Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3370496 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23550 : 29 Mart 2026, 16:15:18 »
SON DAKİKA | Trey Lyles, Avrupa'da kalmaya karar verirse Fenerbahçe Beko şartlarını sonuna kadar zorlayacak!

(🔗@backdoor_pod)

Zorlar alamayız gene

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23551 : 29 Mart 2026, 16:17:54 »
| Trey Lyles, Avrupa'da kalmaya karar verirse Fenerbahçe Beko şartlarını sonuna kadar zorlayacak!

(🔗@backdoor_pod)

« Son Düzenleme: 29 Mart 2026, 16:18:05 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23552 : 29 Mart 2026, 17:55:37 »
| Trey Lyles, Avrupa'da kalmaya karar verirse Fenerbahçe Beko şartlarını sonuna kadar zorlayacak!

(🔗@backdoor_pod)

Şartların sonu: 1 milyon. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #23553 : 29 Mart 2026, 18:45:18 »
Şartların sonu: 1 milyon. :D
Lyles yıldız oyuncu hocam, 1.9'a kadar zorlarız şartları :D

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23554 : 29 Mart 2026, 20:30:15 »
Lyles yıldız oyuncu hocam, 1.9'a kadar zorlarız şartları :D
Birçok farklı mecradan maksimum 20dk'lık oyuncu olduğuna dair ifadeler duyuyorum. Üstüne üstlük bir de senesinin sonunu görmemizin gerekliliği var. Dur bakalım...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23555 : 29 Mart 2026, 20:38:03 »
Birçok farklı mecradan maksimum 20dk'lık oyuncu olduğuna dair ifadeler duyuyorum. Üstüne üstlük bir de senesinin sonunu görmemizin gerekliliği var. Dur bakalım...

O biraz savunma zaafiyeti sebepli bi yorum, fiziksel bi problemi yok yani. Düşük bi maaşla oynadığı için umarım jantunen de çıkar 2 tane 4 no alırız. Genelde oyunculara çok takmam tarzım değildir ama jantuneni izlemeye hiç tahammül edemiyorum :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23556 : 29 Mart 2026, 21:30:48 »
O biraz savunma zaafiyeti sebepli bi yorum, fiziksel bi problemi yok yani. Düşük bi maaşla oynadığı için umarım jantunen de çıkar 2 tane 4 no alırız. Genelde oyunculara çok takmam tarzım değildir ama jantuneni izlemeye hiç tahammül edemiyorum :)
JAntunen'den çıkıp savunması zaaflı başka oyuncuya gitmek de ne bileyim. :D Bi de tonla para bağlayacağız.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23557 : 29 Mart 2026, 21:55:36 »
JAntunen'den çıkıp savunması zaaflı başka oyuncuya gitmek de ne bileyim. :D Bi de tonla para bağlayacağız.

Abi lyles ın hucum repertuarı inanılmaz zengin keşke gelse ama zor iş. Jantunenin iyi yaptığı hiçbir özelliği yok bence, boş kasa en ucuz araba gibi, sadece yolda gidebiliyo:)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23558 : 30 Mart 2026, 08:08:54 »

bunu diyenler kesin nba tayfadır.
nbaciler basketboldan anlamaz, söylediklerine itibar etmeye gerek yok.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23559 : 30 Mart 2026, 09:49:32 »
Abi lyles ın hucum repertuarı inanılmaz zengin keşke gelse ama zor iş. Jantunenin iyi yaptığı hiçbir özelliği yok bence, boş kasa en ucuz araba gibi, sadece yolda gidebiliyo:)
Madrid bırakmaz bence onu, gene de bakalım.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23560 : 30 Mart 2026, 09:50:11 »
bunu diyenler kesin nba tayfadır.
nbaciler basketboldan anlamaz, söylediklerine itibar etmeye gerek yok.
NBA tayfa değil ama önemli de değil, Saras isterse ve bi şekilde başarırlarsa almayı.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #23561 : 30 Mart 2026, 11:31:45 »
Madrid bırakmaz bence onu, gene de bakalım.

