Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2739440 defa)

ETIRYAK, bahadircevlik ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20790 : 26 Mayıs 2025, 23:11:07 »
Ömer Faruk'u istemez miyiz? Bu sezon sakatlanana kadar iyi görüntü verdi. Sloukas ve Ergin ile de pek iyi anlaşamıyor gibiydi ona rağmen performansı iyiydi. Sakatlıktan döndükten sonra ritim yakalamakta zorlandı ama kabahat ne kadar ondaydı bilemiyorum. En son 3. lük maçında da iyi performans gösterdi. Sanırım kontratı da 1+1 şeklindeydi.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #20791 : 26 Mayıs 2025, 23:34:05 »
Efes almış onu galiba, bir de pek sarasin seveceği tarzda oyuncu değil sanki

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20792 : 26 Mayıs 2025, 23:58:39 »
İsrail basınına göre wilbekin ile yeni sözleşme imzalamak üzereymişiz. Bunu aslında ilk kanalımızdan duymuştunuz :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20793 : 27 Mayıs 2025, 00:08:23 »
İsrail basınına göre wilbekin ile yeni sözleşme imzalamak üzereymişiz. Bunu aslında ilk kanalımızdan duymuştunuz :)

baldwin-scottie-hall-guduric-mccolum (carlic jones da geldi deniyor.)

ben scottie nin kalmasini isterim uygun maasa türk statusunde iken vefali bir adam.Ama ayni zamanda mccolumunda kalmasini cok isterim.

baldwin-carlic jones-mccolum
scottie-hall-guduric

wilbekin oluyorsa mccolum a yol mu gozukuyor :(

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #20794 : 27 Mayıs 2025, 00:12:29 »
Bence carlik jones ismi fason haber ama hocam istiyosa hemen alsınlar :)

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20795 : 27 Mayıs 2025, 00:13:05 »
Bu arada carlic jones benim acayip begendigim bir oyuncu inanilmaz delici ve guclu bir oyuncu.Bu arada ayni zamanda bence clutch bir oyuncu.Yetenek setide baya yuksek.Sutunu hissettigi gun sirtina alir goturur.Bizim takimada uyan bir profil bence.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20796 : 27 Mayıs 2025, 01:05:36 »
wilbekin ile uzatmak?
carlik jones?
saras hocam kendini kovdurup, panathinaikos’a gitmenin yolunu mu yapıyor acaba? :)

gerçi dimitris delisiyle çalışmaz o.

neyse ya, hocam işini bilir. yanılsa da sorun yok.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2025, 03:02:37 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #20797 : 27 Mayıs 2025, 04:00:55 »
%90 oranla carlik jones haberi üfürme gibi geliyor bana, koç bence böyle bir kısa rotasyonuyla çalıştıktan sonra asla bu savunma sertliğini düşürecek tipte birini düşünmez takıma ilave için, bana pek inandırıcı gelmiyor jones işi

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20798 : 27 Mayıs 2025, 09:09:50 »
Hall-Zagars-Guduric
Baldwin-Wilbekin-McCollum
Tarık-Onuralp-Colson-Pierre
Hayes-Jantunen-Melli
Bango-Birch-Sertaç

Mevcut kadro bu. Önce kaç yabancılı bir kadro olacağını görmemiz lazım ama bütçeyi biraz zorlarlar bu sene artık diye düşünüyorum şampiyonluk sonrası.

NBA yolcuları belli olduktan sonra tekrar konuşuruz ama McCollum'un kalması lazım bence. Sadece oyunculuk anlamında değil, soyunma odası katkısı bile yeterli kalmasını istemek için. Zagars yolcu bence bu durumda. Wilbekin de tabii eğer yerli olarak kalıyorsa yazarım listeye. Bu durumda yeni gard almak zaten gereksiz olur, çok kalabalık olur rotasyon.

Tarık ve Hayes giderse bi forvet düşünülür gibi ama ikisinden birisi kalırsa zannetmiyorum. İkisi de kalırsa en ideal senaryo zaten. Artı Onuralp bence tekrar EL oyuncusu kıvamına gelecek bu sene. Çok yönlü oyuncu ve o kumaş var.

