Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3288091 defa)

BenFener46, Murat, Gigidatome70 ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23205 : Bugün, 16:25:33 »
Lige yeni yabancı yazamıyoruz, kotamızı nandoyu da yazarak doldurduk.
Lig derken EL'yi kasttmiştim, evet Türkiye liginde oynayamayacak maalesef.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23206 : Bugün, 17:09:47 »
Melli elbette ki gidebilir. Hayatını, ailesini düşünecek. Bu yaşta cazip bir kontrat alıp gitmemek mantıksız. Ama ona çuval yükü para verip geri getirmek isteyenin aklına şaşayım ben. Sarasın Mellisini bekleyenlere bir doz Sarasın Guduricini beklerken ne elde ettiklerini hatırlatmak isterim.

Saras'ın kuralları ne ise ona uyacaklar gelsin, değilse işte NBA de orada, parası pulu olan EL takımları da orada.

Saras bende olduğu sürece, Melli gitmiş, Nigel parayı seçmiş, hiç umurumda değil! Ben Saras'a maksimumda çalışma iklimi yaratayım. O Mellisini de bulur, Nigel'ını da kendisi yaratır. Bize gelecek olan, De Colo gibi, konforundan çıkıp "HEDEF" odaklı gelsin, "Bu adam beni şampiyon yapacak", fikriyle gelsin. Bu takımda olabilmek için McCollum gibi "Can Atsın"...

Saras'ın dün akşamki maç sonu açıklamalarından bir pasaj:

Nicolo Melli inanılmaz derecede tecrübeli oyuncu. Onda inanılmaz bir mücadele ruhu var. O bir yıldız ama aynı zamanda ‘asker ruhlu’ bir oyuncu. Bu gerçekten harika bir kombinasyon. Hatta benim için olabilecek en iyi kombinasyon bu. Sahada her şeyi anlıyor. Bu yüzden bir hata yaptığında sorun olmuyor çünkü yaptığı hatayı anında fark ediyor. Sonrasında da bu hatayı bir daha yapmıyor. Takımımızda onun gibi oyuncuların olması çok değerli. Böyle oyuncular 48 saat önce Barcelona’yı yendik diye rahatlamıyor, anında sıradaki maça odaklanıyor. Bazı oyuncular galibiyetlerden sonra fazla heyecanlanıyorlar ama Melli gibi oyuncular anında unutuyorlar. Onlar için kazanılan maç anında ‘boş bir sayfa’ gibi oluyor.

Saras istiyor Melli'yi hocam, beni boş ver zaten...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #23207 : Bugün, 17:18:49 »
ThT, Baldwin, Nando, Hall ve Nigel... Her hücumda en az iki topa ihtiyacımız olur.

Nigel'a yaptıkları için müteşekkirim ama tercihini yaptı, yaptığı tercih doğrultusunda biz de yeni bir kadro inşa ettik. Dengeler alt üst olur gelirse.

Sosyal medyaya baktım da Jantunen'in yerine koyuyorlar sanki bu bilgisayar oyunuymuş gibi. Nigel gelirse Jantunen'in kullandığı top sayısı mı azalacak? Hayır. Hadi geçtim Hall'u, o sineye çeker her şeri, Nigel gelirse ThT'nin, Baldwin'in ve Nando'nun kullandığı top sayısı azalacak ki içinde olduğumuz süreç de çok büyük problem yaratır bu. Nigel'ı seviyoruz ediyoruz ama unutmayalım "karlı dağları ben yarattım" kafasında bir adam bu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #23208 : Bugün, 17:23:48 »
ThT, Baldwin, Nando, Hall ve Nigel... Her hücumda en az iki topa ihtiyacımız olur.

Nigel'a yaptıkları için müteşekkirim ama tercihini yaptı, yaptığı tercih doğrultusunda biz de yeni bir kadro inşa ettik. Dengeler alt üst olur gelirse.

