Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3373981 defa)

Av.Asım ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23580 : 31 Mart 2026, 22:44:25 »
Benim madridde başka bi gözüme kestirdiğim keklik var da, el'in zengin kahpe siyonistleri onu bize yar etmez🤣
Kim ?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23581 : 31 Mart 2026, 23:03:11 »
Kim ?
Hezonja, madridden ayrılmak istiyo madridde göndermek istiyo zaten bu sebeple menejerini de değişti ama bize yar olmaz o kadar para babası arasında
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23582 : 31 Mart 2026, 23:39:15 »
O tip hele çöp kelimesinden nefret boyutuna geldim.Beğenmediğin oyuncuları başka türde eleştirebilirsin.Hele bizim yaştakilerin kullandklarını görünce sinir katsayım artıyor.

Nasıl bir etkiye sahipsen bir şekilde insanları bir konu etrafında topluyabiliyorsun enteresan bir yetenektir bu 😅

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23583 : 01 Nisan 2026, 05:18:30 »
Biz millet olarak insanı hemen vezir de ederiz , rezil de .
İstediğimizi yapmayani çok kolay hain yerine koyabiliyoruz .
Şık ayrılmak güzel bir şeydir.
Herif bizdeyken elinden geleni yaptı mı , şampiyonlukta emeği var mı bunlar önemli.
Çöp içten pazarlıklı çakal ,  her isteyen istediğini düşünür , bana şampiyonluk yaşatmış adam gerisi boş.

Sanarsın Fikirtepe çocuğu... Yahu herifler profesyonel. Aidiyetleri de Avrupadaki gibi değil. Keşke her gelen Udoh gibi, Nigel gibi, Hall gibi katkı verip gitse. Sayalım mı burada şimdi Kleizaları, Ulanovasları, Barthelleri, Lauvergneleri, Westermannları ve nicelerini; hiçbir halt etmeden, oluk oluk sıçıp gidenleri... Milano maçında sahada Nigel'a horozlandı diye Melli'ye ana avrat söven adamlar şimdi Nigel'a saydırıyor. Sloukas gibi artık seviyeyi götleşme noktasına getiren tipleri anlarım da şu tür işleri anlamak mümkün değil...

Ben günümüzdeki dominant zihniyet dünyasını anlayamıyorum. Milli takım 24 yıl sonra dünya kupasına katılmış; gol Kerem'in mi, Orkun'un mu o tartışılıyor. Öteki yavşaklar ise kutlama mesajı için hazırladıkları kolajda Kerem'i falan çıkarmışlar. Montella linci başlamış, top oynatamıyormuş :)  Cidden çok garip oldu ülke...
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2026, 05:24:08 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #23584 : 01 Nisan 2026, 08:55:10 »
Sanarsın Fikirtepe çocuğu... Yahu herifler profesyonel. Aidiyetleri de Avrupadaki gibi değil. Keşke her gelen Udoh gibi, Nigel gibi, Hall gibi katkı verip gitse. Sayalım mı burada şimdi Kleizaları, Ulanovasları, Barthelleri, Lauvergneleri, Westermannları ve nicelerini; hiçbir halt etmeden, oluk oluk sıçıp gidenleri... Milano maçında sahada Nigel'a horozlandı diye Melli'ye ana avrat söven adamlar şimdi Nigel'a saydırıyor. Sloukas gibi artık seviyeyi götleşme noktasına getiren tipleri anlarım da şu tür işleri anlamak mümkün değil...

Ben günümüzdeki dominant zihniyet dünyasını anlayamıyorum. Milli takım 24 yıl sonra dünya kupasına katılmış; gol Kerem'in mi, Orkun'un mu o tartışılıyor. Öteki yavşaklar ise kutlama mesajı için hazırladıkları kolajda Kerem'i falan çıkarmışlar. Montella linci başlamış, top oynatamıyormuş :)  Cidden çok garip oldu ülke...

Guzel aciklamissin. Sonucta bu adamlarin meslegi bu. Hayatlarini boyle kazaniyorlar. Alabileceklerinin belki %5-10 u altina sevdikleri takima giderler ama yarisina zor.

Tahminim pana nin yarisindan az butcemiz vardir.. Pana-Efes-Milano-dubai-Hapoel... bunlarin hepsi bizim mislimiz para harciyor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #23585 : 01 Nisan 2026, 09:02:38 »
Hezonja, madridden ayrılmak istiyo madridde göndermek istiyo zaten bu sebeple menejerini de değişti ama bize yar olmaz o kadar para babası arasında

