Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2937028 defa)

Samet_GFB, bahadircevlik, Ero1907 ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22080 : 16 Temmuz 2025, 12:29:29 »
Micic tahminim 2aydır birileri hapoelin teklifine yaklaşır mı diye bekledi, bizden fiyat aldı kızılyıldız oly madrid herkesi bi yokladı. Kimse 4 ün üzerinde vermeyince, 6 veren hapoel zaten çoktan bu parayı vermeye hazırdı orayı tercih etti.

Zaten ilk günden beri bunu kendide dile getirmişti isteğim avrupanın en yüksek kontratını almak diye, amacı doğrultusunda hareket etti. Rekabet başarı plan program organizasyon beklentisi onun için önemli degildi
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22081 : 16 Temmuz 2025, 12:35:15 »
EL şampiyonluğu ve NBA tatmış, yaş olmuş 31... 3 sene deli gibi paraya garanti kontrat. Kendi adına mükemmel hamle.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #22082 : 16 Temmuz 2025, 12:47:09 »
Hapoel'i tercih eden adamdan hayır mı gelir. Hedefi olmayan takım ve para öncelikleriymiş. Laylom basketbolu oynamaya gitmiş. Hapoel'e F4 yaptırsın g*t etsin, özür dilerim kendisinden....

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #22083 : 16 Temmuz 2025, 12:56:11 »
Bu paraya buradaki herkes Hapoel'e giderdi. Boşuna adamı doğramayın. Dışardan konuşması kolay. Herkes milyarder gibi konuşuyor burda :)
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 12:56:28 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #22084 : 16 Temmuz 2025, 13:19:25 »
Guduric garanti kontrat ve parayı tercih edince adam haklı beyler oluyor ama micic garanti kontrat ve parayı tercih edince boka batiriliyor. Tipik Fenerbahce zihniyeti. Gecelim bu isleri. Adamlar parayı basıp aldi iste.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22085 : 16 Temmuz 2025, 13:24:18 »
micic resmi olarak hapoel’e gittiğine göre yazıp yazıp sildiğim düşüncelerimi artık yazabilirim.

millet hayal görürken neler söylemişiz zamanında, buyrun hatırlayalım.

bu hayalperestler olmayacak hayallerin peşinden gidecekler, sonunda işi “saras istemedi” noktasına bağlayacaklar yine.

5 yaşında çocuk bunlardan daha gerçekçi yemin ederim. micic, exum hayalinden guduric’i kaçırdılar, jokubaitis de kaçarsa babayı aldık.

daha 6 ay önce kendisini yemeye çalışan 2 tane beceriksizi adamdan saydırdı saras,
ama halen keramet kendilerinde sanıyorlar belli ki.

işin acayip tarafı, şubeye yakın isimler de micic ile exum gazı veriyor millete.
sike sürülecek akıl yok yemin ederim bunlarda.

hayalle yaşayanı gerçeklerle bilmem ne yaptılar tekrar.

micic’e bizden daha fazla bütçe ayıran çıkmayacağını düşündüren ne peki sana? :)

bu heriflerin yaptıkları, yapacaklarının teminatı.

poirier beklerken nebo ve diğer uzunlar kaçtı, poirier’i kaptırdılar.
sonra queta dite birini beklediler, o arada piyasada alacak uzun kalmadı.
sonra aylarca bruno fernando beklendi, uğruna adam almadılar ama onu da kaptırdılar.

micic uğruna guduric’i bıraktılar,
jokubaitis’in durumu netleşirse piyasada guard kalmıyor şu anda.
micic olmazsa babayı alıyoruz.

hayırlısı…

fenerbahçe’nin, büyük isimleri transfer etme noktasında rekabetçi olamayacağını idrak etsin artık herkes.
bizden daha yüksek bütçeli 10 tane takım var.
onların tercih etmediği oyunculardan kadro kurabiliriz sadece.
bu gerçeği anlayıp, haddimizi bilerek hareket etmezsek, çok üzülürüz.

