Arkadaşlar Hall geçen sezon canavar gibi oynadı , tüm sözleşmesi bitecek oyuncular 6 ay kala bu işleri organize ederler , o son dakikaya bırakma işi bir bizde var .
Bu arada biz geçen sezon Parisle eleme oynarken Jantunen haberleri düşmüştü medyaya.
Biz maalesef millet olarak çok çabuk terse dönebiliyoruz , bir anda aslanım koçum sonra hemen hain şerefsiz olabiliyor .
Valla be Nigela da hiç kızmadım , adam hayatının transferini yaptı , haklıydı.
Benim kendi adıma hepsine hakkım helaldir , bizi Avrupanın en büyüğü yaptılar , ötesi yok.
bu arada biz Lyles falan alamayız , daha elimizdekilere sahip çıkamıyoruz .
Son 10 sezonda 2 kez şampiyon olup defalarca F4 yaptık , çok güzel , ama bazen de para pul sorun olmamalı , bu yüzden ya sponsor gelirimiz yükselmeli , ya da devasa sponsorluk almalıyız , yoksa bu fahiş maaşlarla biz başa çıkamayız , yıldız değil de hep ışık veren adamları alıp parlatma takımıyız öyle de kalırız .
millet 1. olmanın lanetinden bahsederken ben lider bitirelim istiyorum , 2. olursak PAO ıle eşleşmekten çekiniyorum .
bence pao şampiyon olacak , o sahada onları ittirirler ,ancak öncesinde OLY veya Real ile eşleşirlerse o zaman iş değişir.
Bizim şubenin şu kıt kanaat transfer bütçesine sinir oluyorum ama yapacak birşey yok pek .
Yazın büyük aptallık ettik Montero ve Hoard sözleşmeleri bitmişti , tabii uyuduk onlarda takımlarıyla uzattılar , biz de gittik sonra teklif yaptık , öyle bir buyout istediler ki masadan kaçtık hemen . Sonuçta kötü bir transfer sezonu geçirdik . Bana göre THT ve Silva dışında kötü transferler yaptık.