guduric konusunda daha oncede soyledim mevzu para degildi.. insanlarin belli yasamak istedikleri yerler,ailesi gibi durumlar var.
benim bildigim kadariyla guduric burda yapabilecegi herseyi yaptigini dusundu ve mukemmel bir finalle burda ki kariyerini ve misyonunu tamamladigini dusundu.kucuk yasta bir cocugu var ailesi milanoda yasamak istemis olabilir ayrica orda guduric acisindanda yasam cok daha rahat,baski yok bi kez milano organizasyonunda.ben sanmiyorum ki sadece parayla alakali bir durum olsun bildigim kadariylada 2+1 2 milyon civari bir kontratta sunmusuz zaten.
zaten nigel ustune para verip gitti.
burda gidenler uzerinden subeyi elestiremeyiz
ama sacma sapan bir transfer donemi geciriyoruz plan,program hic bir sey yok.micic pesinden kostun salak gibi tj shorts,maledon,weilerr bab vs vs bir suru adami elinin tersiyle ittin.mesela 2.5 dan eljah braynt ta cekebilirdin.gidenlerin yerine aksiyon almada resmen sube sicti batirdi.
gunun sonunda belkide nba bekledigimiz icin cok buyuk firsatlarda onumuze dusermi bilmiyorum ama son sampiyon olarak sanki biraz daha aktif olunmaliydi.
bu arada uzun konusunda nba secenegini beklemek bence mantikli.
orlando robinson
charles bassey
achiuwa
biyombo
bu isimlerin buraya dusme ihtimali var.
ama kisa konusu cok elzem ve kime gidecegiz napacagiz buyuk soru isareti.