 => Biri atan, biri tutan çarpışmasından tutan zannedilen takım atarak F4 e gider, Oly.
3-6 => Vesely'e nazire yapar F4 e çıkar Fener.
4-5 => Spanoulis seneye Mike James'i gönderir, Kızılyıldız sürprizi yapar.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #20329 : 20 Şubat 2025, 17:30:29 »
Final Four Yolu;

1-Pana
2-Oly
3-Fener
4-Monaco
5-Kızılyıdız
6-Barça
7-Bayern
8-Partizan

1-8 => İki, taraftar grubunun çatışacağı, kemik seslerinin geleceği seriden Pana çıkar.
2-7 => Biri atan, biri tutan çarpışmasından tutan zannedilen takım atarak F4 e gider, Oly.
3-6 => Vesely'e nazire yapar F4 e çıkar Fener.
4-5 => Spanoulis seneye Mike James'i gönderir, Kızılyıldız sürprizi yapar.
Panathinaikos ilk sırada bitiremez

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #20330 : 20 Şubat 2025, 17:34:23 »
Katılıyorum biz ilk 2 de bitiririz

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #20331 : 20 Şubat 2025, 17:55:52 »
Micic çok nazlı görünüyor, nba den gelmek için. Biz yine dolanbaçlı yollar yerine, eli baltalı sağlam bir Center ve 2-3 rotasyonuna takviye yapalım! İki bosnalıyı omuz omuza getirelim, bizi uçursunlar...

#1 Baldwin / Hall / Zagars
#2 Guduric / Onuralp / Mert Emre
#3 Dzanan Musa / Tarık / Colson
#4 Hayes / Melli /
#5 Sandro Mamukelaşvili / Bango / Sertaç

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20332 : 20 Şubat 2025, 18:12:46 »
Micic çok nazlı görünüyor, nba den gelmek için. Biz yine dolanbaçlı yollar yerine, eli baltalı sağlam bir Center ve 2-3 rotasyonuna takviye yapalım! İki bosnalıyı omuz omuza getirelim, bizi uçursunlar...

#1 Baldwin / Hall / Zagars
#2 Guduric / Onuralp / Mert Emre
#3 Dzanan Musa / Tarık / Colson
#4 Hayes / Melli /
#5 Sandro Mamukelaşvili / Bango / Sertaç

Micicin kontratı bitiyo mecbur avrupaya dönecek yada basketbolu bırakıp golfe başlayacak orada. :)

Bence micic pao veya kızılyıldıza gidecek. Sloukas 35 yaşına geldi, lorenzo brown da sene sonu ayrılacak.

Kızılyıldızda devlet desteği ile daha da agresif ve güclü olmayı planlıyo transfer piyasasında.

Ama keşke bize gelse kafadan 3 sene guard var mı yok mu derdimiz olmazdı
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #20333 : 20 Şubat 2025, 18:28:03 »
Panathinaikos ilk sırada bitiremez
Mesela Oly Yarı finalde Pana dan kaçmak için bile 1 numarayı bırakmaz mı dersin  ::)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #20334 : 20 Şubat 2025, 18:32:03 »
Micicin kontratı bitiyo mecbur avrupaya dönecek yada basketbolu bırakıp golfe başlayacak orada. :)

Bence micic pao veya kızılyıldıza gidecek. Sloukas 35 yaşına geldi, lorenzo brown da sene sonu ayrılacak.

Kızılyıldızda devlet desteği ile daha da agresif ve güclü olmayı planlıyo transfer piyasasında.

Micic şu an şımarıklık yapıyor, "en çok ben kazanmak istiyorum" vs diyormuş ve Pao ya göz kırpıyor bence. O paraları, devlet de desteklese Kızılyıldız veremez herhalde. Kupanın "kanlı" tadını alan başkan Giannakopoulos, kimselere bırakmaz. Bize kalsa kalsa Lorenzo, Thompson kalır ki biz de onlara gitmeyiz herhalde. Mis gibi Musa çekelim ;)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #20335 : 20 Şubat 2025, 18:32:14 »

Kontratı ile ilgili bir düzeltme yapayım. Bu yaz kulup opsiyonu var. Kulubu isterse opsiyonu kullanacak yada serbest bırakacak

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #20336 : 20 Şubat 2025, 18:35:23 »
Benim gözümde dante exum da var aslında guard rotasyonu için. Sakatlığı geçti hatta son maçın en skoreri oldu dallasta. Doncicte gidince o pozisyonda rolu arttı tabi. Onunda kontratı bitiyo bu yaz

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20337 : 20 Şubat 2025, 18:54:14 »
Micic şu an şımarıklık yapıyor, "en çok ben kazanmak istiyorum" vs diyormuş ve Pao ya göz kırpıyor bence. O paraları, devlet de desteklese Kızılyıldız veremez herhalde. Kupanın "kanlı" tadını alan başkan Giannakopoulos, kimselere bırakmaz. Bize kalsa kalsa Lorenzo, Thompson kalır ki biz de onlara gitmeyiz herhalde. Mis gibi Musa çekelim ;)

Thompson bize cuk diye oturur. Brown da oturabilir. Ama riskli. Yarı fiyatına Thompson al geç...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #20338 : 20 Şubat 2025, 19:11:23 »
Bu arada barçada kötü gidişten kaynaklı yine büyük bir revizyon olabilirmiş ispanyol kaynaklara göre. Metu ve punter da topun ağzındaymış. Metuyu şahsen çok beğeniyorum. Modern bi uzun, mobil, şut tehditi var, atletik, yüzü dönük sırtı dönük oyunu var. Eğer bango bize potaaltında beklenen katkıyı verecek olursa bence diğer uzunumuz mobil bi uzun olacaktır. Metu biraz undersize bi oyuncu ama forvetlerimiz zaten fizikli oyuncular .

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #20339 : 20 Şubat 2025, 20:18:54 »
Mesela Oly Yarı finalde Pana dan kaçmak için bile 1 numarayı bırakmaz mı dersin  ::)

İstese de yapamaz bence