Sosyal medyaya baktım da Jantunen'in yerine koyuyorlar sanki bu bilgisayar oyunuymuş gibi. Nigel gelirse Jantunen'in kullandığı top sayısı mı azalacak? Hayır. Hadi geçtim Hall'u, o sineye çeker her şeri, Nigel gelirse ThT'nin, Baldwin'in ve Nando'nun kullandığı top sayısı azalacak ki içinde olduğumuz süreç de çok büyük problem yaratır bu. Nigel'ı seviyoruz ediyoruz ama unutmayalım "karlı dağları ben yarattım" kafasında bir adam bu.

O gelirse hücumda 3 top gerekir, bu gelirse 5 top gerekir laflarını çok duyuyoruz. Bence bunu biz dert etmeyelim, sosyal medyadaki 3 5 yorumcunun gazına da gelmeyelim. Çok duyduk bunları ama hiç öyle olmadı. Kolsuz Calathes 2 3lükle f4 e taşıdı takımı, baldwin,  hayes, guduric, colson, mccollum gayet iyi paylaştılar, dizleri bitik birch ve yaşlı ağır melli 2 senedir pota altını taşıyor...
Nigel gelirse nereye geleceğini biliyor, biz kendisini istiyorsak kimi alacağımızı biliyoruz. Bence biraz az dert edip sırtımıza yaslanıp keyifle seyredelim bu güzel takımı.
« Son Düzenleme: Bugün, 17:24:22 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #23209 : Bugün, 18:52:17 »
O gelirse hücumda 3 top gerekir, bu gelirse 5 top gerekir laflarını çok duyuyoruz. Bence bunu biz dert etmeyelim, sosyal medyadaki 3 5 yorumcunun gazına da gelmeyelim. Çok duyduk bunları ama hiç öyle olmadı. Kolsuz Calathes 2 3lükle f4 e taşıdı takımı, baldwin,  hayes, guduric, colson, mccollum gayet iyi paylaştılar, dizleri bitik birch ve yaşlı ağır melli 2 senedir pota altını taşıyor...
Nigel gelirse nereye geleceğini biliyor, biz kendisini istiyorsak kimi alacağımızı biliyoruz. Bence biraz az dert edip sırtımıza yaslanıp keyifle seyredelim bu güzel takımı.

Sosyal medya kanaat önderim değil. Tefekkür edebiliyorum. Gazla da çalışmam. Ha geçtiğimiz sene olduğu gibi düşüncelerim yanlış çıkabilir o başka bir şey. Naçizane görüşümü yazdım. Beni en çok rahatsız eden şey şu -siz üstünüze alınmayın lütfen- Nigel geldikten sonra da transfer isteyecek hatırı sayılır bir kitle var. Transfer oynanan oyundan çok daha fazla tatmin ediyor onları.

Saras istiyorsa bana susmak düşer.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23210 : Bugün, 19:02:17 »

Şuan jantunen ve metecanla oynuyoruz 4 de farkında mısınız? Bu oyuncularin eline hiç top değmiyor mu sanıyorsunuz

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #23211 : Bugün, 19:03:12 »
💣🚨Fenerbahçe Beko, Panathinaikos and Hapoel Tel-Aviv made an official offer to Nigel Hayes-Davis.

Soon he will decide his future.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #23212 : Bugün, 19:10:45 »
euroleague’in en çok kazanan oyuncusu olarak dönmek istiyormuş. herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23213 : Bugün, 19:18:47 »
euroleague’in en çok kazanan oyuncusu olarak dönmek istiyormuş. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Bu da moda oldu. Micic ile ayni  kafa.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23214 : Bugün, 19:28:34 »
İdeal senaryo Çin'e gidip yazın bize gelmesi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23215 : Bugün, 19:29:36 »
Ergin 4 numaralarından şikayetçiydi, ilaç olur Pana'ya.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23216 : Bugün, 19:47:11 »

Biz direkt denklem dışıyız bu haber doğruysa. Lafının sözünün arkasında dur Nigel efendi para için oynamıyoruz Fenerbahçe'de demiştin al sana bu sözünü kanıtlamak için fırsat.