Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3016580 defa)

ertugrul_solomon ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22530 : 10 Ağustos 2025, 12:45:21 »
Geçen sezon Nba'de 12 milyon usd kontratı olan adama 3 milyon vermişler biz tek yönlü kontratı dahi olmayan ve 500 bine oynayan sakat adama 2 milyon verdik. O yüzden bunun parayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Daniel Oturu'nun 3 yıl 7.2 milyon euro aldığı, Partizanın yüzde 35 artışla 31 milyon euro bütçe açıkladığı ve ligin genişlediği bir dönemde Richaun Holmes'e verilen 3 milyon öyle para konuştu denilecek bir meblağ değil
Geçen sene kazandığıyla bu see kontratı bittikten ve NBA'den ilgi görmedikten sonra aldığı teklifin alakası nedir? Kaldı ki NBA'den aldığıyla buradaki piyasanın herhangi bir ilişkisi de yok.

Bizim 2m verdiğimiz nerede yazıyor? Ben buna dair bir açıklama da görmedim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22531 : 10 Ağustos 2025, 14:06:50 »
Geçen sene kazandığıyla bu see kontratı bittikten ve NBA'den ilgi görmedikten sonra aldığı teklifin alakası nedir? Kaldı ki NBA'den aldığıyla buradaki piyasanın herhangi bir ilişkisi de yok.

Bizim 2m verdiğimiz nerede yazıyor? Ben buna dair bir açıklama da görmedim.

Holmes için 3 milyon haberini yapanlar Boston için 2 milyon  dediler yoksa her ikisi için de resmi bir açıklama yok. Para muhabbetini siz açtığınız için söyledim yoksa işin bu tarafını vurgulamak istediğimden değil...

Ayrıca o mantıkla Holmes için de Nba'den kontrat bulup bulamadığına dair bir kesinlik yok. Ama Boston ise kesin olarak bulamadı. Çünkü geçen sene bile garanti bir kontratı yoktu. Maksimum 50 maça çıkabileceği iki yönlü bir kontratı vardı.

Nunn, Cedi bu oyuncular sadece kontrat bulamadıkları için gelmediler. Karakterleri gereği daha fazla sorumluluk alma ve taraftarla-kulüple bir aidiyet istekleri doğrultusunda bu tercihleri yaptılar.

Nba'den gelen adamda karakteri gereği bu iştah mevcutsa ancak ondam bir şeyler alabiliyorsun. Tek söylediğim bu... Holmes'in hemen Atina'ya gelmesinde doğrudan taraftarla bir ilişki kurmasında böyle bir ışık gördüm. Kariyerinde 60 milyon usd kazanmış adam 3 milyon için bunu yapıyorsa tüm kariyer kazancının tek senede verdiğimiz tüm Nba Amerikalılarından biz de görseydik. Demek ki parayla çok alakası yok bu işin...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #22532 : 10 Ağustos 2025, 15:24:22 »
Macijauskas ı muhakkak çoğunuz takip ediyodur ya da duyuyodur. Onun şube ile bilgi haber alma konusunda bağı yüksektir. Nba den birkaç kısa ile görüştüğümüzü önceliğimizin iddialı bi kısa da olduğunu yazmış. Nba de şampiyonluğu olan 7 farklı takımlı bi kariyeri olan kısaymış.

Eğer ki 1 kısa daha alınacaksa demek ki zagars taca çıkıyo bu durumda veya sadece bsl için düşünülüyo. Zaten zagars hariç elde 4 net kısamız şuanda mevcut. 1 oyuncu daha gelirse 5 olacak. Oldukça kalabalık bi rotasyonumuz olacak
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2025, 17:18:53 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22533 : 10 Ağustos 2025, 15:52:20 »
Macijauskas ı muhakkak çoğunuz takip ediyodur ya da duyuyodur. Onun şube ile bilgi haber alma konusunda bağı yüksektir. Nba den birkaç kısa ile görüştüğümüzü önceliğimizin iddialı bi kısa da olduğunu yazmış. Nba de şampiyonluğu olan 6-7 sezonluk bi kariyeri olan kısaymış.

Eğer ki 1 kısa daha alınacaksa demek ki zagars taca çıkıyo bu durumda veya sadece bsl için düşünülüyo. Zaten zagars hariç elde 4 net kısamız şuanda mevcut. 1 oyuncu daha gelirse 5 olacak. Oldukça kalabalık bi rotasyonumuz olacak

horton-tucker

tercihim shamet olur.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22534 : 10 Ağustos 2025, 15:59:09 »
horton-tucker

tercihim shamet olur.

İsimlerden bağımsız oyun kurucu meziyetleri olan bi kısayı tercih ederim. Yakında belli olur demiş zaten

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22535 : 10 Ağustos 2025, 16:02:36 »
İsimlerden bağımsız oyun kurucu meziyetleri olan bi kısayı tercih ederim. Yakında belli olur demiş zaten

bahsettiği isim horton-tucker. :)

oyun aklı anlamında eğitilebilir.
geçen sezonun videolarına baktım da, domuz gibi
10 kilo fazlası var.
muhtemelen o yüzden sözleşme bulamıyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22536 : 10 Ağustos 2025, 16:11:37 »
bahsettiği isim horton-tucker. :)

oyun aklı anlamında eğitilebilir.
geçen sezonun videolarına baktım da, domuz gibi
10 kilo fazlası var.
muhtemelen o yüzden sözleşme bulamıyor.

