Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2802675 defa)

oozyurt1907, sinanyucel, eu_kobe, friend-chip, Afgan ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21135 : 12 Haziran 2025, 01:10:29 »
bu tür büyük transferlerden çekiniyorum artık. sanki bizim kimyamıza uygun değil gibi geliyor. basketbol için konuşuyorum tabii. çok şey beklenen çok sevinilen çok para ödenen hepsi birlikte olursa sanki bizde olmuyor. nando gibi olmaz inş. gerçi bazı arkadaşlara göre nando başarılı oldu deniyor ama ben öyle düşünmüyorum. bize gelişimini bizde tamamlayacak burada yıldız olacak oyuncular daha çok uyuyor. çünkü hep böyle oldu çok fazla örneği var. bu sene bu kadro ile şampiyon olmasaydık kesin micic gelsin gerekirse 5 versinler derdim ama şimdi 4e gelirse takım içi dengeleri bozar mı? diye düşünüyorum.

Uğur Ozan Sulak demişti, onun yalancısıyım; Obradovic gönderin demiş son senesinde. Oyunculuğuna laf eden taş kesilir zaten de soyunma odasındaki tüm dengeleri alt üst etmişti maalesef. Ben zaten Kalinic'e attığı dirsekten kıldım. Şaşaalı gelişler bize yaramıyor maalesef. Geçtiğimiz yıl; Hall, Melli, Birch, McCollum transfelerinin hepsine laf edildi, -ki sonuncu ismin transferinde ben de eper bir sallamıştım - sonuç peri masalı gibi oldu. Genellemek tabi yanlış da benim de gözüm korkuyor bu tür işlerden.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21136 : 12 Haziran 2025, 08:18:44 »
Anladigim kadariyla Vesely'nin tek derdi Barcelona şehrinde hayatina devam etmek. Eşi de orada yaşamak istedigi için İstanbul'dan ayrildilar. Barça Vesely'e 1k sozlesmeyi kabul ediyorsan et aksi takdirde git dese kalmayı tercih eder. Bu saatten sonra Vesely'i transfer etmek isteyen takım ölü yatırım yapmış demektir. Bizden uzak olsun.

Esi istanbul da is kurmustu. Esinin kardesi klubteydi vs .... Gitme isinin Barcelona da yasama istegiyle alakasi yok... Derya nin tavrini kendine yapilmis bir saygisizlik, haksizlik gibi gordu....

Bu notu duserken sunu da soylemeliyim; senin gibi bende bizim bu takima uymayabilecegini dusunuyorum. Bu kadronun ana uzunu olamaz ihtiyaci gideremez. Gerci Birch kadar katki verebilir. Ama seneye pota altindan bu seneki kadar az katki ile yine basarili olabilir miyiz? bilmiyorum. Pota altinda biraz daha gelismemiz lazim. Yada guduric yerine gelen oyuncunun, rebound katkisi olmali....
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2025, 08:21:10 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21137 : 12 Haziran 2025, 08:24:35 »
Uğur Ozan Sulak demişti, onun yalancısıyım; Obradovic gönderin demiş son senesinde. Oyunculuğuna laf eden taş kesilir zaten de soyunma odasındaki tüm dengeleri alt üst etmişti maalesef. Ben zaten Kalinic'e attığı dirsekten kıldım. Şaşaalı gelişler bize yaramıyor maalesef. Geçtiğimiz yıl; Hall, Melli, Birch, McCollum transfelerinin hepsine laf edildi, -ki sonuncu ismin transferinde ben de eper bir sallamıştım - sonuç peri masalı gibi oldu. Genellemek tabi yanlış da benim de gözüm korkuyor bu tür işlerden.

Bende senin gibi dusunuyorum, buyuk oyuncudan ziyade bizde buyuk oyuncu olma potansiyeli olan oyuncu arayisimiz olmali. Yada eldekileri tamamlayacak parca olmali. Oturu, Hifi, Carlsen,.... bana daha cok heyecan veriyor. Birde bu sene yildizlarla oynayan degil, topu paylasan ve takim oyunu oynayan takimdik.... Bu takimi izlemek o zaman ekstra keyifli oluyor... Not: Henry Turner gibi adam gelirse laf etmem ama avrupa da oyle oyuncu kalmadi.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2025, 08:27:17 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21138 : 12 Haziran 2025, 12:56:51 »
Fenerbahçe Beko’ya yakın olan Vasilije Micic için Olympiakos yeniden teklif yükseltti.