Benim madridde başka bi gözüme kestirdiğim keklik var da, el'in zengin kahpe siyonistleri onu bize yar etmez🤣
« Son Düzenleme: 30 Mart 2026, 11:32:00 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23562 : 30 Mart 2026, 13:25:45 »
Arkadaşlar Hall geçen sezon canavar gibi oynadı , tüm sözleşmesi bitecek oyuncular 6 ay kala bu işleri organize ederler , o son dakikaya bırakma işi bir bizde var .
Bu arada biz geçen sezon Parisle eleme oynarken Jantunen haberleri düşmüştü medyaya.
Biz maalesef millet olarak çok çabuk terse dönebiliyoruz , bir anda aslanım koçum sonra hemen hain şerefsiz olabiliyor .
Valla be Nigela da hiç kızmadım , adam hayatının transferini yaptı , haklıydı.
Benim kendi adıma hepsine hakkım helaldir , bizi Avrupanın en büyüğü yaptılar , ötesi yok.
bu arada biz Lyles falan alamayız , daha elimizdekilere sahip çıkamıyoruz .
Son 10 sezonda 2 kez şampiyon olup defalarca F4 yaptık , çok güzel , ama bazen de para pul sorun olmamalı , bu yüzden ya sponsor gelirimiz yükselmeli , ya da devasa sponsorluk almalıyız , yoksa bu fahiş maaşlarla biz başa çıkamayız , yıldız değil de hep ışık veren adamları alıp parlatma  takımıyız öyle de kalırız .
millet 1. olmanın lanetinden bahsederken ben lider bitirelim istiyorum , 2. olursak PAO ıle eşleşmekten çekiniyorum .
bence pao şampiyon olacak , o sahada onları ittirirler ,ancak öncesinde OLY veya Real ile eşleşirlerse o zaman iş değişir.

Bizim şubenin şu kıt kanaat transfer bütçesine sinir oluyorum ama yapacak birşey yok pek .
Yazın büyük aptallık ettik Montero ve Hoard sözleşmeleri bitmişti , tabii uyuduk onlarda takımlarıyla uzattılar , biz de gittik sonra teklif yaptık , öyle bir buyout istediler ki masadan kaçtık hemen . Sonuçta kötü bir transfer sezonu geçirdik . Bana göre THT ve Silva dışında kötü transferler yaptık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #23563 : 30 Mart 2026, 15:46:32 »
Sadettin Bey elinden gelse dahada küçülmeye gidecek.Radyoyu kiralamış misal.Bazı gelirleri kırdırmış.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #23564 : 30 Mart 2026, 15:48:31 »
Arkadaşlar Hall geçen sezon canavar gibi oynadı , tüm sözleşmesi bitecek oyuncular 6 ay kala bu işleri organize ederler , o son dakikaya bırakma işi bir bizde var .
Bu arada biz geçen sezon Parisle eleme oynarken Jantunen haberleri düşmüştü medyaya.
Biz maalesef millet olarak çok çabuk terse dönebiliyoruz , bir anda aslanım koçum sonra hemen hain şerefsiz olabiliyor .
Valla be Nigela da hiç kızmadım , adam hayatının transferini yaptı , haklıydı.
Benim kendi adıma hepsine hakkım helaldir , bizi Avrupanın en büyüğü yaptılar , ötesi yok.
bu arada biz Lyles falan alamayız , daha elimizdekilere sahip çıkamıyoruz .
Son 10 sezonda 2 kez şampiyon olup defalarca F4 yaptık , çok güzel , ama bazen de para pul sorun olmamalı , bu yüzden ya sponsor gelirimiz yükselmeli , ya da devasa sponsorluk almalıyız , yoksa bu fahiş maaşlarla biz başa çıkamayız , yıldız değil de hep ışık veren adamları alıp parlatma  takımıyız öyle de kalırız .
millet 1. olmanın lanetinden bahsederken ben lider bitirelim istiyorum , 2. olursak PAO ıle eşleşmekten çekiniyorum .
bence pao şampiyon olacak , o sahada onları ittirirler ,ancak öncesinde OLY veya Real ile eşleşirlerse o zaman iş değişir.

Bizim şubenin şu kıt kanaat transfer bütçesine sinir oluyorum ama yapacak birşey yok pek .
Yazın büyük aptallık ettik Montero ve Hoard sözleşmeleri bitmişti , tabii uyuduk onlarda takımlarıyla uzattılar , biz de gittik sonra teklif yaptık , öyle bir buyout istediler ki masadan kaçtık hemen . Sonuçta kötü bir transfer sezonu geçirdik . Bana göre THT ve Silva dışında kötü transferler yaptık.

Nigelin yaptığı tam olarak satış hülle transferidir.Bunada çözüm bulmalı organizayon.Madem gidiyor transfer parası verecek Ergin Ataman.Oh ne güzel ya.Nigel ile Sarasın arası ilk 4lü finalde açıldı.Sözleşmesi devam ediyordu.Şu olaylar gösterdi ki oyunculara fazla sevgi göstermemeliyiz.Onlar profosoyonel işte.Ama taraftar duygusallığı.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2026, 15:53:30 Gönderen: Tom Hanks »