Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2826192 defa)

Aaskın ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21225 : 18 Haziran 2025, 14:55:21 »
Hocam saygı duymakla beraber ondan cacık olmaz bana göre. Metecan giderse Faruk ve Hamza'ya güvenmekten yanayım şahsen. Faruk özellikle iyi potansiyel deniyor, Tarık'tan iyi olabilir diyen bile var sevdiğim kişiler arasında. Ama bence gitmez Metecan.
Metecan geçen sene çok ağır sakatlık geçirdi, neredeyse sene boyunca oynayamadı. Gelişimi çok örselendi. Gitmese daha iyi olur elbette. Hamza da ciddi sakatlık geçirdi ve geriye gitti biraz. Faruk daha çok ham, belki 1-2 sene sonrası için elbette şans verilmeli. Seneye yerli kadrosunda ben Sertaçtan çok korkuyorum. Sertaç bu saatten sonra itişe kakışa girmez, daha ne kazanabilir diye sorgulayınca, bir şey bulamıyorum. Bana hem fizikli, hem şutu olan, hem genç bir örnek söyler misin Türk olarak?
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2025, 14:57:10 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21226 : 18 Haziran 2025, 16:56:23 »
Metecan geçen sene çok ağır sakatlık geçirdi, neredeyse sene boyunca oynayamadı. Gelişimi çok örselendi. Gitmese daha iyi olur elbette. Hamza da ciddi sakatlık geçirdi ve geriye gitti biraz. Faruk daha çok ham, belki 1-2 sene sonrası için elbette şans verilmeli. Seneye yerli kadrosunda ben Sertaçtan çok korkuyorum. Sertaç bu saatten sonra itişe kakışa girmez, daha ne kazanabilir diye sorgulayınca, bir şey bulamıyorum. Bana hem fizikli, hem şutu olan, hem genç bir örnek söyler misin Türk olarak?
Ayakları yavaş, pozisyonu sıkıntılı ve en önemlisi, motivasyonu da pek yüksek görünmüyor. Emre, Melih, Hamza, Faruk, Onuralp ve dönüşümlü 7 yabancıyla devam ederim en kötü. Tabii ki yanılıyor da olabilirim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21227 : 18 Haziran 2025, 18:55:57 »
Elijah Bryant ve Dan Oturu, İsrail'de yaşanan kaostan dolayı Hapoel Tel Aviv ile yaptıkları anlaşmadan çıkmak istiyorlar. (Gazzetta)

Oturu için pao ve oly tarafından da ilgi olduğu tarzında haber vardı bitirmek lazım işi
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2025, 18:56:38 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21228 : 18 Haziran 2025, 19:13:01 »
Efes, Nick Weiler-Babb ve papagiannis ile anlaşmış. Oturu iyi güzel de o paralar zor.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21229 : 18 Haziran 2025, 19:24:26 »
olmayacağı kesinleşmiş ya da olacağı kadar olmuş türk oyuncu almamak lazım.

berk mesela bu kategoride oyuncu.
berk’i alacağımıza kenan’ı alalım.
kenan bence euroleague oyuncusu.
10 tane euroleague takımında 18-20 dakika oynar.

sarper’i almamak kötü oldu.
guard rotasyonunun 6. oyuncusu yapıp, euroleague kadrosuna monte etmek lazımdı ufaktan.

ömer faruk gelsin, yiğitcan gelsin, onuralp var, berk gelir, melih kalır, emre, faruk ve hamza yer işgal eder. yeter bu kadar türk.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #21230 : 18 Haziran 2025, 19:25:27 »
Adam jakubaitisi bıraktı kenan diyor şimdi de.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21231 : 18 Haziran 2025, 19:32:32 »

