Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2921886 defa)

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21840 : 09 Temmuz 2025, 17:31:24 »
Vasilije Micic taleplerini düşürdü. Yıllık 4-4,5 seviyelerine indi. Şu an için en yüksek teklifi Hapoel yaptı. Ama Micic Hapoel’i son tercih olarak görüyor.

➡ Hapoel’den sonraki en yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı. Hala Micic’in istediği kontratlar önüne gelmedi. En az 2 yıllık garanti kontrat istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #21841 : 09 Temmuz 2025, 17:45:46 »
Sanki Micic eninde sonunda bize gelecek gibi hissediyorum. Bekleyip görelim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #21842 : 09 Temmuz 2025, 18:15:38 »
Adam 2 defa şampiyon olmuş, 2 defa mvp olmuş, tabi para için gelecek, gudu para için gitmedi mi

Benim şahsi görüşüm soyunma odasının en önemli yer olduğu. Geçen yıl bu çok işimize geldi maas dengemiz iyiydi takım olma adına büyük faydası dokundu bize Kendini geliştiren ve hakeden oyuncularında kontratıni İyileştirerek kulüp bunu göz önünde bulundurdugunu gösterdi birçok kez.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21843 : 09 Temmuz 2025, 18:16:03 »
Vasilije Micic taleplerini düşürdü. Yıllık 4-4,5 seviyelerine indi. Şu an için en yüksek teklifi Hapoel yaptı. Ama Micic Hapoel’i son tercih olarak görüyor.

➡ Hapoel’den sonraki en yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı. Hala Micic’in istediği kontratlar önüne gelmedi. En az 2 yıllık garanti kontrat istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu)

Bu yabancı basın neyi amaçlıyor oyleyse. Agiz birliği yapmış gibi Oly demeye başladılar. Micic sanirim Avrupa'da psikolojik üstünlük gibi algilaniyor o yüzden transferi çok onemseniyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21844 : 09 Temmuz 2025, 18:26:54 »
Fenerbahçe, Chimezie Metu’yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

(Chema de Lucas)

Sakatlık konusu ne olacak acaba bilemedim
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 18:28:45 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21845 : 09 Temmuz 2025, 18:27:44 »
Bu yabancı basın neyi amaçlıyor oyleyse. Agiz birliği yapmış gibi Oly demeye başladılar. Micic sanirim Avrupa'da psikolojik üstünlük gibi algilaniyor o yüzden transferi çok onemseniyor.
Yağız geçmiş programlarından birinde demişti çok yalan haber var diye şuan Micic bile bilmiyor bence nereye gideceğini

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21846 : 09 Temmuz 2025, 18:29:11 »
Fenerbahçe, Chimezie Metu’yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

(Chema de Lucas)

Aşil sakatlığı en iyi ihtimal 9-10 ayda sahalara dönüyo. Böyle bi ağır sakatlığın etklileri de büyük oluyo. Muhtemelen aralık/ocaktan önce oynamaya başlayamaz. Haber doğru mudur bilinmez ama çok riskli bi hamle olur
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #21847 : 09 Temmuz 2025, 18:34:08 »
bence de değil.
daha 25 yaşında çünkü.
2-3 seneye olacak.

bizim tarihimizde "şampiyonluk hedefleyen takıma liderlik edecek seviyede" tek bir transfer var, de colo.
şampiyon olamadık ama kendisiyle.

oysa şampiyonluk hedefleyecek takıma liderlik edecek seviyede olmayan oyuncularla yapılanıp,
onları zirveye çıkararak 2 şampiyonluk kazandık.

parayı basıp, kısa yoldan başarı kovalamak yerine,
oyuncular ve takımın birlikte büyüyüşüne şahitlik ederek şampiyonluğa ulaşmanın daha güzel olduğunu düşünüyorum ben.
senelerce emek verilen, gelişimi heyecanla izlenen takımın şampiyon olmasının mutluluğu daha bi başka.

Hemfikirim. İzlenecek bu yolun dışında çok bir şansımızın olduğunu da düşünmüyorum. Hele de SAÇ gibi şaklabanların kolayca manipüle edebildiği bir futbol seyircimizin var olduğunu da göz önünde bulundurursak.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21848 : 09 Temmuz 2025, 18:41:16 »
Aşil sakatlığı en iyi ihtimal 9-10 ayda sahalara dönüyo. Böyle bi ağır sakatlığın etklileri de büyük oluyo. Muhtemelen aralık/ocaktan önce oynamaya başlayamaz. Haber doğru mudur bilinmez ama çok riskli bi hamle olur

Nigel'in yerini en iyi dolduracak oyuncu şu an, piyasada kıtlık var. Aralik Ocak'a kadar idare ederiz zaten Ocaktan sonrasi önemli olan. Ben girerdim bu topa kontrat konusunda sorun olmayacaksa.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21849 : 09 Temmuz 2025, 18:50:52 »
Gill'i eskiden çok beğenirdim, şu an ne durumda acaba

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21850 : 09 Temmuz 2025, 19:02:30 »
Calzoni’de girdi metu haberini

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #21851 : 09 Temmuz 2025, 19:12:21 »
Pierre yerine zar atma transferi olur gibi Metu, uzun sezonda geniş rotasyonda yer alır düşük bi ücretle ya tutarsa şeklinde son sakatlığı harici genel olarak da ‘’kronik’’ denilen bir adam ayrıca, bizle adı sanırım sakatlanmadan önce de çıkmıştı bu arada belli ki şubenin genel bi ilgisi var kendisine.

Hayes yerine Fonteccio tarzı(tabiki nbadan düşmesi çok zor maalesef) daha net bir forvete gidersek ki yani öyle olacaktır elbette, elimizde Jantunen de varken bu tarz bir zar atabiliriz Birch/Boban kontratı gibi fesih opsiyonunu elimizde tuttuğumuz bir kontratla, geniş kadroda fark yaratabilir belki, hayırlısı.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #21852 : 09 Temmuz 2025, 19:12:31 »
ahhahah rezalet otesi bir sube yonetimi.arkadas metu benimde ilk tercihimdi ama adam asil kopardi,donmesi aralik ocak.

bu biz kimseyi alamadik,hoard i cikartamayiz pahali mesaji gecmis olsun.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21853 : 09 Temmuz 2025, 19:44:02 »
Metunun geldiği planda senaryoda bence en az 1 uzun daha kesin gelir. Ocak ayına kadar colson/jantunen/melli ekseninde 4 numarayı idare ederiz heralde.

Ama hiç aklıma ve içime sinmiyo metu işi. Acayip yetenekli bi oyuncu , sakat olmasa gider şahsi arabamla bile taşırdım kendisini istanbula kadar 😅

ama aşil sakatlığı bu spordaki belki de en kötü sakatlıklardan biri. Yılbaşı gibi dönse bile form tutması bile bence ciddi zaman alır. Bakalım tüm kadro tamamlanınca daha net anlaşılır plan programlar
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21854 : 09 Temmuz 2025, 19:45:51 »
5 tane ana parça alırsın uzun rotasyonuna,
metu’yu denersin döndüğünde, tutarsa devam edersin seneye de.
buna itiraz etmem.

ama tahmin ediyorum bizimkiler 5 kişiden biri yapar metu’yu.
yaptıkları, yapacaklarının teminatı çünkü.