Alttaki mentionlarda çok isim soran olmuş tabi isim vermemiş ama şuan mevcut kadro için ihtiyaclar doğrultusunda en iyi en uygun isim demiş. Oyun kurma anlamında takımdaki tüm kısalardan iyi demiş. Şutu gerektiğinde atar demiş(demekki net keskin bi dış şutu yok). Nba bilmediğim için bu tanıma kim uyar fikrim yok. Bu arada 7 sezon değil 7 farklı takımda oynamış 1kere şampiyon olmuş bi isim yazmış. Dediğin adam bu tanıma uymuyo sanki.

Şube fontechio nun durumunu takip ediyomuş onu da yazmış.

Uzun olarak şimdilik 1 transfer düşünülüyomuş, daha 4 numara orjinli bi uzundan bahsetmiş.

Bende 5 numaralarda şimdilik melli-birch-bango ile başlayacağımızı düşünüyorum. Bangonun uyumu ve birchün sağlık durumuna göre bence sezon içi belki takviye düşünürler diye tahmin ediyorum.

Sonuç olarak belli ki şimdilik 1 kısa 1 de pf orjinli uzun alcaz gibi duruyo
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2025, 16:21:43 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22537 : 10 Ağustos 2025, 16:24:54 »
Alttaki mentionlarda çok isim soran olmuş tabi isim vermemiş ama şuan mevcut kadro için ihtiyaclar doğrultusunda en iyi en uygun isim demiş. Oyun kurma anlamında takımdaki tüm kısalardan iyi demiş. Şutu gerektiğinde atar demiş(demekki net keskin bi dış şutu yok). Nba bilmediğim için bu tanıma kim uyar fikrim yok. Bu arada 7 sezon değil 7 farklı takımda oynamış 1kere şampiyon olmuş bi isim yazmış. Dediğin adam bu tanıma uymuyo sanki.

Şube fontechio nun durumunu takip ediyomuş onu da yazmış.

Uzun olarak şimdilik 1 transfer düşünülüyomuş, daha 4 numara orjinli bi uzundan bahsetmiş.

Bende 5 numaralarda şimdilik melli-birch-bango ile başlayacağımızı düşünüyorum. Bangonun uyumu ve birchün sağlık durumuna göre bence sezon içi belki takviye düşünürler diye tahmin ediyorum.

Sonuç olarak belli ki şimdilik 1 kısa 1 de pf orjinli uzun alcaz gibi duruyo

Nba free agent listesine baktım da 7 farklı takım 1 şampiyonluk sanki bu tanım cory joseph gibi

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22538 : 10 Ağustos 2025, 17:05:03 »
cory joseph gozukuyor verilen tanima gore.

iyi oyuncudur cory joseph keske olsa.biraz yasi var ama 1+1 ile felan alinabilir.

basketbol zekasi cok yuksektir.savunmadada iyidir.sutuda dediginiz gibi gerektiginde atar attigindada sokar.nba veterani tecrubeli bir guard.

ayrica cory joseph sarasin fizikli guard taniminada uyuyor
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2025, 17:05:34 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #22539 : 10 Ağustos 2025, 17:25:42 »
NBA Takip etmediğim için birçok isimde olduğu gibi cory joseph ismini de ilk kez duydum. Hemen birkaç videosunu izledim.  Adamın şut sitili güzel. Tepeden, kenardan, dipten üçlük atıyor. Orta mesafe atıyor, potaya gidiyor, asist yapıyor... Ribaund ve savunma özelliği nedir pek fikir edinemedim ama hücum olarak fena gözükmüyor. Boyu 1.88 olmasına karşılık öyle çelimsiz ve zayıf görünmüyor. 33 yaş da fazla sayılmayacağı gibi avantaj da olabilir. En azından kariyerini burada tamamlamak istiyor olabileceği için kafa başka yerde olmaz. Gelirse faydalı olacağına dair bir his oluştu bende.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #22540 : 10 Ağustos 2025, 17:36:02 »
Chat gbt’ye sordum Patty Mills dedi 😃

Horton-tucker 3 takımda oynamış.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22541 : 10 Ağustos 2025, 18:03:13 »
uğur ozan senelerce nba anlattın çek bi tane eli yüzü düzgün topçu

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #22542 : 10 Ağustos 2025, 18:14:27 »
Ben şahsen çok uzun yıllar NBA’ de oynamış oyuncuların Avrupa’da çok da başarılı olmayacağını düşünüyorum. İki temel sebep var

1) belirli seviyede bir para kazanmış oluyorlar. İster istemez bir doygunluk oluyor
2) yıllar içinde NBA’in normal sezon temposuna alıştıkları ( ve buraya gelenler çok da süre almadığı için) buranın rekabetçi ve sert ortamı ters geliyor. Sonuçta 82 maçlık sezondaki her maça yaklaşımla burada sayı farkını bile önemseyen yaklaşım farklı.

Tabi oyuncunun karakterine bağlı, İstisnalar var elbette ama daha aç ve genç oyuncuları tercih ederim. Bakalım bu çerçevede Boston transferi katkı verebilir duruyor; umarım iyi de bir oyuncu daha çekeriz
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2025, 18:14:48 Gönderen: Gigidatome70 »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22543 : 10 Ağustos 2025, 20:26:37 »
Calzoninin habere göre ömer faruk yurtseven ile ilgileniyomuşuz ama henüz resmi bi girişim yapmamışız. Ayrıca nba den bi oyun kurucu ile ilgilendiğimizi yazmış

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22544 : 10 Ağustos 2025, 20:34:23 »
Ergin bize vermemek için oynatacam diyip çocuğa benchte oturtursa şaşırmam