"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
myildirim ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yago yazmış şimdi melli yerine uzun bakıyomuşuz. Aslında saric serbest kalacak deniyodu nba takip eden arkadaşlar belki haberdardır serbest kaldı mı kalacak mı, o aslında cukk sesi çıkararak mellinin yerine otururdu
Nigel Pana'ya sezon sonu falan dememiş gayet iyi uyum sağlamış. Ergin'in dötünü kurtaracak gibi... Oly ile oynanan finalde girdiği gibi peş peşe sayılar buldu tüm takım da peşine devreye girerek 2. çeyrekte farkı açtı
En çok bakılan başlık burası olduğu için buradan bilgi veriyim dedim. Sitemiz çok eski bi site olduğu için dolayısı ile çok eski bi altyapıya sahip, o yüzden yazılımsal bir sıkıntı yaşadık. Çözülmesi biraz zaman aldı. Şimdilik sorunumuz yok gibi duruyo ama belki yakın gelecekte siteyi büyük bir bakıma sokup herşeyi bi güncelleyebiliriz.Bu arada aslında geçen yaz El şampiyonluğu sonrası sitenin girişindeki banner fotografı değiştirmek istemiştik fakat çözememiştik. Bu arıza vesilesi ile site fotoğrafımızı da güncellemiş olduk
Elinize sağlık. Fotoğraf demişken, tamam Zelko'nun emekleri ve katkıları inkar edilemez ama Saras yaptıkları da ortada. Bence o fotoğrafların değişmesinin zamanı geldi ve geçti. Ya da en azından ikisinin resmi de olmalı.