👉 Olympiakos’un yeni teklifi 3 yıl 9 milyon euro. (BasketballSphere)

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21139 : 12 Haziran 2025, 13:10:00 »
Menejeri güzel çalışıyo micicin :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21140 : 12 Haziran 2025, 13:16:05 »
Menejeri güzel çalışıyo micicin :)

Abi futboldaki gerginlik bu subeye de gecmez umarim bu micic iside kabak tadi vermeden biter umarim.Bu kadar zor mu su transferi bitirmek

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21141 : 12 Haziran 2025, 13:49:54 »
Abi futboldaki gerginlik bu subeye de gecmez umarim bu micic iside kabak tadi vermeden biter umarim.Bu kadar zor mu su transferi bitirmek

Micic de tahminimce acele etmek istemiyo tüm teklifleri alternatifleri görmek istiyo, sonuçta yapacağı son büyük kontrat gözüyle bakıyo ve alabileceği en yüksek maaşı kovalıyo.

Hala maddi olarak en iyi teklif bizde, ayrıca saras faktörü hem de son şampiyon apoleti ve daha önce yaşadığı şehir olan istanbul avantajı var, sonuçta bi adaptasyon süreci yaşamaz istanbula dönerse. Ama yarın biri çıkar masaya yıllık 4-5 milyon euro koyar işin rengi değişir. Tahminimce bekleyiş bi 10-15 gün daha sürer
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #21142 : 12 Haziran 2025, 14:25:00 »
Konu dan bağımsız ama önemli.
james nunnaly "Fenerbahçe’yi gerçekten seviyorum. Oradaki harika insanlar var. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Avrupa’daki en profesyonel kulüp olabilirler."

basketbol da yapılan niye futbol da olmuyor. çok mu zor, basketbol daki sistemi kurup futbol da da kulübün vizyonunu artırmak. prestij yerlerde sürünüyor. üstelik hocan maurinho iken. demek ki sadece iyi bir t direktör ve bolca sürekli transferle bu işler olmuyor. elinde şahane bir sistem var. bu sistemi yaşatan insanların nasıl olması gerektiği de gayet açık. yöneticilik herkeste olmayan bir vasıf maalesef. zamanında obra ile kurulan sistem başkan tarafından her ne kadar sekteye uğratılsa da gene yolunu bulup rayına oturdu. futbol için yazık ki ne yazık. inanın fenerin maçını izleyemiyorum. zevk almıyorum artık. iyice soğuduk.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21143 : 12 Haziran 2025, 14:35:46 »
İspanyollar’dan Micic’e karşı bi ilgi yok gibi. Ergin dün Shorts’u aldıklarını ve Micic’i alamayacaklarını açıkladı. İsrail’e Micic gitmek istemiyor deniyor.
Milano’da ekonomik olarak güzel bi teklif yapabilir yapmak istese ama bence oraya da gitmez.

Bu durumda biz, Efes ve Oly dışında gidebileceği bi takım kalmıyor. Oly maaş harici ekstra bir şey sunamaz. Biz de eski koçu Saras var, Efes ise eski takımı. Oly çılgın bi para teklif etmezse bence İstanbul’a döner.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21144 : 12 Haziran 2025, 14:38:53 »
Oli Militunov'a acayip bir para teklif ederek takımda tuttu. Vezenkov ve Fournier de baya ücret alıyorlar. Bence daha yükseğe çıkamazlar.
Sorun bizim yönetimin işleri ağırdan alıp adamı soğutması olabilir ancak.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21145 : 12 Haziran 2025, 15:02:33 »
Bayern Münih, Bahçeşehir Koleji'den ayrılacak olan Tai Odiase ile ilgileniyor.

Oyuncuya ayrıca Fenerbahçe Beko'nun da ilgisi var.

(@buzzsport_de)

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21146 : 12 Haziran 2025, 16:15:16 »
Bayern Münih, Bahçeşehir Koleji'den ayrılacak olan Tai Odiase ile ilgileniyor.

Oyuncuya ayrıca Fenerbahçe Beko'nun da ilgisi var.

(@buzzsport_de)

Bango takımda devam edecekse hiç gereği yok.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #21147 : 12 Haziran 2025, 17:15:45 »
2026 F4 ünün Belgrad olma olasılığı çok yüksek gibi duruyor. Son dönem çok yüksek sesle dillendiriliyor. Bu aralar ne güzel de hesap kapatıyoruz. 2018 den kalan benim de hesabım var Belgrad ta...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21148 : 12 Haziran 2025, 17:49:44 »
Bango takımda devam edecekse hiç gereği yok.
Aynı fikirdeyim

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21149 : 12 Haziran 2025, 17:55:29 »
See new posts
Conversation
Thanos Soloukos
@SoloukosThanos
Breaking

Vasilije Micić is close to reach an agreement with #OlympiacosBC. The two sides discussed yesterday for hours and only details remain.

The Greek side is now the frontrunner

Saka gibi, bunu da beceremeyin