Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2936330 defa)

friend-chip, Av.Asım ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22095 : 16 Temmuz 2025, 14:33:54 »
guduric konusunda daha oncede soyledim mevzu para degildi.. insanlarin belli yasamak istedikleri yerler,ailesi gibi durumlar var.

benim bildigim kadariyla guduric burda yapabilecegi herseyi yaptigini dusundu ve mukemmel bir finalle burda ki kariyerini ve misyonunu tamamladigini dusundu.kucuk yasta bir cocugu var ailesi milanoda yasamak istemis olabilir ayrica orda guduric acisindanda yasam cok daha rahat,baski yok bi kez milano organizasyonunda.ben sanmiyorum ki sadece parayla alakali bir durum olsun bildigim kadariylada 2+1 2 milyon civari bir kontratta sunmusuz zaten.

zaten nigel ustune para verip gitti.

burda gidenler uzerinden subeyi elestiremeyiz

ama sacma sapan bir transfer donemi geciriyoruz plan,program hic bir sey yok.micic pesinden kostun salak gibi tj shorts,maledon,weilerr bab vs vs bir suru adami elinin tersiyle ittin.mesela 2.5 dan eljah braynt ta cekebilirdin.gidenlerin yerine aksiyon almada resmen sube sicti batirdi.

gunun sonunda belkide nba bekledigimiz icin cok buyuk firsatlarda onumuze dusermi bilmiyorum ama son sampiyon olarak sanki biraz daha aktif olunmaliydi.

bu arada uzun konusunda nba secenegini beklemek bence mantikli.

orlando robinson
charles bassey
achiuwa
biyombo

bu isimlerin buraya dusme ihtimali var.

ama kisa konusu cok elzem ve kime gidecegiz napacagiz buyuk soru isareti.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #22096 : 16 Temmuz 2025, 14:37:16 »
ben de komsuoğluna orantısız yüklenildiğini düşünüyorum. sonuçta kebabı boşa yemiyor tarihin en yüksek sponsor gelirine ulaşmışız.

Kesinlikle oyle.

Kendi şovunu pr ını yapmayı çok sevdiği kesin, ama bu şube için çok çabaladığı da kesin. Sonuçta bi yöneticinin asli görevi bütçe sağlamaktır bunu da şu ana kadar çok iyi yaptı hakkını yemeyelim. Formanın, yellowun, salonun 4 bi yanı sponsor reklamları ile doldu taştı. Ve beko hariç diğer sponsorların hemen hepsi tamamen sertaç komsuoğlunun iş dünyasındaki şahsi baglantıları sayesinde
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 14:38:25 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #22097 : 16 Temmuz 2025, 14:42:50 »
Kesinlikle oyle.

Kendi şovunu pr ını yapmayı çok sevdiği kesin, ama bu şube için çok çabaladığı da kesin. Sonuçta bi yöneticinin asli görevi bütçe sağlamaktır bunu da şu ana kadar çok iyi yaptı hakkını yemeyelim. Formanın, yellowun, salonun 4 bi yanı sponsor reklamları ile doldu taştı. Ve beko hariç diğer sponsorların hemen hepsi tamamen sertaç komsuoğlunun iş dünyasındaki şahsi baglantıları sayesinde

sinan abi bu sponsorlarin parasi,butcede ki yaklasik 8-10 milyonluk bos alan.diego carlosun feshine ya da cengizin sozlesmesinden cikmaya gitmesinde derdimiz o.

guduric 2m
hayes 3 m
pierre 1 m
mccolum 500
birch 500

yaklasik 3-4 milyonda gecen seneye gore butce arttirimi yapilacagi soyleniyordu.

10 milyon uzeri bir butce var elimizde bakalim gorucez sertac beyi.zagarsla-sertacla maclara ciktigimizda ne diyecekler acaba.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #22098 : 16 Temmuz 2025, 14:52:19 »
Oly, Pana, Maccabi transfer için Nba pazarına yönelmiş. Kıtada oyuncu kalmadı resmen boşta olan. Muhtemelen bizim de listemizde olan oyunculara gidecekler Nba'de. Umarım bari orada yavaş kalmayız.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22099 : 16 Temmuz 2025, 14:58:59 »
sinan abi bu sponsorlarin parasi,butcede ki yaklasik 8-10 milyonluk bos alan.diego carlosun feshine ya da cengizin sozlesmesinden cikmaya gitmesinde derdimiz o.

guduric 2m
hayes 3 m
pierre 1 m
mccolum 500
birch 500

yaklasik 3-4 milyonda gecen seneye gore butce arttirimi yapilacagi soyleniyordu.

10 milyon uzeri bir butce var elimizde bakalim gorucez sertac beyi.zagarsla-sertacla maclara ciktigimizda ne diyecekler acaba.

