Geçen sene kazandığıyla bu see kontratı bittikten ve NBA'den ilgi görmedikten sonra aldığı teklifin alakası nedir? Kaldı ki NBA'den aldığıyla buradaki piyasanın herhangi bir ilişkisi de yok.
Bizim 2m verdiğimiz nerede yazıyor? Ben buna dair bir açıklama da görmedim.
Holmes için 3 milyon haberini yapanlar Boston için 2 milyon dediler yoksa her ikisi için de resmi bir açıklama yok. Para muhabbetini siz açtığınız için söyledim yoksa işin bu tarafını vurgulamak istediğimden değil...
Ayrıca o mantıkla Holmes için de Nba'den kontrat bulup bulamadığına dair bir kesinlik yok. Ama Boston ise kesin olarak bulamadı. Çünkü geçen sene bile garanti bir kontratı yoktu. Maksimum 50 maça çıkabileceği iki yönlü bir kontratı vardı.
Nunn, Cedi bu oyuncular sadece kontrat bulamadıkları için gelmediler. Karakterleri gereği daha fazla sorumluluk alma ve taraftarla-kulüple bir aidiyet istekleri doğrultusunda bu tercihleri yaptılar.
Nba'den gelen adamda karakteri gereği bu iştah mevcutsa ancak ondam bir şeyler alabiliyorsun. Tek söylediğim bu... Holmes'in hemen Atina'ya gelmesinde doğrudan taraftarla bir ilişki kurmasında böyle bir ışık gördüm. Kariyerinde 60 milyon usd kazanmış adam 3 milyon için bunu yapıyorsa tüm kariyer kazancının tek senede verdiğimiz tüm Nba Amerikalılarından biz de görseydik. Demek ki parayla çok alakası yok bu işin...