4m maaş olayı yalan teklif daha altında, yabancı basının şişirmesi rakamlar bunlar. Eğer micic bizim teklifimizi resmen kabul ederse zaten hemen imzalayamıyoruz efesin teklifi karşılama hakkı var sanırım 1 hafta gibi bir süre. Bu sürede efes teklif vermezse veya micic efese gidiyorum demezse o zaman micic bizimle resmi olarak sözleşme imzalayabilecek
Yillik 3.5 civari bir rakamdan bahsediliyor.Kapi 5.5 m civarina acmisti micic hapoel yillik 5 milyon teklifini kabul etmemis.Ayrica nigel da 2.750-3 civari bir rakam kazaniyor diye biliyorum yapilan iyilestirme ile onunda maasini 3.5 civarina cekeriz gibime geliyor oyle soylemlerde var tekrar bir iyilestirme yapip bizle kalmasini istiyormusuz.
3.5 felan micic icin gayet uygun bir rakam,kariyerine cv sine baktigimiz zaman.Ayrica vezenkov felan her f4 de altina sicip 4 m kazaniyor.Ya da eljah braynt 2.750 ye kontrat aldi.Benim korkum sinan beyin soyledigi efesin bu kontrati karsilama durumu ama sanmiyorum ki micic onlari tercih etsin.Micic e oly de bu parayi veremeyebilir cunku fournier ve vezenkov gibi 2 buyuk kontratlari var ve ayrica hatri sayilir 2 m bandinda kazanan cok oyunculari var.
işin ozeti micic bence resmilesirse de colo ile birlikte yaptigimiz en sansasyonel transfer olur ve muthis bir basaridir kagit ustunde.