Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2810377 defa)

Afgan, ETIRYAK, iloturo, kenz ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21075 : 06 Haziran 2025, 21:56:06 »
Micic Zalgiris'teyken hocası Saras değil miydi, beraber değil miydi bunlar yanlış mı hatırlıyorum?

Havuzun bu kadar dar olduğu PG pozisyonunda Micic'i alırsak muhteşem hamle olur, Wade'in gideceğini hiç düşünmüyorum ve Micic-Wade ikilisini görmek için sabırsızlanıyorum şimdiden:) Sarasla Zalgiris'te çalıştılarsa daha da kolaylaşır her şey.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21076 : 06 Haziran 2025, 22:49:38 »
Baldwin felan birakmak intahar olur bence tamamen dedikodu bu haber.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21077 : 06 Haziran 2025, 23:20:07 »
Micic işi  bana pek mantıklı gelmedi , 31 yaşinda 3yil x 4m. Bizde gerçekten dengeleri bozar.
Gudurice teklifimiz 30 yaşında 1+1 yıllık 2.2 m .
Valla NBA macerasından sonra Avrupa'da ne vereceği ne kadar eskisi gibi olacağa meçhul olan bir adama toplam 12 milyon vereceğime , Gudurice  3 yıllık 2.5m yani toplam 7.5m teklif etseydik biz de bence kesin kalırdı ayrıca 5 milyonluk artı bütçemiz olmuş olurdu aradaki farktan .
Hem micice yıllık 4m verirsen ondan sonra takımın yıldızı nigel O zaman o paraya yakın bir para ister.
Huzursuzluk çıkabilme ihtimali yüksek bence.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2025, 11:03:04 Gönderen: eyb12 »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21078 : 06 Haziran 2025, 23:32:06 »
4m maaş olayı yalan teklif daha altında, yabancı basının şişirmesi rakamlar bunlar. Eğer micic bizim teklifimizi resmen kabul ederse zaten hemen imzalayamıyoruz efesin teklifi karşılama hakkı var sanırım 1 hafta gibi bir süre. Bu sürede efes teklif vermezse veya micic efese gidiyorum demezse o zaman micic bizimle resmi olarak sözleşme imzalayabilecek
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21079 : 07 Haziran 2025, 01:29:51 »
4m maaş olayı yalan teklif daha altında, yabancı basının şişirmesi rakamlar bunlar. Eğer micic bizim teklifimizi resmen kabul ederse zaten hemen imzalayamıyoruz efesin teklifi karşılama hakkı var sanırım 1 hafta gibi bir süre. Bu sürede efes teklif vermezse veya micic efese gidiyorum demezse o zaman micic bizimle resmi olarak sözleşme imzalayabilecek

Yillik 3.5 civari bir rakamdan bahsediliyor.Kapi 5.5 m civarina acmisti micic hapoel yillik 5 milyon teklifini kabul etmemis.Ayrica nigel da 2.750-3 civari bir rakam kazaniyor diye biliyorum yapilan iyilestirme ile onunda maasini 3.5 civarina cekeriz gibime geliyor oyle soylemlerde var tekrar bir iyilestirme yapip bizle kalmasini istiyormusuz.

3.5 felan micic icin gayet uygun bir rakam,kariyerine cv sine baktigimiz zaman.Ayrica vezenkov felan her f4 de altina sicip 4 m kazaniyor.Ya da eljah braynt 2.750 ye kontrat aldi.Benim korkum sinan beyin soyledigi efesin bu kontrati karsilama durumu ama sanmiyorum ki micic onlari tercih etsin.Micic e oly de bu parayi veremeyebilir cunku fournier ve vezenkov gibi 2 buyuk kontratlari var ve ayrica hatri sayilir 2 m bandinda kazanan cok oyunculari var.

işin ozeti micic bence resmilesirse de colo ile birlikte yaptigimiz en sansasyonel transfer olur ve muthis bir basaridir kagit ustunde.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21080 : 07 Haziran 2025, 01:32:11 »
Yillik 3.5 civari bir rakamdan bahsediliyor.Kapi 5.5 m civarina acmisti micic hapoel yillik 5 milyon teklifini kabul etmemis.Ayrica nigel da 2.750-3 civari bir rakam kazaniyor diye biliyorum yapilan iyilestirme ile onunda maasini 3.5 civarina cekeriz gibime geliyor oyle soylemlerde var tekrar bir iyilestirme yapip bizle kalmasini istiyormusuz.