Hezonja safkan yetenekte karekter olarak uymaz bize.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #23586 : 01 Nisan 2026, 09:15:16 »
Ertan Beyde suç hep taraftarda.Bizlerde profosoyonel yaklaşmak zorundaymışız gibi hava yaratıyor.Her ayrılan oyuncuda yapmıyoruz.Oyuncuda çıkıp bu forma benle bütünleşti demeyecek Hayes dedi misal.Vesely o dönem için umut görmedi sözleşme bitimi şampiyonluk hedefiyle çıkan Barcaya gitti olabilir bu.Neyse artık.Son kez yazdım bu konuda.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2026, 09:16:13 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #23587 : 01 Nisan 2026, 09:16:37 »
tomun dönüşü belli oldu. forum ciddi hareketlenmiş.  ;D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23588 : 01 Nisan 2026, 11:01:29 »
Tom abimiz gercek bir katalizordur, gittiği yere hareket bereket götürür :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23589 : 01 Nisan 2026, 11:31:03 »
Basamak olarak kullanılmamalıyız ve sözleşmeler çok daha sert olmalı.
Sayın eyb 12 bu adamın sözleşmesi devam ediyordu.Guduriç için geçerli o.Yaşıda olduğundan farklı yere gitmek istedi.Ben geçen seneden beri şüpheliniyordum zatrn.
O vakit şube yönetimi , sözleşmelere ekleme yapar , öeneğin NBA çıkışı varsa , mesela 10 ay içinde Avrupaya dönerse xxx bir tazminat öder gibi

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #23590 : 01 Nisan 2026, 12:13:32 »
takımda bu sezon fazla boş adam var. wilbekinden kurtulduk. zagars,bango, bacot ta hiç düşünmeden gönderilecek oyuncular. ancak hem boston hem silva için biraz daha sezon sonun a kadar bakar koç. eğer ilerleme olmazsa boston kesin gider. bir ara toparlamaya başlamıştı, gene dibe vurdu. silvanın sözleşmesi var sanırım.
bir de jantunen var. yedek 4 numara olarak önünen iyi bir adam olursa koç onu tutabilir. çünkü mücadele ediyor koç da onda vazgeçmiyor. önüne birri gelmeyecekse hemen göndermek lazım.
bunların yerine aldığımız adamların yarısı katkı verse zaten başka bir seviyeye çıkarız.
tabii hall ın yerine gene onun özelliklerine benzer birini almalıyız.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23591 : 01 Nisan 2026, 14:47:57 »
Tek cidden güzel ayrılanlar:Vesely Guduriç Bogi oldu.Dataome bile sözleşmesi olmasına rağmen değerli hocası gider gitmez  kırdırdı sözleşmeyi ayrıldı.Yinede çok seviyorum Gigiyi.Bu arada Hayesa plaket falan kesinlikle verilmemeli.
Ne demek şampiyonluğun mimarına plaket vermemek, avuçlarımız patlarcasına alkışlayacağız on bin kişi.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23592 : 01 Nisan 2026, 15:39:42 »
takımda bu sezon fazla boş adam var. wilbekinden kurtulduk. zagars,bango, bacot ta hiç düşünmeden gönderilecek oyuncular. ancak hem boston hem silva için biraz daha sezon sonun a kadar bakar koç. eğer ilerleme olmazsa boston kesin gider. bir ara toparlamaya başlamıştı, gene dibe vurdu. silvanın sözleşmesi var sanırım.
bir de jantunen var. yedek 4 numara olarak önünen iyi bir adam olursa koç onu tutabilir. çünkü mücadele ediyor koç da onda vazgeçmiyor. önüne birri gelmeyecekse hemen göndermek lazım.
bunların yerine aldığımız adamların yarısı katkı verse zaten başka bir seviyeye çıkarız.
tabii hall ın yerine gene onun özelliklerine benzer birini almalıyız.
Bence Silva rotasyonda gayet iyi topçu. Saras zaten dominant uzunla da pek oynamıyor. Gerçi bi de adama Udoh alıp vermiyoruz ama genel olarak Kabengele tarzı bir uzun bulup getirirsen Silva gayet de iyi bana kalırsa. Mesele sağlam bi forvet bulmakta.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23593 : 01 Nisan 2026, 15:41:10 »
Guzel aciklamissin. Sonucta bu adamlarin meslegi bu. Hayatlarini boyle kazaniyorlar. Alabileceklerinin belki %5-10 u altina sevdikleri takima giderler ama yarisina zor.

Tahminim pana nin yarisindan az butcemiz vardir.. Pana-Efes-Milano-dubai-Hapoel... bunlarin hepsi bizim mislimiz para harciyor.
Tam bu noktada Baldwin'i nereye koyacapımı bilemedim. Hiç umulmadık adam sahiplenici çıktı. Şu haliyle gidemeyeceği takım yok EL'de.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #23594 : 01 Nisan 2026, 15:49:37 »
Ne demek şampiyonluğun mimarına plaket vermemek, avuçlarımız patlarcasına alkışlayacağız on bin kişi.

Hem Atamanın takımına gitti.Mümkün değil olsada cılız ben sırt dönerim.Bizim naif yönetim verir tabi hiç şaşırtmazlar.Ataman düşmanımız o öyle görüyor bizi sen o adamın takımına gidiyorsun.