vala ben ev almak isteyen kararsız müşterilerime hep şunu söylerim;
“beklentini karşılayan evi bulduysan alacaksın, belki daha iyisi denk gelir diye beklemeyeceksin.”
yetiştirdiğim gayrimenkul danışmanlarına da şunu söylerim hep,
“bugün alacağın 3 lira, 6 ay sonra alacağın 10 liradan daha büyük paradır. çünkü 6 ay sonra alacağının garantisi yoktur. komisyonda %2 diye diretme, tutturduğunu al”. :)
hayata bakışım da bu olur çoğu zaman.
beklentini karşılayan, aradığına yakın bir şeyi bulduysan daha iyisini aramayacaksın artık.

derya ve ekibinin, hayallerinin peşinden gidip, gerçeklerin tokadını defalarca yemelerine rağmen hayal kurmaya devam etmelerini anlamıyorum haliyle.

baştaki beceriksizler o kadar sonradan görme ki, herkesin 3 yıllık garanti kontrat önerdiği adama 2+1 öneriyorlar, şampiyonluk ve %60 oynama şartı koyuyorlar 3. sene için?

mantıkları şu; biz şampiyon takımız, herkes bizde oynamak ister, herkes bizi tercih eder.

klasik türk tipi el siki görmeyip, kendikini piyade tüfeği sanma durumu.

senden daha çok parası olan da var, senden daha fazla başarısı olan da var, senden çok daha büyük tarihi olan da var, başarıyı senden daha fazla isteyen de var.

en güçlü sen değilsin, en büyük sen değilsin, en zengin sen değilsin, en cazip sen değilsin.

hedefler küçülüyor, kadro kalitesi küçülüyor, beklentiler küçülüyor.

bütçe artmış olabilir.
ama bütçeyi harcayacak adam yok ki.
haliyle bütçe de küçülecek işin sonunda.

ben bu seneyi çöpe attım.
transfer döneminden tek beklentim,
yarışmacı olma hayali görmek yerine,
gelecek yılların şampiyon takımının iskeletini oluşturmaları.
yarışmacı takım kuracak oyuncu yok artık piyasada.

ayakların yere basmazsa paran elinde kalır, harcayamazsın bile.

bütçe arttırdık dediğin ortamda bir bakmışsın bütçe düşürmüşsün.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #22086 : 16 Temmuz 2025, 13:41:34 »
Micic'in 6 aldığı ortamda Guduric çok da bir şey istememiş. Yılık 2.5'a kalırdı bence.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22087 : 16 Temmuz 2025, 13:50:22 »
06 Haziran 2025, 23:20:07 »
Micic işi  bana pek mantıklı gelmedi , 31 yaşinda 3yil x 4m. Bizde gerçekten dengeleri bozar.
Gudurice teklifimiz 30 yaşında 1+1 yıllık 2.2 m .
Valla NBA macerasından sonra Avrupa'da ne vereceği ne kadar eskisi gibi olacağa meçhul olan bir adama toplam 12 milyon vereceğime , Gudurice  3 yıllık 2.5m yani toplam 7.5m teklif etseydik biz de bence kesin kalırdı ayrıca 5 milyonluk artı bütçemiz olmuş olurdu aradaki farktan .
Hem micice yıllık 4m verirsen ondan sonra takımın yıldızı nigel O zaman o paraya yakın bir para ister.
Huzursuzluk çıkabilme ihtimali yüksek bence.

Yukarıdaki mesajı 6 Haziran'da atmışım 40 gün geçmiş yazık günah be .
Yani dünyada giderken evdeki bulgurdan da vurmuşuz.
Peki diyelim ki guduriç gitmek istedi tamam saygı duyuyorum , Micici beklerken monte olur kontratı bitmişti sonra adam uzattı 3 yıllık şimdi de pahalı diye alamıyoruz.
Keza maccabiden Hoard ta öyle.
J.parker gibi bir adam da kaçtı.
Biraz net olup kuralı kendimiz koyup radyonun kesemiyoruz nedense hep başkalarının iki dudak arasına bağlıyız.
Gelecek yıl F4 Yunanistan'da oynanacak galiba onu düşünerek de ve diğer takımların bu kış para harcamalarına bakarak galiba bu şube bu seneyi nadasa bıraktı diye düşünüyorum

