Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3107885 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22785 : 12 Ekim 2025, 09:40:16 »
Bir de Hoard diyolla…
Cuk oturur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22786 : 14 Ekim 2025, 23:13:15 »
Tam olarak doğru anlamışım sürekli onu yapamazlar bunu yapamazlar negatif basman 2. Tom Hanks çabandan bahsediyordum gene doğrulamışsın beni sağol 😂

samet kardeşime ağır konuşmamak için yazmadım 1-2 aydır.

hatasını anlamış, pişman olmuştur eminim.

neyse, yazın uzun uzun yazdım ben olacakları.

siz devam edin şimdi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22787 : 14 Ekim 2025, 23:27:06 »
samet kardeşime ağır konuşmamak için yazmadım 1-2 aydır.

hatasını anlamış, pişman olmuştur eminim.

neyse, yazın uzun uzun yazdım ben olacakları.

siz devam edin şimdi.
😂😂 4 numara almayacakları asla düşünmedim bu maç değil 1-2 hafta önce bütçe ve nigel’ın gideceğini düşünmedik diyince derya orda yazdım dalga mı geçiyor bizle diye

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22788 : 15 Ekim 2025, 07:27:04 »
Durum pek iyi görünmüyor aa bu sene play-off dışı bile kalsalar benim için kredileri bitmez. Yalnız bi 4-5 oyuncusu şart ve kaliteli olmalı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22789 : 15 Ekim 2025, 09:49:31 »
Metecan bile süre alıyor durumun özeti o bence madem sezon ortasında duruma göre hamle yapılacaktı D.Pierre kalsaydı eldekilerden daha iyi oynamadığı zaman zararı yok sıkıntı çıkarmaz

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #22790 : 15 Ekim 2025, 09:57:56 »
Yönetimin yaptığı isguzarlik akıl alır gibi değil. Takımın en iyi oyuncuları gitmiş ciddi maaş boşluğu oluşmuş.  Üstüne bonservis geliri elde edilmiş. İçimize sinecek Tucker dışında oyuncu almadılar. Ya tutarsa transferlerinden öteye geçemediler. Net şekilde yönetim fiyaskosudur. Ligin başı fikstür avantajını kullanamamak büyük risk. Geçtiğimiz senelerdeki gibi ilerlemez işler. İlk 10'a atabilir miyizin kaygısına gireriz sonra. Jantunen'i ilk transfer ettiğimizde Nigel'i yedekler diye almıştık. Nigel gittikten sonra kolaya yönelip yerine adam almadılar Jantunen de günah keçisi haline geldi. Millet atıp tutuyor herife de adamın kapasitesinden fazla bir beklenti içine girildi. Bu adamın top seviyesi belli fazlasını istese de veremez. Potayı karartacak 4-5 oynayacak bir oyuncu transferi ilk oncelik olmalı bu dar pazarda nasıl mümkün olacak büyük soru işareti.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22791 : 15 Ekim 2025, 11:26:50 »
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran:

🗣️ “Jasikevicius’a güveniyoruz. Daha bu sabah kendisiyle konuştum. Takımın eksikleri var, sakatlar var. Sözleşmesini uzatmak için elimizden geleni yapacağız.”

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #22792 : 15 Ekim 2025, 12:14:34 »
Bu da aşırı can sıkıcı bi açıklama, demek ki hoca lanse edilen kadar istemiyor burada kalmayı, transfer konusu zaten ayyuka çıktı biliyoruz istediğini de bariz memnun olmadığı kafasında şüphe arz eden ciddi durumlar var demektir bu. Başkanın ‘’elimizden geleni yapacağız’’ demesi buna delalet maalesef.

Obra-ali koç sürecine dönerse bu konu sezon sonunda hepten yıkılırız artık, Fbye dair tek umut da kalmaz.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22793 : 15 Ekim 2025, 13:11:19 »
Bu da aşırı can sıkıcı bi açıklama, demek ki hoca lanse edilen kadar istemiyor burada kalmayı, transfer konusu zaten ayyuka çıktı biliyoruz istediğini de bariz memnun olmadığı kafasında şüphe arz eden ciddi durumlar var demektir bu. Başkanın ‘’elimizden geleni yapacağız’’ demesi buna delalet maalesef.

Obra-ali koç sürecine dönerse bu konu sezon sonunda hepten yıkılırız artık, Fbye dair tek umut da kalmaz.
saras beşiktaş maçından sonra kendi dedi burda mutluyum kalmak istiyorum diye. o gün onu düşünen adamı ikna etmek çok zor olmasa gerek.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #22794 : 15 Ekim 2025, 13:38:53 »
takımda transferden önce mücadele eksikliği var savunmada kara delik gibi takım, verilen sözler tutulmamış veya maaşlarda aksama olmuş olabilir mi?
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2025, 13:39:38 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #22795 : 15 Ekim 2025, 14:12:19 »
takımda transferden önce mücadele eksikliği var savunmada kara delik gibi takım, verilen sözler tutulmamış veya maaşlarda aksama olmuş olabilir mi?
Saras geldiğinden beri bizim takım hiç pota altı caydırıcılığı ile anılmadı. Sorun kısaların savunma yapmaması, iktidar çatışması "taht kavgaları" vs... Ne zaman ki, herkes hangi işi-rolü yapacağını kabullenecek, o zaman en azından oynadığımız oyundan zevk almaya başlayacağız.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22796 : 15 Ekim 2025, 17:14:30 »
Daha önce de yazmıştım geçen yönetim bu sezonu nadasa bıraktı geçen yıl zaten Avrupa şampiyonu olmuş takım üst üste nasılsa yapamaz diye bu sene bütçe fazlası olmasına rağmen kisintiya gidildi her zaman suçladığın Derya'nın burada bir hatası yok bence sonuçta o da emir kulu ne denirse onu yapar
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2025, 09:58:30 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22797 : 15 Ekim 2025, 17:16:35 »
Bunun dışında Yeni yönetimin yapması gereken önce hocaya acil sözleşme sonra da gerekli takviyelerdir futbolda bence herkes hayal görüyor bizi hayatta şampiyon yaptırmazlar bırakmazlar o yüzden en büyük gururumuz erkek basketbol , kadın basketbol ve voleybol , bu şubelere yatırım asla ve asla azaltılmamalı .

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #22798 : 15 Ekim 2025, 18:02:33 »
XXX-Hall-Zagars
Baldwin-Wilbekin-Melih-Mert
Tarık-Onuralp-Colson
XXX- Jantunen-Metecan
XXX-Bango-Melli

Şu tabloda Sertaç'a gerek yok. 3 sağlam yabancı yeter.
10 Temmuz'da yazmıştım bunu. 3 sağlam yabancı gerekiyordu 1 sağlam yabancı aldık:Tucker
4 ve 5 oynayacak biri değil 4'e ve 5'e ayrı ayrı 2 sağlam yabancı lazım.
Guduric'i Tucker doldurur ama Nigel'ı doldurmak çok zor. Bu vasat pota altıyla çok acı çekeriz.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #22799 : 15 Ekim 2025, 20:59:20 »
Saras'in sozlesmesini bu aralar uzatamazsak seneye Pao'nun başında izleriz. İşler oraya doğru gidiyor. Eşi de Yunan zaten. Saran başkanın söylediği lafta kalmaz umarım.