3.5 felan micic icin gayet uygun bir rakam,kariyerine cv sine baktigimiz zaman.Ayrica vezenkov felan her f4 de altina sicip 4 m kazaniyor.Ya da eljah braynt 2.750 ye kontrat aldi.Sloukas felan 3.5 m aliyor ;D ;D.Benim korkum sinan beyin soyledigi efesin bu kontrati karsilama durumu ama sanmiyorum ki micic onlari tercih etsin.Micic e oly de bu parayi veremeyebilir cunku fournier ve vezenkov gibi 2 buyuk kontratlari var ve ayrica hatri sayilir 2 m bandinda kazanan cok oyunculari var.

işin ozeti micic bence resmilesirse de colo ile birlikte yaptigimiz en sansasyonel transfer olur ve muthis bir basaridir kagit ustunde.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2025, 01:32:17 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21081 : 07 Haziran 2025, 02:46:19 »
Fenerbahçe YouTube sayfasi sampiyonluk hikayesi isimli içerik paylasmis. Oyuncuya sadece bu klibi izletmemiz yeterli olur. İzlerken kulübün büyüklüğünü her dakikasinda bunyenizde hissediyorsunuz. Çok başka bir büyüklük.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #21082 : 07 Haziran 2025, 02:59:26 »
Micic işi  bana pek mantıklı gelmedi , 31 yaşinda 3yil x 4m. Biz de gerçekten dengeleri bozar.
Gudurice teklifimiz 30 yaşında 1+1 yıllık 2.2 m .
Valla NBA macerasından sonra Avrupa'da ne vereceği ne kadar eskisi gibi olacağa meçhul olan bir adama toplam 12 milyon vereceğime , Gudurice  3 yıllık 2.5m yani toplam 7.5m teklif etseydik biz de bence kesin kalırdı ayrıca 5 milyonluk artı bütçemiz olmuş olurdu aradaki farktan .
Hem micice yıllık 4m verirsen ondan sonra takımın yıldızı nigel O zaman o paraya yakın bir para ister.
Huzursuzluk çıkabilme ihtimali yüksek bence.

Nigel ve Tarık gidiyorsa eyvallah! Öyle değilse ateşle oynuyoruz. Büyük kumar. Umarım De Colo gibi olmaz sonu ve bu sefer biz kazanırız...

Büyük beklenti yaratan transferler yaramadı bize, Kalinic, Udoh, Hall ve Birch gibi küfürlerin ayyuka çıktığı transferlerle yüzümüz güldü.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21083 : 07 Haziran 2025, 11:51:24 »
De colo da aslinda bence bizde gayet iyi oynadi onun geldigi zaman ki kadro genel olarak birbirine uyum saglayamadi 1-2 sene evvel gelseydi belki bize 1 tane euroleague sampiyonlugu kazandirabilirdi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #21084 : 07 Haziran 2025, 13:13:02 »
De colo da aslinda bence bizde gayet iyi oynadi onun geldigi zaman ki kadro genel olarak birbirine uyum saglayamadi 1-2 sene evvel gelseydi belki bize 1 tane euroleague sampiyonlugu kazandirabilirdi.

Dostum oyuncunun kalitesinde ve performansında değilim, soyunma odasındaki dengeler değişiyor. Egolar, alınan yüksek ücretler giriyor devreye. Bir benzerini bu yıl Pana yaşamış. Micic'in kalitesi, potansiyeli ortada ama basketbolda takım kimyası belirliyor uzun vadede. Umarım korkularım boşa çıkar.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #21085 : 07 Haziran 2025, 13:33:03 »
Şubenin takımdaki maaş dengesini bozacak bir hamle yapacağına ihtimal vermiyorum. Micic geliyorsa sosyal medyada yazılanların baya bir altına imza atıyor demektir.

Kim olursa olsun prime dönemi 3 sene öncesinde kalmış, 2 senedir nba de ne yaptığı belli olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Kalitesine şüphe yok ama Micic şu aşamada gönül rahatlığıyla yıllık 3 milyon euro verilecek bir durumda değil. 4 milyon eurolar falan konuşuluyor ki bu şartlarda imkansız bu işi yapmaz bizimkiler.

Daha önce de demiştim. Umarım prime dönemi geçmiş değil, prime dönemini bizimle yaşayacak oyuncular alırız. Futbol şube değil burası. Avrupa'nın cazibe merkezi bir organizasyon. Bunu kullanmamız lazım.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2025, 13:38:37 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21086 : 07 Haziran 2025, 15:42:06 »
ÖZEL | Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Fibabanka'da forma giyen eski oyuncusu Berk Uğurlu ile ilgileniyor.

Eurolig_time

Ne kadar doğru bilmiyorum

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21087 : 07 Haziran 2025, 17:50:25 »
Oly de fall dün ki maçta bağları koparmış gelecek sezonun tamamını kaçıracakmış. Şahsi düşüncem Oly muhtemelen ibreyi, büyük bütçeyi uzun transferine yöneltecektir

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21088 : 07 Haziran 2025, 17:53:04 »
ÖZEL | Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Fibabanka'da forma giyen eski oyuncusu Berk Uğurlu ile ilgileniyor.

Eurolig_time

Ne kadar doğru bilmiyorum

İlgi varmış ama 2 yıl önce de berkle ciddi ilgilenmiştik berk daha cok süre ve sorumluluk almak için bjk yi tercih etmişti. Aradığını da orada buldu. Yine daha küçük bi role ve az sürelere razı olur mu yakında belli olur

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #21089 : 07 Haziran 2025, 18:32:40 »
maç takvimi artacağı için yerli oyuncu ihtiyacı var TBl adeta rezerv lig kategorisinde olacak o açıdan iyi bir backup olabilir