mccollum geldiği günkü muhabbetimizi çıkarır koyarım bak şimdi buraya.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21232 : 18 Haziran 2025, 19:40:04 »
Dan Oturu, aslında Anadolu Efes'ten ayrılmıştı. Savaştan dolayı oyuncu frene bastı. 3 yıl için 7,2 milyon dolar teklif ettiler. Efes ile hala görüşmelere devam ediyor, Efes'in teklifi de masada. (Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21233 : 18 Haziran 2025, 19:59:56 »
Abi benim anladığım İskender'in kolsuz kategorsinden birini seçmemiz lazım. Sence en az zararı hangisi verir? Jokubaitis'dense ben Kenan'a fitim. En azından EL'i etkilemez.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #21234 : 18 Haziran 2025, 21:56:39 »
Abi benim anladığım İskender'in kolsuz kategorsinden birini seçmemiz lazım. Sence en az zararı hangisi verir? Jokubaitis'dense ben Kenan'a fitim. En azından EL'i etkilemez.
Al birini vur ötekine. Kenan denenmiş ve olmamis, ondan kurtulduğumuz gün Euroleague şampiyonluğunun temeli atılmıştı. Valla yerli olmasi haricinde bir artısı yok. Ikisi de gelmesin olmaz mı :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21235 : Bugün, 04:24:03 »
Metecanın erok ile görüştüğü söyleniyo öyleyse ve giderse mecbur yerli 4 almak gerekecek. Yiğitcan hariç aklıma biri de gelmiyo açıkcası.
Hatta coktan anlasti diyen de cok...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #21236 : Bugün, 04:33:56 »
Ben Berk konusunda buradaki bazi arkadaslar kadar kotumser degilim. Son iki senesinde cok gelistirdi oyununu. Ucuncu oyun kurucu pozisyonu icin fazlasiyla yeterli gibi geliyor.
-Savunmada cok gelisti sure alacaktir
-oyun hizlandiginda oyun kurucu ozelligi oldukca basarili
-baski altinda topu getirmesi cok iyi

Euroleague de 38 mac oynayacagimiz da dusunulunce... Sure alacaktir. Hele ligde fazlasıyla katki verir.

Ama soylentilere bakilirsa bizden ziyade takiminda dusunen taraf Efes. On gorusme gerceklesti deniyor.
« Son Düzenleme: Bugün, 04:36:03 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #21237 : Bugün, 04:42:07 »
Dan Oturu, aslında Anadolu Efes'ten ayrılmıştı. Savaştan dolayı oyuncu frene bastı. 3 yıl için 7,2 milyon dolar teklif ettiler. Efes ile hala görüşmelere devam ediyor, Efes'in teklifi de masada. (Yağız Sabuncuoğlu)

abi paralara bak ya senelik 2.4M .... saka gibi ... Oturu potansiyelli ama daha olmus oyuncu mu? yildiz mi? nasil bu rakamlara cikiliyor....

2020 de peak sayilabilecek doneminde 3M aliyordu Birch NBA de.... geldigimiz yere bak

Bu sene kadrolari da (mac sayisi ciddi arttigi icin) derinlestirmek gerekirken... Oyuncularin fiyatlarinin da artmasi ? bu surdurulebilir degil .... Zarari kabullenen takimlar farki acarken, kucuk takimlar iyice eurocup seviyesine gelecek sanki ...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21238 : Bugün, 12:36:34 »
Yabusele serbest kalıyomuş. Tarık ve nigeldan biri bile gitse ben olsam direk çökerim.

Tarık gittiği nigel kaldığı senaryoda nigelı daha çok 3 gibi kullanıp yabuseleyi 4 e koyabiliriz.

Tarık kaldığı nigel gittiği senaryoda nigelın rolünü verebiliriz.

Hem tarık hem nigel gidecekse zaten toplaa tüfekle tankla girmeli yabuseleye :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21239 : Bugün, 13:40:58 »
Yabusele serbest kalıyomuş. Tarık ve nigeldan biri bile gitse ben olsam direk çökerim.

Tarık gittiği nigel kaldığı senaryoda nigelı daha çok 3 gibi kullanıp yabuseleyi 4 e koyabiliriz.

Tarık kaldığı nigel gittiği senaryoda nigelın rolünü verebiliriz.

Hem tarık hem nigel gidecekse zaten toplaa tüfekle tankla girmeli yabuseleye :)
Partizan'a elenecekken kavga çıkarıp turu geçtiler, ertesi sene "Not my problem" yazan bi şapka mı, tişört mü ne giyerek çıkmıştı maça. Kendisinden en hafif tabirle tiksiniyorum bu sebeplerden, karakterine dair bişeyler söylüyor bu durum. Olur da bizegelirse ilk kez bir oyuncuyu, Saras hocama rağmen sıvamam kendi adıma. Umarım Nigel kalır da gerek olmaz, zira bence bu saatten sonra Nigel 3 numaraya dönmek istemez.