Uzun konusu kafamı en çok karıştıran kısım. Dizleri bitik denilen Birch tüm seneyi sakatlıksız ve switch savunması şahane yaparak geçirdi ve şampiyonluğun önemli figürlerinden oldu. Eğer onun rolüne Bango hazırlanacaksa bir uzun alınır gibi, hele de Sertaç da ayrılacaksa. Valanciunas haberleri bence doğru değil zira adamın iki sene kontratı var 10m'dan, bırakıp gelmez. Hayaller Mamu ama o da dönmez gibi artık.

Umarım NBA'e giden olmaz da rahat rahat geçiririz yazı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #20799 : 27 Mayıs 2025, 09:52:12 »
Normal sezon en iyi 5'ine seçilen Edwards bakalım bir yere gidecek mi?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20800 : 27 Mayıs 2025, 10:18:09 »
Normal sezon en iyi 5'ine seçilen Edwards bakalım bir yere gidecek mi?

Valenciunas'a kesinlikle hayır demem. Avrupa basketbolunda jokic etkisi yaratabilir adam ama o kontratı bırakıp gelmez bence. Su shorts ibnesini alabilseydik iyiydi. Mafya kılıklı ibne seneye yine gelene gidene saldıracak  belli. Geçen senenin en iyi oyuncularından lorenzoyu basketboldan soğuttular. İnşallah shorts da iyice bozar orayı. Esasinda macera aramadan lorenzo çeksek. Kötü mü olur ki?

Ben de bir ara bunu düşündüm ama adı çıkan adamlardan anladığım kadarıyla, fizikli adamların yanına delici bir gard arıyoruz. Lorenzo bu yaz 35 oluyor. Bence daha iyisi var elimizde, Guduric. Shorts aslında bizim ana hedefimiz, bir ara Edwards ve şimdi Carlik Jones haberi de bunu destekliyor.

Aslında Shorts isterdim ama Edwards da koçun elinde mükemmel bir silaha dönüşebilir.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2025, 10:20:45 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #20801 : 27 Mayıs 2025, 11:45:07 »
ya hayır ya. hiç istemiyorum. koç istiyorsa yapacak bir şey yok ta, geçen sene f4 teki oyunu beni iyice soğuttu.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #20802 : 27 Mayıs 2025, 11:53:29 »
Koçun wilbekini çok beğendiğini tuttuğunu, soyunma odası karakterini sevdiğini duymuştum.

Hatta saras, mccollum transferinden sonra sanki wilbekinin yerine yeniden wilbekini almışız gibi hissediyorum demişti.

Ayrıca türk pasaportunun tekrar iade edilme durumu da var. O da gercekleşrse zaten wilbekin tekrar çok kıymetli bi hal alır.

transfer topiğinde içimizden geçen kadroları kurarken de bikaç kez dile getirmiştim bence koç wilbekini tutar yada benzer tipte bi arayışa kesin girer diye. Hocanın oyununda özellikle perde çıkışı bu kadar keskin sutorler her zaman önemli yer tutuyo, ayrıca savunmada da iyi bi isim.

Ben kalma olasılığının olmasından memnunum açıkcası. Çünkü kısa rotasyonumuzda çok fazla alternatifimiz var, tek adamın eline bakmıyoruz 2 sezon önceki gibi. Bu da wilbekini oyun içinde rahatlacaktır eğer ki kalırsa

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #20803 : 27 Mayıs 2025, 11:59:34 »
Uygun bir kontratla wilbekin kalabilir işin sürekli hücum tarafı konuşuyoruz ama iyi de savunmacı

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #20804 : 27 Mayıs 2025, 15:33:09 »
Elijah Bryant Hapoel ile anlaşmak üzereymiş. Oturu’yu da alırlarsa bence çok iyi 2 transfer yapmış olurlar. Tarık gidiciyse biz de Elijah’ı düşünebilirdik bence
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2025, 15:33:28 Gönderen: south »