Biz millet olarak insanı hemen vezir de ederiz , rezil de .
İstediğimizi yapmayani çok kolay hain yerine koyabiliyoruz .
Şık ayrılmak güzel bir şeydir.
Herif bizdeyken elinden geleni yaptı mı , şampiyonlukta emeği var mı bunlar önemli.
Çöp içten pazarlıklı çakal , her isteyen istediğini düşünür , bana şampiyonluk yaşatmış adam gerisi boş.
Sanarsın Fikirtepe çocuğu... Yahu herifler profesyonel. Aidiyetleri de Avrupadaki gibi değil. Keşke her gelen Udoh gibi, Nigel gibi, Hall gibi katkı verip gitse. Sayalım mı burada şimdi Kleizaları, Ulanovasları, Barthelleri, Lauvergneleri, Westermannları ve nicelerini; hiçbir halt etmeden, oluk oluk sıçıp gidenleri... Milano maçında sahada Nigel'a horozlandı diye Melli'ye ana avrat söven adamlar şimdi Nigel'a saydırıyor. Sloukas gibi artık seviyeyi götleşme noktasına getiren tipleri anlarım da şu tür işleri anlamak mümkün değil...
Ben günümüzdeki dominant zihniyet dünyasını anlayamıyorum. Milli takım 24 yıl sonra dünya kupasına katılmış; gol Kerem'in mi, Orkun'un mu o tartışılıyor. Öteki yavşaklar ise kutlama mesajı için hazırladıkları kolajda Kerem'i falan çıkarmışlar. Montella linci başlamış, top oynatamıyormuş

Cidden çok garip oldu ülke...