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22088 : 16 Temmuz 2025, 13:54:06 »
mal almak meziyettir.
herkes mal alamaz.
herife 20 milyon ver, git ev al de.
alamaz.

hangisini alacağına karar veremez.
doğru tercih yaptığı konusunda kendine güvenemez.
acelemiz yok kafasına girip, daha iyisi denk gelir mi diye bekler.
şu an fiyatlar çok yüksek, kışa doğru düşecek diye bekler. 
pazarlıkta kalan ufak farkı inat edip vermez.
bu paralara başkasına satamaz, elinde kalır diye düşünür.

aradan 1 sene geçer, elindeki para erimiş olur, o saatten sonra istese de alamaz.

11 yıllık emlakçılık hayatımda onlarcasını gördüm bu profillerin.
hepsi ağlıyor şu an.

bizim idareciler de aynı kafada maalesef.
çok ağlarız biz bunlarla.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22089 : 16 Temmuz 2025, 13:58:58 »
...
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 13:59:33 Gönderen: constructor »

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22090 : 16 Temmuz 2025, 14:00:27 »
hapoel organizasyonunu rezil yapan şey ne tam olarak?
bebek ve kadın katilleri, masum insanları katledenlerin takımlarından birisi olması olabilir mi?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22091 : 16 Temmuz 2025, 14:01:20 »
Ben kendi adıma kadronun son halini her branşta sabırla beklemişimdir ama merak ettiğim lig şampiyonluğu sonrası geçen seneden daha iyi kadro kuracağız iddialı olacağız diyen Sertaç K kuramazsa ne yapacak bakalım çünkü Ali Koç için seçim çalışmalarına başlamış dernekleri geziyor diyorlar

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22092 : 16 Temmuz 2025, 14:02:55 »
bebek ve kadın katilleri, masum insanları katledenlerin takımlarından birisi olması olabilir mi?
tabii bunun micic i bağlayan bir yanı yok. para tatlıdır.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #22093 : 16 Temmuz 2025, 14:10:37 »
Ben kendi adıma kadronun son halini her branşta sabırla beklemişimdir ama merak ettiğim lig şampiyonluğu sonrası geçen seneden daha iyi kadro kuracağız iddialı olacağız diyen Sertaç K kuramazsa ne yapacak bakalım çünkü Ali Koç için seçim çalışmalarına başlamış dernekleri geziyor diyorlar

Senin özelinde yazıyomuş gibi olmasın ama sertaç komsuoğlunun transfer görüşmelerinde hiçbir rolu ve vasfı yok. O sadece tabi ki başkan ve yönetim kurulununda onayı ile yıllık bütçeyi belirleyip onaylıyo.

işin geri kalanı artık Sarasın istekleri alternatifleri ve derya ve idareci ekibin üstünden yürüyo, ve tabi transfer görüşmeler için yetki verilen menejerler üzerinden gidiyo.

O yüzden sertaç komsuoğlu çok sevdiği ocakbaşlarına da gitse dernek de gezse transfer sürecimizi etkilemez :)

En fazla olacağı telefonla rapor alıyodur görüşmeler hakkında pazarlıklar hakkında
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 14:13:22 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22094 : 16 Temmuz 2025, 14:26:41 »
Senin özelinde yazıyomuş gibi olmasın ama sertaç komsuoğlunun transfer görüşmelerinde hiçbir rolu ve vasfı yok. O sadece tabi ki başkan ve yönetim kurulununda onayı ile yıllık bütçeyi belirleyip onaylıyo.

işin geri kalanı artık Sarasın istekleri alternatifleri ve derya ve idareci ekibin üstünden yürüyo, ve tabi transfer görüşmeler için yetki verilen menejerler üzerinden gidiyo.

O yüzden sertaç komsuoğlu çok sevdiği ocakbaşlarına da gitse dernek de gezse transfer sürecimizi etkilemez :)

En fazla olacağı telefonla rapor alıyodur görüşmeler hakkında pazarlıklar hakkında
ben de komsuoğluna orantısız yüklenildiğini düşünüyorum. sonuçta kebabı boşa yemiyor tarihin en yüksek sponsor gelirine ulaşmışız.