Bu kulup aynı zamanda borsada hissedarları olan bi anonim şirketi, hadi basketin parasını cengize verelim gibi bişeyi yapabileceklerini sanmıyorum. Arzu edilen kadroyu kuramazsak bundaki ana suçlu Saras ve derya ile ekibi olur benim gözümde. Gerci geçen seneden Saras çoğumuza güzel ders verdi o kadroyla 3 kupa alarak, o yüzden artık kendi adıma büyük konuşmuyorum öldük bittik bu nasıl iş diyemiyorum;)

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #22100 : 16 Temmuz 2025, 15:03:07 »

micic - madar - ennis
bryant - blakeney
malcolm - wainright
caboclo - ginat
oturu - motley - odiase

Chris Jones de aldılar hatta Lonnie Walker’a da ilgileri devam ediyormuş hala, çılgın bi kısa rotasyonları olacak gibi, alacakları 4 no’lar çıtalarını belirler özellikle diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22101 : 16 Temmuz 2025, 15:12:52 »
guduric konusunda daha oncede soyledim mevzu para degildi.. insanlarin belli yasamak istedikleri yerler,ailesi gibi durumlar var.

benim bildigim kadariyla guduric burda yapabilecegi herseyi yaptigini dusundu ve mukemmel bir finalle burda ki kariyerini ve misyonunu tamamladigini dusundu.kucuk yasta bir cocugu var ailesi milanoda yasamak istemis olabilir ayrica orda guduric acisindanda yasam cok daha rahat,baski yok bi kez milano organizasyonunda.ben sanmiyorum ki sadece parayla alakali bir durum olsun bildigim kadariylada 2+1 2 milyon civari bir kontratta sunmusuz zaten.

zaten nigel ustune para verip gitti.

burda gidenler uzerinden subeyi elestiremeyiz

ama sacma sapan bir transfer donemi geciriyoruz plan,program hic bir sey yok.micic pesinden kostun salak gibi tj shorts,maledon,weilerr bab vs vs bir suru adami elinin tersiyle ittin.mesela 2.5 dan eljah braynt ta cekebilirdin.gidenlerin yerine aksiyon almada resmen sube sicti batirdi.

gunun sonunda belkide nba bekledigimiz icin cok buyuk firsatlarda onumuze dusermi bilmiyorum ama son sampiyon olarak sanki biraz daha aktif olunmaliydi.

bu arada uzun konusunda nba secenegini beklemek bence mantikli.

orlando robinson
charles bassey
achiuwa
biyombo

bu isimlerin buraya dusme ihtimali var.

ama kisa konusu cok elzem ve kime gidecegiz napacagiz buyuk soru isareti.
Achiuwa'nın buraya düşme ihtimali varsa topla tüfekle diyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22102 : 16 Temmuz 2025, 15:37:10 »
söylediklerimin hiçbir kelimesinin muhatabı sertaç komsuoğlu değildir.

Çevrimdışı EmreC

• Üye
« Yanıtla #22103 : 16 Temmuz 2025, 15:53:21 »
Micic'in 6 aldığı ortamda Guduric çok da bir şey istememiş. Yılık 2.5'a kalırdı bence.

Guduric Saras istemediği için gitti, o gelecek bu gelecek diye gitmedi. Yoksa aynı sözleşmeyi çok rahat biz verirdik ve o da kalırdı.

Vardır Saras'ın bir bildiği demek gerekiyor. Geçen sezon yaptığı gibi McCollum benzeri mucizeler gerçekleştirmesini bekleyeceğiz.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22104 : 16 Temmuz 2025, 16:04:49 »
saras: guduric’i yollayın, jared harper’i (okobo-jokubaitis-carlik) alın yerine.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22105 : 16 Temmuz 2025, 16:40:48 »
saras: guduric’i yollayın, jared harper’i (okobo-jokubaitis-carlik) alın yerine.

Senin hugo besson tofaşa gitmiş ya o gelseydi :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22106 : 16 Temmuz 2025, 16:44:20 »
Senin hugo besson tofaşa gitmiş ya o gelseydi :)

saras: guduric gitsin de, kim gelirse gelsin.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22107 : 16 Temmuz 2025, 16:51:40 »
saras: guduric gitsin de, kim gelirse gelsin.

Benim duyduğum kulup gudurice 2.7 vermek istememiş tabi sarasın bilgi ve onayı dahilinde. guduric milanonun teklif ettiğinin aynısını talep etmiş diye duydum eş dosttan.

Ben olsam kesinlikle istediği ücreti verirdim, benim gözümde çok kıymetli bi oyuncuydu.

Şubenin verdiği karar doğru mu yanlış mı zaten sezon başlayınca görücez.

Kadro şekillenmeden takımı bi arada görmeden ne desek boş şuan
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 16:52:09 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #22108 : 16 Temmuz 2025, 16:58:37 »
Micic: Hapoel’in inşa ettiği projeden, geleceğe yönelik hırsından ve net vizyonundan çok etkilendim. Teknik direktör Dimitris Itoudis ile yaptığım sohbetten gerçekten keyif aldım ve onunla çalışmaktan heyecan duyuyorum. Tel Aviv’e bir an önce gitmek ve takıma her şeyimi vermek için sabırsızlanıyorum. Yalla Hapoel!”

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #22109 : 16 Temmuz 2025, 17:14:34 »
Bu Jared Harper'da Eurocup Mvp'si olduktan sonra 3 yıl kontrat uzatmış.